Jump to content
Posted
ben posumm 17k defans 1459 resi 34 k heal basımda 3 tane dru heal ama 1 tanesı heal atmadan pala benı kesıp bayraga tıkladı ve kımse ne oldugunu anlamadı bu nasıl bır ıstır bunu bana bırı acıklayabılırmı. sahıtlerde altına yazı yazacaktır
  • Replies 138
  • Views 16.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Forumu okurken hem çok güldüm hem de çok sinirlendim herşeyi geçtim palanın verdiği cevaba bakın bir kaç tanemiz attığı adımın hesabını bu şekilde verebilir adamın oyunu ne kadar bildiği classına ne kadar hakim olduğuna sadece o post bile kanıttır! Ben olsam asla size bi açıklamada yapmazdım logu var datası var zartı var zurtu var gidin bakın araştırın zamanında benim impim 450 vuruo die banada bugcu demişlerdi(ceset-belf warlock lvl70 tbc") bakıldı loglarıma charım incelendi hiçbirşey çıkmadı sadece o döneme kadar serverda kimse demon aff lockun petlerinin ne denli tehlikeli olabileceğinin farkında değildi düzelen demon agacıyla altın bi dönem yaşamışdık ama gm adasına çekilipde bi suçlu gibi incelenmek beni çok rencide etmişdi oyunu bilmeyen duelde benim tarafımdan kesilmeyi hazmedemeyen biri yüzünden(ki ben clasımda öyle iddası olan bi insan da değilim :P ) suçlu muamelesi görmüştüm...

Benim wt yönetiminden istediğim şudur pala benim guild üyem eger yaptıysa bir bug yada hack yada ne biliyim uygunsuz bişe bende dahil en az 10 kişi charlarımızı silmeye palanında sınırsızx ban yemesine diecek lafımız olmaz adaletin kestiği parmak acımaz

Gelelim madalyonun diğer tarafına peki ya pala hack bug kullanmamışsa?! ki ben adım kadar eminim kullanmadığına işte o zaman nolcak ??? Ben artık çamur at izi kalsın ortam şenlensin mantıgındaki oyuncular yüzünden oyun oynamak istemiorum atılan iftiranın da bir cezası olmalı bence

sunuda kafanıza iyi sokun pala charına aşık bi adamdır asla iki adam kesicem die hack bug kullanıp kendine ihanet etmez!
yav pala hileciydi bugcuydu gmciydi filan nerde kaldı pala hooy geri dön

charım feda olsun palacana

Edited by Cuqqa

[quote name='Cuqqa' timestamp='1283520530' post='275175']
yav pala hileciydi bugcuydu gmciydi filan nerde kaldı pala hooy geri dön
[/quote]
viva la pala!!
[quote name='dementor' timestamp='1283520490' post='275173']
dementor yazıyor yoksa okumayı yeni mi öğrendin nerden çıktı demo :D
[/quote]
hee yeni örendim, elli saat ne dementor dicem, demo desem yeter
[quote name='Calimero' timestamp='1283520519' post='275174']

Gelelim madalyonun diğer tarafına peki ya pala hack bug kullanmamışsa?! ki ben adım kadar eminim kullanmadığına işte o zaman nolcak ??? Ben artık çamur at izi kalsın ortam şenlensin mantıgındaki oyuncular yüzünden oyun oynamak istemiorum atılan iftiranın da bir cezası olmalı bence

[/quote]
++ dayanaksız suçlama çamur atma forumdan gelip de hakaret etmeler şunun ardı gm bunun önü hack gibi açıklamalar huzursuzluk ve gerginlik yaratmakta ayrıca ayıptır da varsa bir şikayetiniz elinizde kanıtınız pm atın gmlere kendiniz çalkalanıyosunuz(!) bari server sağlam kalsın :D
[quote name='Vuagnon' timestamp='1283520639' post='275178']
hee yeni örendim, elli saat ne dementor dicem, demo desem yeter
[/quote]
bi tor yazmak 50 saatini mi alıyo :D
[quote name='dementor' timestamp='1283520825' post='275181']
bi tor yazmak 50 saatini mi alıyo :D
[/quote]
ayranı çalkalayıpta içmek lazım
[quote name='Vuagnon' timestamp='1283520907' post='275183']
ayranı çalkalayıpta içmek lazım
[/quote]
"çalkalayıp da" evet :D alliance çalkalanıp yenir :D
[quote name='dementor' timestamp='1283520993' post='275185']
"çalkalayıp da" evet :D alliance çalkalanıp yenir :D
[/quote]
her kuşun eti yenmez, dikkat et boğazında kalmasın
[quote name='Vuagnon' timestamp='1283521058' post='275186']
her kuşun eti yenmez, dikkat et boğazında kalmasın
[/quote]
çok sağol düşündüğün için :D ne düşünceli şeymişsin sen :D
[quote name='dementor' timestamp='1283521115' post='275187']
çok sağol düşündüğün için :D ne düşünceli şeymişsin sen :D
[/quote]
hee, yatıp kalkıp seni düşünüom, napsamda demonun gönlünü çelsem diye, [i]gönül çelen[/i] hesabı
[quote name='Vuagnon' timestamp='1283519406' post='275148']
Ula bu oyunların hepsinin kitabını yazmışız biz, dünkü bebe. Gelmiş bana kimlik numarasından behsedion, akıl yaşın ortada, ben ona bakarım, sen ve senin gibilerle de muattab bile olmam. Alayınız 16 yaş tayfası, millete sataşmaktan başka bildiğiniz bir şey yok.
[/quote]
yanlış anlama tanımam bilmem ama 2 aydır foruma aldığın kill'lerin ss'lerini koymak champion of paladin olmak istediğini forumdan dile getirmek sürekli her fırsatta hakaret ederk konuşmak falan. açıkcası ciddiye alınmayacak insan prototipini oluşturdun gözümde.
kalkıp gmlere forumdan bu işin altında siz warsınız dediniz mi ustu kapalı? dediniz.
bu tarz sorunların nasıl iletileceğini soyledik mi size daha once? soyledik.
bu yaptıgınız iş wt kurallarınca suc mu? suc.

Hadi banlayın tüm ally'ıda kurtulalım ya.Nasıl olsa pve setle 1 vuruşta indiriyor roglar.Bot yükleyin player yerine,onlarla eğlensin hordecuklar.Bizde yolumuza bakalım öyleyse...
[quote name='Rokka' timestamp='1283521269' post='275189']
yanlış anlama tanımam bilmem ama 2 aydır foruma aldığın kill'lerin ss'lerini koymak champion of paladin olmak istediğini forumdan dile getirmek sürekli her fırsatta hakaret ederk konuşmak falan. açıkcası ciddiye alınmayacak insan prototipini oluşturdun gözümde.
[/quote]
Sürekli her fırsatta? Farklı ülkelerde yaşıyoruz heralde. Açıkçası ciddiye alınmak gibi bir kaygımda yok biliyormusun, lütfen ciddiye alma beni sen ve her kim ciddiye almak istemiyorsa almasın, çok mutlu olurum...
ally horde oyunda düşman taraflar olsada karakter olarak onları oynayan sizlersiniz
ve bence en önemlisi düşman olsa bile karşı oyuncuya saygı duyabilmektir onla savaşmaktan zevk alabilmektir
ki Pala oyunu hakkıyla oynayan gerek ally gerek horde tarafından saygıyı hakeden bi player hayran olmamak mümkün değil
bu saygıyı yaratan kişilerden olup seviyenizi daha çok fazla düşürmeyin bence !!

iyi oyunlar herkese
[quote name='Edyy' timestamp='1283521333' post='275190']
biri topici kapatsın
[/quote]
++
[quote name='Vuagnon' timestamp='1283521452' post='275192']
Sürekli her fırsatta? Farklı ülkelerde yaşıyoruz heralde. Açıkçası ciddiye alınmak gibi bir kaygımda yok biliyormusun, lütfen ciddiye alma beni sen ve her kim ciddiye almak istemiyorsa almasın, çok mutlu olurum...
[/quote]
Kaygılanmana lüzumda yok :) böyle mutluysan sorun yok. Derdin ciddiye alınmamaksa neden ağlıyorsun ki forumda :) Ben gm'lere sesleniyorum adam ciddiye alınmayınca mutluymuş almayın ciddiye zaten tek yiyor paladan The Champion of Paladin :)

Bu arada beni 4 vuruşta aldı combo bile doldurmadı diyenlere rogue 2 vuruşta 5 comboyu yapar zaten hatta yapabilse 6 combo dahi çıkar bilmiyorsak ağlamayalım :)

Edited by Rokka

konu yeterince saptı bu kadar rezillik yeter arkadaşlar.
ally ise alın size ally rokka wt hayatımda en çok çekindiğim 3 allydan biridir ve ilkidir :D
[quote name='dementor' timestamp='1283521761' post='275197']
ally ise alın size ally rokka wt hayatımda en çok çekindiğim 3 allydan biridir ve ilkidir :D
[/quote]
rokka'nın aslı dişi orc warlocktur ally da kimse kalmayınca geçmiştik :P yalnız sen böyle yapınca bulutlarda falan takılıyorum ben abartma :D oyuna giremiyorum şu sıralar girersem sana yeni lockdan ulaşıcam :D
pala skilleri anlatarak kaç vurabilceğini hesaplamanızı istemiş ben vurabilceği damageleri söyleyeyim.
sende 35k hp olduğunu düşünürsek,
berserking buffı var üstünde %30 damage artırıyo, sendeki resilience ta %30 reduce ediyosa 2si birbirini götürür diyelim.
%50 kendiliğinden armor penet olduğunu söylüyo, yani fareye 14k atıyorsa sana 7k vurur bu şekilde.
Armor penet trinketi açılırsa ilk vuruşta, ki shadowsteple başlamış %20 damage artırıyo, 7k vurcağı 8.4 olur trinket açılırsa %100 armor penetle 14k vurmaya devam eder shadow dance ile. 3 ambush atmış olsa

8.4k + 14k + 14k + 14k +auto attacklar = 60kya yakın damage yapaBİLİR ve bunların hepsini 5 saniye içinde vurabilir (elindeki daggerın da buffı açılıyo ve energy veriyo sürekli shadow dancede daha çok ambush kullanma şansı var)
rogue çok vuruyo demek kolay bi paladine vuramaz falan demek te kolay, %100 armor penetle paladin mageden de fazla melee damage yer. 60k'ya yakın dediğim Deathbringer's Will'i açılmamış farzediyorum ki sık açılan bi trinket, onun da açıldığını düşünürsek vurabilceği damagei siz hesap edin.
[quote name='DissAble' timestamp='1283521908' post='275199']
pala skilleri anlatarak kaç vurabilceğini hesaplamanızı istemiş ben vurabilceği damageleri söyleyeyim.
sende 35k hp olduğunu düşünürsek,
berserking buffı var üstünde %30 damage artırıyo, sendeki resilience ta %30 reduce ediyosa 2si birbirini götürür diyelim.
%50 kendiliğinden armor penet olduğunu söylüyo, yani fareye 14k atıyorsa sana 7k vurur bu şekilde.
Armor penet trinketi açılırsa ilk vuruşta, ki shadowsteple başlamış %20 damage artırıyo, 7k vurcağı 8.4 olur trinket açılırsa %100 armor penetle 14k vurmaya devam eder shadow dance ile. 3 ambush atmış olsa

8.4k + 14k + 14k + 14k +auto attacklar = 60kya yakın damage yapaBİLİR ve bunların hepsini 5 saniye içinde vurabilir (elindeki daggerın da buffı açılıyo ve energy veriyo sürekli shadow dancede daha çok ambush kullanma şansı var)
rogue çok vuruyo demek kolay bi paladine vuramaz falan demek te kolay, %100 armor penetle paladin mageden de fazla melee damage yer. 60k'ya yakın dediğim Deathbringer's Will'i açılmamış farzediyorum ki sık açılan bi trinket, onun da açıldığını düşünürsek vurabilceği damagei siz hesap edin.
[/quote]
ellerine sağlık :)
[quote name='Edyy' timestamp='1283521333' post='275190']
biri topici kapatsın
[/quote]
Bu tür topiclerin kaderi bu, ve açık kalması anlamsız. Bu tür şikayetleri başlık açarak yapmamak lazım diye düşünüyorum. İlk cevabımda ne dedim, herkes okusun, bence de bir gariplik var ama roglardaki bir bugdan kaynaklı da olabilir dedim. Bir gm çıkıp loglara bakıyoruz dediyse, bunun üzerine laf söylemek bize düşmez. Ha, forumda Pala gm, hack bug kullanıyor, kollanıyor, bu tür şeylerin ima edilmesi veya söylenmesi de hoş değil, ayrıca hem onu hem de gmleri yaralayıcı bir tutum. Benim tepkim, normalde böyle abuk subuk ota boka cevap yazan birisi de değilim, gerekli gereksiz buranın bir spamfeste dönüştürülmesidir. Eevet ben de buna katkıda bulundum, topic belki kapatılır diye, yanlış yapmış olabilirim ama bu yanlışı başlatan ve yerli yersiz sataşan da ben değilim. Tek attı, çifte attı fln bunların da bir ispatı olmadan söylenmesi anlamsız. Dediğim gibi bir iki talentin bile biraz ekstra çalışması ile bu tür şeyler olabilir. Kaldı ki paladinlerin de şu an ki durumu belirsiz, bazı talentleri onların da bozulmuş olabilir. Sadece talentlerde değil stattlarda da problem olabilir. Ben Pala'dan oyun icinde ne kadar da nefret etsem, kulagıma aynı seyler ne kadar da gelse, sonucta oyunculugundan keyif aldıgım takdir ettigim bir arkadaştır.

Bu çamur at izi kalsın işine gelince bu güzel birşey değildir katılıyorum. O yüzden bu tür şikayet veya sorular eğer varsa gmlere pm yoluyla yapılmalıdır. Aksi takdirde topicler alakasız formlara bürünebilmektedir, şekil 1a daki gibi. Bu duruma fırsat vermemek bizlerin elinde.
[quote name='Rokka' timestamp='1283521632' post='275195']
Kaygılanmana lüzumda yok :) böyle mutluysan sorun yok. Derdin ciddiye alınmamaksa neden ağlıyorsun ki forumda :) Ben gm'lere sesleniyorum adam ciddiye alınmayınca mutluymuş almayın ciddiye zaten tek yiyor paladan The Champion of Paladin :)

Bu arada beni 4 vuruşta aldı combo bile doldurmadı diyenlere rogue 2 vuruşta 5 comboyu yapar zaten hatta yapabilse 6 combo dahi çıkar bilmiyorsak ağlamayalım :)
[/quote]
Yaw bebesin, gözler önüne iyice serme bari bu kadar. Tek yiyor, cift yiyor diye birşey yok, olayın icinde ben bile yokum sen uçmuşun :) ama son zamanlarda evet roglar eskisine göre daha fazla vuruyorlar, tek söylediğim o. Adam hakkıyla kesiyorsa diyecek laf yok zaten, full pve giriyorum diyor. Burda ağlayan eden yok, ama senin gibi bebe beni ciddiye almasa fazla birşey kaybetmem, onu söylüyorum. Sen almayıver beni ciddiye, ben seni hiç almıyorum zaten.

Edited by Vuagnon

Guest
This topic is now closed to further replies.