Jump to content
Posted
ben posumm 17k defans 1459 resi 34 k heal basımda 3 tane dru heal ama 1 tanesı heal atmadan pala benı kesıp bayraga tıkladı ve kımse ne oldugunu anlamadı bu nasıl bır ıstır bunu bana bırı acıklayabılırmı. sahıtlerde altına yazı yazacaktır
  • Replies 138
  • Views 16.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

evet beyler adam haklı dağılın :)
[quote name='Naaru' timestamp='1283522854' post='275203']
evet beyler adam haklı dağılın :)
[/quote]
aha tırstıım ikinci ally :D
[quote name='Rokka' timestamp='1283521632' post='275195']
Kaygılanmana lüzumda yok :) böyle mutluysan sorun yok. Derdin ciddiye alınmamaksa neden ağlıyorsun ki forumda :) Ben gm'lere sesleniyorum adam ciddiye alınmayınca mutluymuş almayın ciddiye zaten tek yiyor paladan The Champion of Paladin :)
[/quote]
Ayrıca ben en azından championum, sen championun c'si bile olamazsın ben burdayken. Hadi şimdi git seslen gmlere...
[quote name='dementor' timestamp='1283523043' post='275204']
aha tırstıım ikinci ally :D
[/quote]
Demo aradan çekil, top poster ben olcam bugün. :D
naaru kim yha pöff ezüğün teki :rolleyes:
şimdiki charını bilmem ben eskisinden korkuyodum :D
[quote name='dementor' timestamp='1283523616' post='275208']
şimdiki charını bilmem ben eskisinden korkuyodum :D
[/quote]
korkunun ecele faydası yok
[quote name='Calimero' timestamp='1283520519' post='275174']
Forumu okurken hem çok güldüm hem de çok sinirlendim herşeyi geçtim palanın verdiği cevaba bakın bir kaç tanemiz attığı adımın hesabını bu şekilde verebilir adamın oyunu ne kadar bildiği classına ne kadar hakim olduğuna sadece o post bile kanıttır! Ben olsam asla size bi açıklamada yapmazdım logu var datası var zartı var zurtu var gidin bakın araştırın zamanında benim impim 450 vuruo die banada bugcu demişlerdi(ceset-belf warlock lvl70 tbc") bakıldı loglarıma charım incelendi hiçbirşey çıkmadı sadece o döneme kadar serverda kimse demon aff lockun petlerinin ne denli tehlikeli olabileceğinin farkında değildi düzelen demon agacıyla altın bi dönem yaşamışdık ama gm adasına çekilipde bi suçlu gibi incelenmek beni çok rencide etmişdi oyunu bilmeyen duelde benim tarafımdan kesilmeyi hazmedemeyen biri yüzünden(ki ben clasımda öyle iddası olan bi insan da değilim :P ) suçlu muamelesi görmüştüm...

Benim wt yönetiminden istediğim şudur pala benim guild üyem eger yaptıysa bir bug yada hack yada ne biliyim uygunsuz bişe bende dahil en az 10 kişi charlarımızı silmeye palanında sınırsızx ban yemesine diecek lafımız olmaz adaletin kestiği parmak acımaz

Gelelim madalyonun diğer tarafına peki ya pala hack bug kullanmamışsa?! ki ben adım kadar eminim kullanmadığına işte o zaman nolcak ??? Ben artık çamur at izi kalsın ortam şenlensin mantıgındaki oyuncular yüzünden oyun oynamak istemiorum atılan iftiranın da bir cezası olmalı bence

sunuda kafanıza iyi sokun pala charına aşık bi adamdır asla iki adam kesicem die hack bug kullanıp kendine ihanet etmez!
[/quote]

seni tekrar görmek güzel :)
[quote name='Vuagnon' timestamp='1283522125' post='275201']
Kaldı ki paladinlerin de şu an ki durumu belirsiz, bazı talentleri onların da bozulmuş olabilir. Sadece talentlerde değil stattlarda da problem olabilir.
[/quote]
bence şu an pve değil ama pvp açısından paladinlerin durumu pek iyi değil judgementlar hala çok ıskalıyor judgements of wise %25 değil %15 mana veriyor ki zaten vuramıyoruz ki mana alalım :D manamız cart diye bitiveriyor heal da alamıyoruz skill vurduramayınca artık hit mi kascaz resil mi kascaz yoksa art of war için crit mi kasıcaz şaşırdım ben :D zaten death knight ve warriora oranla daha az damage outputumuz var 1v1 pvpde blood dklar zaten konsept olarak pvpde avantajlılar bizi çürütüyolar artık :D
[quote name='dementor' timestamp='1283523939' post='275213']
bence şu an pve değil ama pvp açısından paladinlerin durumu pek iyi değil judgementlar hala çok ıskalıyor judgements of wise %25 değil %15 mana veriyor ki zaten vuramıyoruz ki mana alalım :D manamız cart diye bitiveriyor heal da alamıyoruz skill vurduramayınca artık hit mi kascaz resil mi kascaz yoksa art of war için crit mi kasıcaz şaşırdım ben :D zaten death knight ve warriora oranla daha az damage outputumuz var 1v1 pvpde blood dklar zaten konsept olarak pvpde avantajlılar bizi çürütüyolar artık :D
[/quote]
aynen katılıyorum, dk palayı canlı canlı yio şu anda
Dayanamıyorum artık söylicem :lol:
vuagnon çok eylencelisin haaa :lol: :lol:
[quote name='oki' timestamp='1283524030' post='275215']
Dayanamıyorum artık söylicem :lol:
vuagnon çok eylencelisin haaa :lol: :lol:
[/quote]
söyle söyle
Hı? Ne? Kim? İzlemekten en çok zevk aldıgım playerdır. O Bg'ye geldiği zaman bir kere kesinlikle hordede 1. liğe cok rahat oynar. Ve bilirim o varsa Bg'yi kazanma şansımız cok yüksektir. Cünkü gercektende cok iyi playerdır. Hesap kitap işini zaten yapmışlar :)
Guest
This topic is now closed to further replies.