Jump to content
Posted
ben posumm 17k defans 1459 resi 34 k heal basımda 3 tane dru heal ama 1 tanesı heal atmadan pala benı kesıp bayraga tıkladı ve kımse ne oldugunu anlamadı bu nasıl bır ıstır bunu bana bırı acıklayabılırmı. sahıtlerde altına yazı yazacaktır
  • Replies 138
  • Views 18.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

upsss :blink: yasin de 50k vursun

yeni avatarın hayırlı olsun gintama :)

ben agi ve ap bastığımdan armor penetre basmadım hiç ama deniycem bende en yakın zamanda zatun bu tarz fikir alışverişini palayla arada sırada yaparız.

wow yan gelip yatma yeri değildir vuag vuag

One bu ne, yattığın yerden heal atmaya devam et sen. Yaşını da hep böyle belli et ki üstüne gelmesinler fazla.

yasıma profıle joın tarıhınden cıkarta bılırsın tabı o kadar kapasıte varsa o zman 18 yasından kucuklerı almıyolardı tc kımlık numarası ıle bakıyolardı sen tabı o zman bole bı oyunun varrılıgı bılmıyodun tabı

yasıma profıle joın tarıhınden cıkarta bılırsın tabı o kadar kapasıte varsa o zman 18 yasından kucuklerı almıyolardı tc kımlık numarası ıle bakıyolardı sen tabı o zman bole bı oyunun varrılıgı bılmıyodun tabı

Ula bu oyunların hepsinin kitabını yazmışız biz, dünkü bebe. Gelmiş bana kimlik numarasından behsedion, akıl yaşın ortada, ben ona bakarım, sen ve senin gibilerle de muattab bile olmam. Alayınız 16 yaş tayfası, millete sataşmaktan başka bildiğiniz bir şey yok.

offffff ne konustun be sıkışınca hemen akıl yaşı yakıstı be bu kısaltma sana vuag vuag

offffff ne konustun be sıkışınca hemen akıl yaşı yakıstı be bu kısaltma sana vuag vuag

lol, sen 22 yaşında olsan kaç yazar be one bu ne seni, üstüne cabası blood elf, gay paladinsin onu söylemiyorum bile...

farkındaysan seninle senin dilinde konuşuyorum, anlama kapasiten varsa anlarsın... one bu ne

bebe. Alayınız 16 yaş tayfası

olmamış bu kombinasyon :D

onebe ye laf yok oda seeker ben gibi

sen hiç konuşma, sorunlusun aşikar

blood elf, gay paladinsin onu söylemiyorum bile...

akıl yaşı diyen biri için şok eden açıklamalar ve genel bir hakaret oldu yakışmadı

olmamış bu kombinasyon :D

oldu oldu, çok güzel oldu, kırmızı sana çok yakışıyo

oldu oldu, çok güzel oldu, kırmızı sana çok yakışıyo

bence gittikçe saçmalıyorsun :D

akıl yaşı diyen biri için şok eden açıklamalar ve genel bir hakaret oldu yakışmadı

ben hiç öyle düşünmüyorum, belf paladinler için geçerli bir tabir, az araştırırsan

bence gittikçe saçmalıyorsun :D

sen de herzamanki gibi salçalanıyorsun

sen de herzamanki gibi salçalanıyorsun

salçalanmak insanlar için nasıl bir fiildir :D

salçalanmak insanlar için nasıl bir fiildir :D

bilmiyorum artık onuda bana sen türettirdin, var gerisini sen hesab et, fenamı oldu bak iftarı beklerken eğlence cıktı herkese, olur olmaz herkes bişeyler yazmış konuyla alakasız, ben de bu şekilde protesto ediyorum...

ben hiç öyle düşünmüyorum, belf paladinler için geçerli bir tabir, az araştırırsan

her gördüğümüz tabiri böyle alıyoruz yani ne güzel :D durduğu yerden kırıtan human malelar bir de kaba saba estetikten uzak görünüşleri ne güzel oysa ki :D

bilmiyorum artık onuda bana sen türettirdin, var gerisini sen hesab et, fenamı oldu bak iftarı beklerken eğlence cıktı herkese, olur olmaz herkes bişeyler yazmış konuyla alakasız, ben de bu şekilde protesto ediyorum...

iftar bekleyenler eğlensin madem :D çok ilginç bir protestoymuş insanlara hakaret ederek falan :D çok hukuksal :D salçalamalar gaylar vs ne güzel ne güzel :D

dementor aga bu sacmaladı sal gitsin ben saldım

Sen kendini sal hava boşluğuna, daha da geri dönme...

iftar bekleyenler eğlensin madem :D çok ilginç bir protestoymuş insanlara hakaret ederek falan :D çok hukuksal :D salçalamalar gaylar vs ne güzel ne güzel :D

evet evet, değişiklik olsun biraz, şenlik arıyosunuz ya ne zamandır, one bu nebe sende al demoyu da git hadi

seviye lütfen :D

asansöre bin, forklifter da olabilir

Edited by Vuagnon

dementor yazıyor yoksa okumayı yeni mi öğrendin nerden çıktı demo :D
Guest
This topic is now closed to further replies.