Jump to content
Posted
ben posumm 17k defans 1459 resi 34 k heal basımda 3 tane dru heal ama 1 tanesı heal atmadan pala benı kesıp bayraga tıkladı ve kımse ne oldugunu anlamadı bu nasıl bır ıstır bunu bana bırı acıklayabılırmı. sahıtlerde altına yazı yazacaktır
  • Replies 138
  • Views 16.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

orda yaklasık 5 kısı bu olaya sahıt ve gm geldıgınde soyleyeceklerıne emınım tek attıgının ve sen bana 4 5 ambus felan hıc bısı atmadın dırek ve dırek tek attın.
pala sunları toplayak bigun gurbaşiye 5 vs 1 yap gmde izlesin
onebe sen avukatmısın bı cekıl aradan 3uncu olma
sus 1. tekil sahıs ne ara buyudunde formda ona buna laf atar oldun
lol gm gelsın o soylesın bakalım o ne dıyecek. benım gordugum gorundu oldum ve 1 kere vurdu hıc kımse heal bıle atamadı gerısını bu topıc e bakanlara ve gm lere bırakıyorum... sanane yasımdan formda yazmak ıcın yasmı lazım ıstedıgım gıbı yazarım gm burayı acmıskı yazılar yazılsın dıe sana ne oluyor 3.tekıl sahıs.
posum bglerde seni istiyorum macro yapacam laugh her guldugumde tek yemen gelsin aklına nihahahaha
cocuksun... bide laf dalasına gırıyorsun.
hıhı cocuk halımle kıng of paladın oldum sen bu yasa geldın hala tek yiyon ben ne edeyim
harbi cocuksun her guldugunde bunu hatırla.. posum bana harbi cocuksun demıs de benım unvan derdım yoq oyundur kesılırsın kesersın ama tek yemek te asırı derdım o sen ama kıng paladınım felan uuu ucmussun sen :D tmm dedıgın gıbı olsun gulebılırsın benı gordugun yerde teke tekken gulme ama kacacak yer ararsın :D
teke tekte ben kacarım ama adam gelir 5iniz katleder ustunede hunterıda keser
he he dedıgın olsun tmm
ne kadar aci verici 1 kişi geliyo gizemli 5 kişiyi doğruyo hadi koyun bayrağı diyo
Son update sonrası oldu sanırım bu olay bi rogue arkadaşımda stun bitmeden 50k+ damage veriyorum demişti düzelir umarım bi sonraki patch de (kimse bana bu normal demesin cahil değiliz orjinali de spell hesaplamalarını da görmüş geçirmiş adamız :D )

Edited by ShadyRIDDLE

bayrağı 3 dru heal değil 5 healle bekleyin bundan sonra heran Pala çıkabilir :lol:
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1283483853' post='275047']
Son update sonrası oldu sanırım bu olay bi rogue arkadaşımda stun bitmeden 50k+ damage veriyorum demişti düzelir umarım bi sonraki patch de (kimse bana bu normal demesin cahil değiliz orjinali de spell hesaplamalarını da görmüş geçirmiş adamız :D )
[/quote]

Daggerım 258 level iken dalaran arenacıların ordaki farelere ışınlanarak 10-11 k ambush atıodum patchden önce ve item gelişmesinden önce,
şimdi ise aynı fare 277 levellik dagger ve gelişmiş t10 itemlerimle ışınlanıp 13-14 k atıyorum orjianlde o fareye kaç vuruolar bilemem ama değişiklikler bunlar.

Patchin benm charımda değiştirdikleri "Hunger for blood" ın çalışması "Vanish" olunca stealthe girmeme bugının fixlenmesi, Asasinationda "Overkill" bugının ( vansih sonucu ölene dek yada aynı resimli buf açılana dek üstünde kalması = %30 energy regen ) fixlenmesi hala "Cheat death" i denemedim ilk ölürken açılıo daha açılmıodu bezdim çok denemekten wotlk başından beri :D özledim ölmemeyi desem yeridir özellikle hammerla.
ally horde farkı işte hordeden biri çıkıpta ben tek yidim 500 heal arasında QQ demez sanırım :)

allylere yeni rogue karakterleriyle başarılar dilerim (yada dilemem banane)
[quote name='Posumm' timestamp='1283480867' post='275031']
bırak mana manaw okumayı combo bıle doldurmadın neden bahsedıyorsun sen
[/quote]

combat log un ss ini aldıysan koy gorelim ne yemissin almadıysan bosuna yırtınma Pala demişse dogru demiştir
Ben de tam combat log u soracaktım Ahmet'im. =) Çamur atmak kolay combat log u merak ediyoruz.
[quote name='Posumm' timestamp='1283480867' post='275031']
bırak mana manaw okumayı combo bıle doldurmadın neden bahsedıyorsun sen
[/quote]
adam finisher kullanmamış ki comboya baksın adam 4 5 tane ambush atmış işte istese bir de finisher koyardı sonunda ayrıca bende de 1335 resil var 16k armor var bir de absorb açıyorum ona rağmen darkie bana perfect giriyor ama ben adam iyi oynuyor diyorum gelip burda ağlamıyorum ha belki en fazla rogların damage sorunu vardır çünkü görüldüğü üzere tek bir rog değil pek çok rogue oldukça yüksek damage outputlar veriyor ayrıca şu armora da defense diyip durmayın ikisi başka şeyler
Pala gmlerden tarafından defalarca incelenmiştir, bi sorun bulunmamıştır sölenenler doğrultusunda rog biraz fazla vuruyordur belki. Ama pala cidden çok iyi oyuncu, tbc zamanıda hakkında konuşuluyodu şimdide konuşuluyo rahat bırakın adamı :P

Edited by SpeedFreakTR

öncelikle palayi tebrik ederim oyunda bana senınle ilgili sorulan her soruya olması muhtemeln cevapları verdim.
%100 armor penetre olabiliceğini düşünerek 277 dagger +t10 set ile 20k vurması muhtemel kesilmiyor değil yakaladıgımda 2 vuruşta bende palayı kesiyorum oda beni yada bi başkalarını .Tekrar tebrik ederim çok dikkat çekme :)

[quote name='FarSeer' timestamp='1283493086' post='275053']
ally horde farkı işte hordeden biri çıkıpta ben tek yidim 500 heal arasında QQ demez sanırım :)

allylere yeni rogue karakterleriyle başarılar dilerim (yada dilemem banane)
[/quote]

sana gelincede bir başkasının üstünlüğünden pay sahibi olmak akbabalıktır bilmem anlatabildim mi.alliancenin yeni roguesi benim ve bir kaç arkadaş 11 kişi wsg de base korurken içinizden bayrak aldığımı ve peşinden anca yolum açık olsun diye su döktüğünüzü --- aranthi basinda bi baseye 8 kişi gelipte 2 rogueyi kesemeden kalan 3 kişinin kaçmasını --- eyede adamınız bayrak koydum diye sevinirken arkasındaki healirda dönüp gittiğinde adamınızı kesip kendı basemı o bayrağı götürdüğümü hatırlatırım.

aynen bu sözlerim onebe içinde geçerli.

rogue damage sorunu yok arkadaşlar sizlerin aksine pve setle pvp yapıyoruz damage çokluğu burdan kaynaklı..

Edited by marvellous

[quote name='marvellous' timestamp='1283505526' post='275063']
bir kaç arkadaş 11 kişi wsg de base korurken
[/quote]
11 kişi base korumak ilginçmiş
[quote name='marvellous' timestamp='1283505526' post='275063']
rogue damage sorunu yok arkadaşlar sizlerin aksine pve setle pvp yapıyoruz damage çokluğu burdan kaynaklı..
[/quote]
ben de bazen healer karakterlere full dps set giyip dalıyorum ama öyle çok da ciddi bir hasar artışı olmuyor sonuçta resilliencea takılıyor vuruşlarım
arkadaşlar burdan boşuna yazmayın ben size dün gece ne dedim?? bana gelen oyuncular hakkındaki tüm şikayetleri ciddiye alıp inceleyecez demedim mi? bu zamana kadar sözümün arkasında durdum 5 oyuncunun char dataları ve logları inceleniyor suanda bu akşama yetişmezse yarın sabaha pala adlı rogun ve diğerlerinin tüm loglarını size forumdan yayınlacağam sonra loglar üzerinden konusuruz sorun neyse varsa bir yanlış [b]herkes sonuçlarına katlanır[/b] logları görmeden benim a evet öyle yada hayır öyle değil die açıklama yapmam yanlış olur. Bu konu hakkında da sizden ricam bu saatten sonra (bende dahil)bilir bilmez yorum yapmayın yusuflada konuştum hepimiz göreceğiz kim ne yapmıs hakkıyla mı kesmiş yoksa bug veya hack miymiş
Guest
This topic is now closed to further replies.