Jump to content
Posted
ben posumm 17k defans 1459 resi 34 k heal basımda 3 tane dru heal ama 1 tanesı heal atmadan pala benı kesıp bayraga tıkladı ve kımse ne oldugunu anlamadı bu nasıl bır ıstır bunu bana bırı acıklayabılırmı. sahıtlerde altına yazı yazacaktır
  • Replies 138
  • Views 16.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

yeni avatarın hayırlı olsun gintama :)

ben agi ve ap bastığımdan armor penetre basmadım hiç ama deniycem bende en yakın zamanda zatun bu tarz fikir alışverişini palayla arada sırada yaparız.
[quote name='onebe' timestamp='1283517265' post='275137']
wow yan gelip yatma yeri değildir vuag vuag
[/quote]
One bu ne, yattığın yerden heal atmaya devam et sen. Yaşını da hep böyle belli et ki üstüne gelmesinler fazla.
yasıma profıle joın tarıhınden cıkarta bılırsın tabı o kadar kapasıte varsa o zman 18 yasından kucuklerı almıyolardı tc kımlık numarası ıle bakıyolardı sen tabı o zman bole bı oyunun varrılıgı bılmıyodun tabı
[quote name='onebe' timestamp='1283518840' post='275147']
yasıma profıle joın tarıhınden cıkarta bılırsın tabı o kadar kapasıte varsa o zman 18 yasından kucuklerı almıyolardı tc kımlık numarası ıle bakıyolardı sen tabı o zman bole bı oyunun varrılıgı bılmıyodun tabı
[/quote]
Ula bu oyunların hepsinin kitabını yazmışız biz, dünkü bebe. Gelmiş bana kimlik numarasından behsedion, akıl yaşın ortada, ben ona bakarım, sen ve senin gibilerle de muattab bile olmam. Alayınız 16 yaş tayfası, millete sataşmaktan başka bildiğiniz bir şey yok.
offffff ne konustun be sıkışınca hemen akıl yaşı yakıstı be bu kısaltma sana vuag vuag
[quote name='onebe' timestamp='1283519628' post='275149']
offffff ne konustun be sıkışınca hemen akıl yaşı yakıstı be bu kısaltma sana vuag vuag
[/quote]
lol, sen 22 yaşında olsan kaç yazar be one bu ne seni, üstüne cabası blood elf, gay paladinsin onu söylemiyorum bile...

farkındaysan seninle senin dilinde konuşuyorum, anlama kapasiten varsa anlarsın... one bu ne
[quote name='Vuagnon' timestamp='1283519406' post='275148']
bebe. Alayınız 16 yaş tayfası
[/quote]
olmamış bu kombinasyon :D
[quote name='Cuqqa' timestamp='1283519813' post='275150']
onebe ye laf yok oda seeker ben gibi
[/quote]
sen hiç konuşma, sorunlusun aşikar
[quote name='Vuagnon' timestamp='1283519840' post='275151']
blood elf, gay paladinsin onu söylemiyorum bile...
[/quote]
akıl yaşı diyen biri için şok eden açıklamalar ve genel bir hakaret oldu yakışmadı
[quote name='dementor' timestamp='1283519854' post='275152']
olmamış bu kombinasyon :D
[/quote]
oldu oldu, çok güzel oldu, kırmızı sana çok yakışıyo
[quote name='Vuagnon' timestamp='1283519967' post='275156']
oldu oldu, çok güzel oldu, kırmızı sana çok yakışıyo
[/quote]
bence gittikçe saçmalıyorsun :D
[quote name='dementor' timestamp='1283519946' post='275155']
akıl yaşı diyen biri için şok eden açıklamalar ve genel bir hakaret oldu yakışmadı
[/quote]
ben hiç öyle düşünmüyorum, belf paladinler için geçerli bir tabir, az araştırırsan
[quote name='dementor' timestamp='1283520011' post='275158']
bence gittikçe saçmalıyorsun :D
[/quote]
sen de herzamanki gibi salçalanıyorsun
[quote name='Vuagnon' timestamp='1283520061' post='275160']
sen de herzamanki gibi salçalanıyorsun
[/quote]
salçalanmak insanlar için nasıl bir fiildir :D
[quote name='dementor' timestamp='1283520102' post='275161']
salçalanmak insanlar için nasıl bir fiildir :D
[/quote]
bilmiyorum artık onuda bana sen türettirdin, var gerisini sen hesab et, fenamı oldu bak iftarı beklerken eğlence cıktı herkese, olur olmaz herkes bişeyler yazmış konuyla alakasız, ben de bu şekilde protesto ediyorum...
[quote name='Vuagnon' timestamp='1283520025' post='275159']
ben hiç öyle düşünmüyorum, belf paladinler için geçerli bir tabir, az araştırırsan
[/quote]
her gördüğümüz tabiri böyle alıyoruz yani ne güzel :D durduğu yerden kırıtan human malelar bir de kaba saba estetikten uzak görünüşleri ne güzel oysa ki :D
[quote name='Vuagnon' timestamp='1283520200' post='275163']
bilmiyorum artık onuda bana sen türettirdin, var gerisini sen hesab et, fenamı oldu bak iftarı beklerken eğlence cıktı herkese, olur olmaz herkes bişeyler yazmış konuyla alakasız, ben de bu şekilde protesto ediyorum...
[/quote]
iftar bekleyenler eğlensin madem :D çok ilginç bir protestoymuş insanlara hakaret ederek falan :D çok hukuksal :D salçalamalar gaylar vs ne güzel ne güzel :D
[quote name='onebe' timestamp='1283520214' post='275165']
dementor aga bu sacmaladı sal gitsin ben saldım
[/quote]
Sen kendini sal hava boşluğuna, daha da geri dönme...
[quote name='dementor' timestamp='1283520324' post='275166']
iftar bekleyenler eğlensin madem :D çok ilginç bir protestoymuş insanlara hakaret ederek falan :D çok hukuksal :D salçalamalar gaylar vs ne güzel ne güzel :D
[/quote]
evet evet, değişiklik olsun biraz, şenlik arıyosunuz ya ne zamandır, one bu nebe sende al demoyu da git hadi
[quote name='dementor' timestamp='1283520407' post='275168']
seviye lütfen :D
[/quote]
asansöre bin, forklifter da olabilir

Edited by Vuagnon

dementor yazıyor yoksa okumayı yeni mi öğrendin nerden çıktı demo :D
Guest
This topic is now closed to further replies.