Jump to content
Posted
Arkadaşlar oyuna giremiyorum oyunu açınca direk kapanıyor ve repiır olmuyor ne yapmalıyım
bi solermisiniz yardım edin.
ve realmist i açamıyorum data dan enuse giriyorum realmisti buldum ama açmıyor not defteri şeklinde diyil bide lütfen yardım edib ...........

Featured Replies

not dosyasına sağ tıklayarak birlikte aç seçeneğinden not defteri eklentisiyle açabilirsin.

ama sorun realm listten olmuş olsa oyuna girmen muhtemel değil.

Birde tam anlıyamadım oyunu açamıyorum demişsin servera connect oluncamı kapanıyor yoksa wow.exe dosyasını açtıgındamı kapanıyor direk bunu tam olarka belirtirsen o konu üzerinde yoğunlaşıp nasil bi yardım da bulunabiliriz araştıralım.
:) birlikte aç yazısı vardır her işletim sisteminde mevcut dikkatli bak.

tamam ben bi araştırayım tekrar dönücem topice
yok yok aynı açılıyor :) hatta sna yazarken kendımde kontrol ettim de bu sorun değil realm listten kaynaklı hiç bir sorun wowu kapatmaz diye tahmin ediyorum
  • Author
zaten ole de wow u çalıştırırsam nasıl oynucam wt yi
realmistsiz
acaaba bitanre realmist dosyası açsam olurmu realmisti oraya yassam
olabilirmi ole
olur fakat exeyi kitleyip kapatan problem o değil farklı bir şey araştırıyorum .

ama şimdiden şurdan başlıyabilirsin pc yerin kalmamışsa işlemcin çok ısınır oyıunu açmak için yeterli boş alana bulamadıgından exe dosyasını kapatıyor olabilir buna bi bak bakalım olmazsa wowu başka bir yere taşı windowsi scan ettirip tekrar açmayı dene
Realmlisti açarken sag tıklayınca birlikte ac çıkmıyorsa sadece 'ac' i tıkla' listeden programı seç' de ve not defterini tıkla realmlist not defterine dönüşür
Sürümü de kontrol et belki ondandir

Edited by alkyone

[quote name='thianick' timestamp='1283881346' post='275653']
olede olmuyo bi yazı çıkıyo
[/quote]
O zaman sag tık özellikler ve genel bilgilerde birlikte acın yanında değiştir bölümü olması lazım ordan not defteri ya da word pad i seç
ayrıca sürüm 3.3.5 a deilse o zmn da acılmadan kapanıyor

Edited by alkyone