Posted August 22, 201014 yr Bugün "General" adlı karakter shattrath city de Shadowmourne la görülmüş tebrike ederiz Edited August 29, 201014 yr by Eudamoniaa
August 27, 201014 yr [quote name='sasori' timestamp='1282908540' post='274129'] arthastan salçalı kumru ile kuru pasta düşüyomuş [/quote] heroic epic kumru bak ağzım sulandı
August 28, 201014 yr [quote name='Cuqqa' timestamp='1282602288' post='273165'] kıskananlar çalkalansın [/quote] çok yerinde bir cevap
August 28, 201014 yr Biaz daha dikkat etseydiniz shattrata gitmeden dalaran da bile görebilirsiniz shadowmourne alan arkadaslarımız ortada O questi yapanların ve yardımcı olan Assamite üyelerinin ellerine saglık
August 28, 201014 yr [quote name='Ahmetben' timestamp='1282991485' post='274160'] Nohutlu pilav düsüyodu hani ama iftardan sonra düssün [/quote] evet kesinlikle Nohutlupilav düşmesi gerek bencede
August 28, 201014 yr Güldüm.Bu kadar da mı wow bilgisi olmaz.Hadi bilgi yok bide topic.Önce bi sor araştır
August 28, 201014 yr [quote name='lauzen' timestamp='1283029068' post='274199'] hadi ben noobum da sizdemi noobsunuz araştırın öle yazın [/quote] sen noobsan ben noobun kralıyım
August 29, 201014 yr bu konuda açıkçası benim de kafam da büyük soru işaretleri var. benim oyunda system message olarak gördüğüm q lerin complete olduğu kanıtlandığında shadowmourne un gm ler tarafından ekleneceğiydi. öncelikle infusion q lerinin tamamlanması mümkün gelmiyor, nitekim infusion q leri rot la fester da olduğu gibi bodos 25man kesme q leri değiller: 1) unholy infusion: prof. fight ında off tank ın kullandığı (ama bu durumda shadow's edge sahibinin kullanacağı) abomination ın sadece 100energy ye ulaştığında kullanabildiği bir skill le tamamlanıyor, ki benim bildiim wt te abomination diye bir şey çalışmıyor bile. 2) blood infusion: blood queen in ısırma skill inin sonlarında vampire dönüşmeye başlayan karakterde çıkan bir skill le tamamlanıyor, ki bildiğim kadarıyla vampire dönüşme falan da wt te çalışmıyor. 3) frost infusion: tank olmayan ya da tank gear giyinmemiş birinin (q sırasında shadow's edge in takılı olması gerektiği göz önünde bulundurulursa shield sız bir paladin veya warrior ın tank gear ını siz düşünün) canlı atlatması imkansıza yakın olan sindragosa nın üfürme skill ine belli bir sayıda maruz kalınarak tamamlanıyor, ki bildiğim kadarıyla o skill de wt te çalışmıyor. 4) tüm bu infusion q leri tamamlanmış gözüksede raid wipe yediği taktirde verilemiyor, nitekim q in tamamlandığında kazanılan buff 6dk sonra ya da ölündüğünde gidiyor, bu da q lerin wipe sız biten bir fight la tamamlanabileceği anlamına geliyor. benim sorum: shadowmourne teslimatı sırasında q lerin tamamlanması konusunda esnetilmiş bir uygulama mı var benim duymadığım? yani q leri tamamlamak değil sadece 25man bu boss ları kesmek yeterli mi oluyor? nitekim infusion q lerinin tamamlanması tüm q zincirinde asıl eforu isteyen kısım, shard ları saronite leri tamamlamak bunlara kıyas bile değil. şayet shadowmourne layığıyla çalışıyorsa kendim de bir warrior olarak söylemek isterim ki böyle bir durum özellikle pvp de warri,pala,dk lar diğer class lara göre haksız bir şekilde avantajlı kılmış olur.
August 29, 201014 yr [quote name='dementor' timestamp='1283039566' post='274304'] bensiz noob olamazsınız ben de noobum [/quote] ben daha noobum var mı artıran
August 29, 201014 yr [quote name='nortiraj' timestamp='1283081031' post='274306'] bu konuda açıkçası benim de kafam da büyük soru işaretleri var. benim oyunda system message olarak gördüğüm q lerin complete olduğu kanıtlandığında shadowmourne un gm ler tarafından ekleneceğiydi. öncelikle infusion q lerinin tamamlanması mümkün gelmiyor, nitekim infusion q leri rot la fester da olduğu gibi bodos 25man kesme q leri değiller: 1) unholy infusion: prof. fight ında off tank ın kullandığı (ama bu durumda shadow's edge sahibinin kullanacağı) abomination ın sadece 100energy ye ulaştığında kullanabildiği bir skill le tamamlanıyor, ki benim bildiim wt te abomination diye bir şey çalışmıyor bile. 2) blood infusion: blood queen in ısırma skill inin sonlarında vampire dönüşmeye başlayan karakterde çıkan bir skill le tamamlanıyor, ki bildiğim kadarıyla vampire dönüşme falan da wt te çalışmıyor. 3) frost infusion: tank olmayan ya da tank gear giyinmemiş birinin (q sırasında shadow's edge in takılı olması gerektiği göz önünde bulundurulursa shield sız bir paladin veya warrior ın tank gear ını siz düşünün) canlı atlatması imkansıza yakın olan sindragosa nın üfürme skill ine belli bir sayıda maruz kalınarak tamamlanıyor, ki bildiğim kadarıyla o skill de wt te çalışmıyor. 4) tüm bu infusion q leri tamamlanmış gözüksede raid wipe yediği taktirde verilemiyor, nitekim q in tamamlandığında kazanılan buff 6dk sonra ya da ölündüğünde gidiyor, bu da q lerin wipe sız biten bir fight la tamamlanabileceği anlamına geliyor. benim sorum: shadowmourne teslimatı sırasında q lerin tamamlanması konusunda esnetilmiş bir uygulama mı var benim duymadığım? yani q leri tamamlamak değil sadece 25man bu boss ları kesmek yeterli mi oluyor? nitekim infusion q lerinin tamamlanması tüm q zincirinde asıl eforu isteyen kısım, shard ları saronite leri tamamlamak bunlara kıyas bile değil. şayet shadowmourne layığıyla çalışıyorsa kendim de bir warrior olarak söylemek isterim ki böyle bir durum özellikle pvp de warri,pala,dk lar diğer class lara göre haksız bir şekilde avantajlı kılmış olur. [/quote] Wari dk pala haksız avantaj elde ediyorsa bunu gidip blizze şikayet edin sonuçta bu itemi bizim gmlerimiz değil blizzin yazılımcıları senaristleri vs kim bakıyorsa bu işe onlar yarattı. Gel gelelim infusion görevlerine; bugüne kadar wtde böyle şekilli görevlerin çalışma oranı konusunda benim bir açıklamada bulunmama gerek yok heralde ayrıca iccnin durumu da belli aylar süren bir gecikmenin ardından ilk kısmı yine ciddi bir gecikmenin ardından da iç kısmı açıldı halen daha arthas açık değil içerdeki görevlerin yarısı çalışmıyor eventler bozuk vs. Ama bosslar kesiliyor gmler de artık bu bossların kesilme durumuna göre görevi tamamlanmış kabul ediyorlar. Ha dersen ki öyle şey mi olur herşey düzelsin ona göre yapılsın qlar o zaman CATACLYSM'e geçeriz ama kimsede shadowmourne olmaz
August 29, 201014 yr [quote name='dementor' timestamp='1283084662' post='274310'] Wari dk pala haksız avantaj elde ediyorsa bunu gidip blizze şikayet edin sonuçta bu itemi bizim gmlerimiz değil blizzin yazılımcıları senaristleri vs kim bakıyorsa bu işe onlar yarattı. Gel gelelim infusion görevlerine; bugüne kadar wtde böyle şekilli görevlerin çalışma oranı konusunda benim bir açıklamada bulunmama gerek yok heralde ayrıca iccnin durumu da belli aylar süren bir gecikmenin ardından ilk kısmı yine ciddi bir gecikmenin ardından da iç kısmı açıldı halen daha arthas açık değil içerdeki görevlerin yarısı çalışmıyor eventler bozuk vs. Ama bosslar kesiliyor gmler de artık bu bossların kesilme durumuna göre görevi tamamlanmış kabul ediyorlar. Ha dersen ki öyle şey mi olur herşey düzelsin ona göre yapılsın qlar o zaman CATACLYSM'e geçeriz ama kimsede shadowmourne olmaz [/quote] ben derim ki Bl!zz in sistemi haksız avantaj yaratmıo nitekim shadowmourne u alırken akan ter kazanılan avantajı karışılıyor; ancak bizim sistemizimde buna gerek kalmadığı için haksızlık doğuyor. çalışmayan başka bir ton şey olduğunun farkındayım herşey düzelsin falan da demiyorum ama mecvut durumda shadowmourne uygulamasının yanlış olduğunu düşünüyorum ve evet böyle olcaksa kimsede shadowmourne olmasın.
August 30, 201014 yr Olaya birde söyle bakmaya calısın sonuc olarak ; Shadowmourne almak orj de oldukca zor ve yorucu bır emek istiyor bunda hem fikir herkes Wt de elde olmayan sebeplerden dolayı orj gibi calısmıyor fakat shadowmourne yi almak icin genede, orj kadar olmasa da emek harcamak gerekiyor bora Shadowmourne h olsun Bora kadar ( +arkadasları ve guild i ) emek harcayın sizinde olsun o kadar Kolay gelsin hepinize
August 30, 201014 yr diğer guildler hakkında bir bilgim yok ve başka bi shadowmourne da göremedim daha ama bizde şu an 2 adet shadowmourne var ve dikkat edin ağustos ayı bitiyor yanlış hatırlamıyorsam orjinalde icc açılışı şubat ayında tamamlandı lk kesildi aradan 6 ay geçmiş orjinalde ilk shadowmourne modk adlı oyuncu tarafından sanırsam mart ayında alındı aradan 5 ay geçmiş. demek ki bu silah orjinalde bile 1 2 ay içerisinde alınabilmiş ki bizim oyuncularımız burda frost emblemle primordial saronite satılmaya başladığından beri uğraşıyor ki bu da 6 7 ay demek. Hiç bir shadowmourne görevini tam çalışması halinde yapmak 6 7 ayı almazdı ve ben eminim ki şu an 2 oyuncuda varsa shadowmourne orjinal gibi çalışsaydı görevler ve orjinalle aynı zamanda açılsaydı icc katları şu an server genelinde 22 oyuncuda bile olurdu shadowmourne geçtim ikiyi. Görevlerin çalışmamasını sorun ediyorsan arada geçen zaman bunu tolere eder bence rahat rahat.
Edited by Eudamoniaa