Jump to content
Posted
Boss spelleri çalışmazken, stinky'i kesip kapıdan geçerek, dreamwalkerda addlerde uğraşmadan horde tarafında sindragosaya kolaylıkla gelip bossu kesenler ve shadowmourneyi alanlar oldu dedik, bize siz de bozukken kesseymişsiniz dediniz, şans yok sizde dediniz. Biz dedik ki, biz tüm bossları daha zor şartlar altında, spelleri fazlasıyla çalışırken kestik dedik, ama sindragosanın ice tomb skili normalden uzun süre stuna sokuyor dedik, tomb bitmesine ragmen stunda bırakıyor dedik. Emeğimiz boşa gitmedi mi dedik. Burda bir dengesizlik, bir adaletsizlik yok mu dedik. Siz dediniz ki, bossu fixleriz, gidin kesin..

Ben soruyorum burda biraz vicdanı olan insanlar çıkıp söylesinler bu hak mıdır? Bunu söyledik diye üstüne birde mute attınız... Size helal olsun, ally icin ugrasan insanları el birliğiyle bitirdiniz, çünkü hazmedemediniz. Yolunuz açık olsun...
  • Replies 67
  • Views 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

+ katılmamak mümkün degil

ek olarak şunuda diyim bu ayzyı burdna kaldırmazsınzı umarım aksi halde şeref onur haysiyet gibi şeylerin varlıgı konusunda epey bi düşünmem gerekir.
  • Author
[quote name='Cuqqa' timestamp='1284767178' post='276315']
- katılmıyorum
[/quote]
Bir gerekçe yazmadan katılmıyorsun, o da güzel.
söylenecek başka kelime yok.bu gibi olayların sık tekrarlanması oyun keyfinin kaçmasına ve allianceda kayıplara yol açıyor.ki bugun 3 arkadaşım tekrardan bu serverı bıraktı.sanırım artık geri gelmezler.Yakındır bende çok durmayacam gibi :)

Edited by Darkie

foruma bir bakıyım dedim ama;
kendi kendinize masal uydurmayın onu oyle tutmuş bunu boyle tutmus. icc acıldı. hatası, sorunu cıkınca duzeltildi. gelipde onlarda var bizdede olsun diye başlık acmayın. bişi olunca onu bunu tutuyo diye saga sola saldırmayın. gm den bilgide aldım. 2 saat sizle konusmus durumu. yetmedi buraya mı geldiniz.

istemiyorsanız oynamazsınız arkadasım. zorla tutmuyorum kimseyi. bu kadar art niyetli olmaya gerek yok. ben karar vermiyorum kimin kesip kimin kesmiyeceğine. cokda umrumda değil kimin kestiği kimin kesmediği.

ayrılan arkadaslara da hayatta basarılar. 5 kişi bir olup kendini wt nin hepsi sanmasın.
  • Author
[quote name='Gintama' timestamp='1284773149' post='276321']
kendi kendinize masal uydurmayın onu oyle tutmuş bunu boyle tutmus. icc acıldı. hatası, sorunu cıkınca duzeltildi. gelipde onlarda var bizdede olsun diye başlık acmayın. bişi olunca onu bunu tutuyo diye saga sola saldırmayın. gm den bilgide aldım. 2 saat sizle konusmus durumu. yetmedi buraya mı geldiniz.

istemiyorsanız oynamazsınız arkadasım. zorla tutmuyorum kimseyi. bu kadar art niyetli olmaya gerek yok. ben karar vermiyorum kimin kesip kimin kesmiyeceğine. cokda umrumda değil kimin kestiği kimin kesmediği.

ayrılan arkadaslara da hayatta basarılar. 5 kişi bir olup kendini wt nin hepsi sanmasın.
[/quote]
Birincisi, wtnin hepsi olduğumuz gibi bir iddiada bulunmadık, bilmiyorum bunu nereden çıkardınız. Ayrıca şu an itibariyle ayrıldığını söyleyen birisine de rastlamadım, ben de dahil olmak üzere.

Gelelim şu icc meselesine. Evet konuştuk, 2 saat sürmese de epeyce konuştuk ama aldığımız yanıtlar hiç de tatmin edici değildi. Lakin özellikle sizin 'istemiyorsanız oynamazsınız, zorla tutmuyoruz' tutumunuzu hiç yapıcı bulmadığımı belirtmek istiyorum. Bence size bu şekilde bir tepki vermek yakışmıyor.

Kimin kesip kimin kesmediği umrunuzda olmayabilir, ama eğer bu serverda gm iseniz nasıl kesildiği umrunuzda olmalı diye düşünüyorum. Icc'nin hatası sorunu varken bundan faydalananlar oldu ve bizde bunu dile getirdik ama bunun için kalkıp bizi suçluyorsunuz. Onu tutuyo bunu tutuyo meselesinden ziyade, benim takıldığım yegane şey, şansınız yokmuş spelleri çalışmıyorken kesseymişiniz demesi bir gmnin. Ben bunu anlayamıyorum. Yani bu tip şeylerin şans faktörüne bırakılması ne kadar sağlıklı olur?

Evet, iccnin sorunu çıkınca düzeltildi ve biz spelleri çalışan bosslarla uğraşmak durumunda kaldık ve bundan da bir gün olsun yakınmadık. Ama sindragosanın ice tomb spelli bozuk olduğu için çaresiz kaldık. Bundan dolayı bunu bildirmemiz karşısında niçin bu kadar rahatsız oldunuz bunu da anlayabilmiş değilim.

Dediğim gibi bu tür durumlarda siz diyorsanız ki şansı olan keser, yapar, eder işler burda bu şekilde yürür, o zaman zaten denebilecek fazla birşey yok. Ama bana ve arkadaşlarıma bu durum biraz garip geldi, belirtmek istediğimiz budur.
  • Author
zorla [b]tutmuyorum[/b] kimseyi. bu kadar art niyetli olmaya gerek yok. [b]ben karar vermiyorum[/b] kimin kesip kimin kesmiyeceğine. cokda [b]umrumda değil[/b] kimin kestiği kimin kesmediği.
[/quote]
Evet okurken burda da bir ilginçlik gözüme çarptı, birinci tekil şahıs kullanmışsınız, 5 kişi kendinizi wtnin hepsi mi sanıyorsunuz demişsiniz ama siz de konuşmanızda adeta herşeye tek başına karar veriyormuşsunuz gibi bir üslup içine girmişsiniz. Açıkçası biraz geç farkettim ama baya bir ilginç geldi. Aslında bunun üstünde durmak istemiyorum, o an aceleyle yazmış da olabilirsin ama asıl üzücü olan bizim art niyetli olduğumuzu düşünmen.

Biz burda gözlemlediklerimizi söylüyoruz, siz taraf tutuyorsunuz diye bir ifade benim ağzımdan çıkmadı. Ama bir dengesizlik var diyoruz olay bundan ibaret. Bundan sizin veya başka gmlerin haberi de olmayabilir. Ama şunu söylemeden edemeyeceğim, her Allah'ın günü online olupta her türlü icc raidini yapan bir kişinin anlattıkları mı masal oluyor, yoksa bizim bu söylediklerimizi alelacele okuyup geçiştirdikten sonra burda cevap yazanlarınki mi?

Çok açık ve net söylüyorum, bugün benim aldığım 25k kill achisi de mevzu oldu. Eğer ona bakılırsa ben offline ikende commander vs gibi title alanlar oldu, ben de bunlar için birşey söylemedim. Hordeden allya char aktarıp su gibi ambassador vs repu title'ı alanlar oldu, ss gösterdiler mi ya da neye dayanarak bunları aldılar? Bunları da bir kez olsun sorgulamadım. Ha, güvendiğiniz insanlara bazen ss istemeden item vermediniz mi verdiniz.. Buna da birşey demiyorum.

Ama bu mevzuda bu kadar tepkili olmamızın nedeni fazlasıyla emek sarfettiğimiz için. Biz bu konuda sizden biraz anlayış bekledik, olaylara biraz bizim gözümüzden bakabilmenizi bekledik ama olmadı.

Sonuç olarak, benim anladığım kadarıyla iş şu vaziyete gelip kalıyor. Burada bazı rastgele elde edilen başarılara göz yumacaksınız. Bunlarda kazanan veya kaybeden tarafta olabilirsiniz, en nihayetinde burası bir private server, burda işler bu şekilde yürüyor, isteyen devam eder, beğenmeyen yol alır.

Zaten buna karşı yapabileceğimiz birşey yok, eğer benim anladığım doğruysa söylenebilecek de birşey kalmıyor bizim açımızdan.

Edited by Vuagnon

Boss spelleri çalışmazken, stinky'i kesip kapıdan geçerek, dreamwalkerda addlerde uğraşmadan horde tarafında sindragosaya kolaylıkla gelip bossu kesenler ve shadowmourneyi alanlar oldu dedik

"Bunun böyle yapıldıgını bil ama bu yöntemi denemediğini söyle? sdfsdf :D " galiba sana düşmedi.

Biz dedik ki, biz tüm bossları daha zor şartlar altında, spelleri fazlasıyla çalışırken kestik dedik

E kesmişsin işte kendin diyorsun bundada mı düşmedi? Spell'i iken kestin diye tittle mi verecekler. "speelli vuagnon" ?

sindragosanın ice tomb skili normalden uzun süre stuna sokuyor dedik, tomb bitmesine ragmen stunda bırakıyor dedik.

He bi ally'e özel dimi bu zaten :) Bi sizi tuttu. Digerleriyle oturup rakı balık yaptı zaten :) Öyle candır. Sever hordeyi.

Emeğimiz boşa gitmedi mi dedik. Burda bir dengesizlik, bir adaletsizlik yok mu dedik

Adaletsizlik mi? Nerede? Yukardaki yöntemle kesemediysen bu onların sucu mu ? Rollback mi istiyorsun?

Ben soruyorum burda biraz vicdanı olan insanlar çıkıp söylesinler bu hak mıdır? Bunu söyledik diye üstüne birde mute attınız... Size helal olsun, ally icin ugrasan insanları el birliğiyle bitirdiniz, çünkü hazmedemediniz. Yolunuz açık olsun...

Bence hak degil Drop rate'nin sucu. Birazda raid playerlarıyla alakalı. Mute? beni baglamaz o kısmı senle gm arasında. Sanada helal olsun. Hani yahu bitmemişsin? Gayet güzel bir sekilde derdini anlatıyorsun? Hazım sorunu? Öylemi dediler? ALLY cok iyi yahu hazmedemiyoruz mu dediler? Yolun acık olsun :)

Shadowmoune ne yahu bu arada? İtem mi ? Gecenin 2.30 unda tüm derdin bu muydu usta? Bak orjinal diye birsey var. x server var y server var.

Hayır anlamıyorum Hazım sorunu kimde var?

PS ; hordede garip bi playerım. Bahsi gecen bossu bir kere bile görmedim :P Zaten itemlerimde ezik :) Ha neden mi yazdım? Baslıgı acan arkadas gibi benimde bi işim gücüm yoktu gecenin bu saatinde bende biraz sarayım dedim :)

Edited by Alemci

.kill Çaglar bizimde bir yakınımız olsa ne güzel olurdu, GeMee banada yardım etsene bende ShadowEdge'mi Mourne'ye yükselteyim 2 günde nolurrr, yada dur 3 gün olsun server anlamasın millet çakmasın :)))
dırdırcı kadınların sokakta atışmalarına dönmüş konu :blink:

Edited by marvellous

bence konuyu saptırmayalım boş yere. yapılabilcek çözümleri bi düşün vuagnon; horde tarafı bozukken kesmiş diyelim. gmler napabilir buna? bozukken kesilen itemları bulup silicekler mi? veya kesenleri mi banlıcaklar. denk gelmiş adam bozukken bossa varmış ve kesmiş. sen o gün 25man çıkaramadın belki veya işin vardı dışardaydın, sonra sen gelnce bossun düzeltileceği tuttu ve zorlaştı. horde "biz kestik artık düzeltebilirsiniz" dememiştir heralde. eğer bozukken siz kesseydiniz siz alacaktınız bu sefer horde konuşcaktı onlar kesti bozukken biz kesemeden düzelttiniz diye. bu bozukluklar konusunda hakkın var şikayet etmeni haklı buluyorum ama gmlerin yapabilceği ne var onu bi düşünmeni istiyorum. sizin için bi günlük bossun spellini mi bozsun? veya bozukken kesen guildleri mi banlasın? bozuk olması kesenlerin suçu değil onlar da bozuk olduğunu bilmiyorlardı gittiler kestiler o gün sen de kursaydın şimdi sen de kesmiş olucaktın. hangi gmle konuştuysanız ve "şanssızsınız" dediyse bence haklı. "bozuk olduğu süre içerisinde kesen şanslıdır, kesemeyen şanssızdır" abi bu kadar basit, ha böyle olması mantıklı mı değil ama yapacak bişey de yok.
çözdüm sizi ya valla ben hiçbirinize katılmıyorum vuagnon ve onun gibi düşünenler item alınca gme veya swye mi sallıycak sürekli?
biz bg yapmasak kim yazılcak mantıkları dün aslanlar gibi 8-10 oynadık yeniliriz olur ama sizin gibi cıplak girip oturmayız (istedigini yapar mantıgından da kurtulun)
peki sindragosayı biz daha önce kesmedik die düşündünüz mü hani su bos spelleri bozukken?
artık egonuzu tatmin edemiosunuz ve nereye satısacagınızı şaşıryosunuz bi anda w den abi hiç random dönmüo diyip sonra biz olmazsak bg olmaz diyen arkdaşlar ne akla hizmettir ki hala yazı yazıolar burda oda ilginç

kimse k.bakmasın normalde yazmazdım ama gerçekten saçma sapan bi konu o kadar gereksiz ki size art niyetli bişey yok hordeden geçen biri olarak söylüyorum bunu ama siz nedense item manyaklıgına girmişsiniz allah akıl fikir versin oyunu bırakıosanızda valla süper olur demekten başka bişey demiycem

Edited by Edyy

[quote name='Forgiveme' timestamp='1284791651' post='276340']
.kill Çaglar bizimde bir yakınımız olsa ne güzel olurdu, GeMee banada yardım etsene bende ShadowEdge'mi Mourne'ye yükselteyim 2 günde nolurrr, yada dur 3 gün olsun server anlamasın millet çakmasın :)))
[/quote]

valla vuagnon bu mantıklı gittiğiniz sürece mourne daıtsalar ne olur size veya dagıtıldıktan sonra napıcaksınız? o dün bg girmem diyen arkdaşlar bg girerlerse onlar türkürdüklerini resmen yalamış olcaklar ve bende suratlarına vurmak için orda olcagım

Edited by Edyy

sürekli bi gm ayrımını dile getiriyosunuz yok onlar kesti ben kesemedim o aldı bende yok falan. gmlere de alttan alttan laf sokmaya çalışıyorsunuz. erdi başta, hordedan allya geçen arkadaşlar horde kısmında da aynı şeylerin alliance için konuşulduğunu bilir. öyle ayrım mayrım olmadığı apaçık ortada zaten. ayrıca şu bozuk bosslar konusunda falan biraz hızlı davranmak gerekiyo "çakallık" demeyeyim de bıçkın olup açıldığı zaman ilk girenlerden olmak lazım. çünkü başlarda sorun olabiliyo boss bozuk olabiliyo o arada kesersen senin avantajına olur. ama boss negatif anlamda bozuksa zaten kesemezsin başkası da kesemez o düzeltilene kadar beklenir. oyuncuya avantaj sağlıcak bozukluklardan, önce kim görüyosa, kim giriyosa o yararlanıyo. bug değil şans burda.

[/quote]
AURELL BEN Mİ YANLIş HATIRLIYORUM. Bİ HAFIZAMIZI TAZELEYEBİLİR MİYİZ ?
SİZDEGİLMİYDİNİZ ZAMANINDA SPELLERİ CALIşMAYAN SLOWW YİYEN BOSSU KESTİK DİE İTEMLERİMİZİ SİLEN KİMDİ ? SARTHARİON FACİASI...
ÖLE KALKIP SOKAK AGZI İLE DAYI BİR KONUşMA TARZI YAKIşMAMIş SANA ADAMLAR SPELLERİ OLMAYAN GİDİş YOLU ACAYİP BİRşEKİLDE KESMİşLER.
HEM BU şEKİLDE YOL ALIN DİOSUNDA

BEN MİYİM ARKADAşIM BURDA ADİL Bİ SERVER YÖNETİROUZ DİYEN BEN MİYİM TARAFSIZIM DİYEN BEN MİYİM ?
UZAR GİDER BU MESELE BİR GM CIKIPTA ONLAR şANSLI ÖLE BOZUKTU DUNGEONDAKİ BOSSU KESTİLER ALDILAR DİCEK şİMDİ KESİLMİOSA şANS DİCEK GM ?
GM MİDİR DÜşÜNÜRÜM. AZ AKILLI MANTIKLI DÜşÜNÜN

şimdi gelelim diger arkadaşlara beni bugun sok o itemialan arkadaşlar 25 mande kessinler gözümle göreyim ama vargusun yaptıgı gibi de olamsın kill atmalar falan :)
benim bi alıp veremedigim yok kimseyle
itemlede işim olmaz ama bu serverda ben ÇOK BİşEYLER YAPTIGIMA İNANIYORUM ki çok şeyimde horde tarafında adımı bilmeyen adam var mıdır acaba ?
oyunun daha eglenceli hale gelmesini saglamaya calışıyorum
HALBUKİ BU GAME MASTER OLRAK SİİZN GÖREVİNİZ ?
adam ayırrmak deil

SİZ İşİ şANSA BIRAKICAK KADAR ACİZ OLAMAZSINIZ ha diosanız ki hala şans DİCEK Bİşİ YOK bu yazıyı silebilirsiniz

saygılar sevgiler
Spell yok iken Aliiance'ın ICC'e girişleri yasak mıydı ben anlamadım nedir bu çıkışmalar..
  • Author
[quote name='Alemci' timestamp='1284781486' post='276336']
Boss spelleri çalışmazken, stinky'i kesip kapıdan geçerek, dreamwalkerda addlerde uğraşmadan horde tarafında sindragosaya kolaylıkla gelip bossu kesenler ve shadowmourneyi alanlar oldu dedik

"Bunun böyle yapıldıgını bil ama bu yöntemi denemediğini söyle? sdfsdf :D " galiba sana düşmedi.

Biz dedik ki, biz tüm bossları daha zor şartlar altında, spelleri fazlasıyla çalışırken kestik dedik

E kesmişsin işte kendin diyorsun bundada mı düşmedi? Spell'i iken kestin diye tittle mi verecekler. "speelli vuagnon" ?

sindragosanın ice tomb skili normalden uzun süre stuna sokuyor dedik, tomb bitmesine ragmen stunda bırakıyor dedik.

He bi ally'e özel dimi bu zaten :) Bi sizi tuttu. Digerleriyle oturup rakı balık yaptı zaten :) Öyle candır. Sever hordeyi.

Emeğimiz boşa gitmedi mi dedik. Burda bir dengesizlik, bir adaletsizlik yok mu dedik

Adaletsizlik mi? Nerede? Yukardaki yöntemle kesemediysen bu onların sucu mu ? Rollback mi istiyorsun?

Bence hak degil Drop rate'nin sucu. Birazda raid playerlarıyla alakalı. Mute? beni baglamaz o kısmı senle gm arasında. Sanada helal olsun. Hani yahu bitmemişsin? Gayet güzel bir sekilde derdini anlatıyorsun? Hazım sorunu? Öylemi dediler? ALLY cok iyi yahu hazmedemiyoruz mu dediler? Yolun acık olsun :)

Shadowmoune ne yahu bu arada? İtem mi ? Gecenin 2.30 unda tüm derdin bu muydu usta? Bak orjinal diye birsey var. x server var y server var.

Hayır anlamıyorum Hazım sorunu kimde var?

PS ; hordede garip bi playerım. Bahsi gecen bossu bir kere bile görmedim :P Zaten itemlerimde ezik :) Ha neden mi yazdım? Baslıgı acan arkadas gibi benimde bi işim gücüm yoktu gecenin bu saatinde bende biraz sarayım dedim :)
[/quote]
Saçmalamışsın. Ayrıca evet bossların bozuk olduğunu biliyorduk ama bu durumla ben en fazla 1 ya da 2 raidde karşılaştım, ardından bu bozukluklar düzeltildi Gintama'nın dediği gibi. Ve o iki raidin birinde biz olayı geç farkettiğimiz için, çünkü hala tüm bossları kesmeye uğraşıyorduk, raide devam edecek sayımız kalmamıştı. 2. sinde ise, GM'ler bug ile kestiniz demesinler diye RAİDE DEVAM ETMEDİK!

Ama, işte burda zaten ne oluyorsa bu bugları kullanmayanlara oluyor, bizim de kabahatimiz bu olsa gerek.
  • Author
[quote name='DissAble' timestamp='1284799731' post='276344']
bence konuyu saptırmayalım boş yere. yapılabilcek çözümleri bi düşün vuagnon; horde tarafı bozukken kesmiş diyelim. gmler napabilir buna? bozukken kesilen itemları bulup silicekler mi? veya kesenleri mi banlıcaklar. denk gelmiş adam bozukken bossa varmış ve kesmiş. sen o gün 25man çıkaramadın belki veya işin vardı dışardaydın, sonra sen gelnce bossun düzeltileceği tuttu ve zorlaştı. horde "biz kestik artık düzeltebilirsiniz" dememiştir heralde. eğer bozukken siz kesseydiniz siz alacaktınız bu sefer horde konuşcaktı onlar kesti bozukken biz kesemeden düzelttiniz diye. bu bozukluklar konusunda hakkın var şikayet etmeni haklı buluyorum ama gmlerin yapabilceği ne var onu bi düşünmeni istiyorum. sizin için bi günlük bossun spellini mi bozsun? veya bozukken kesen guildleri mi banlasın? bozuk olması kesenlerin suçu değil onlar da bozuk olduğunu bilmiyorlardı gittiler kestiler o gün sen de kursaydın şimdi sen de kesmiş olucaktın. hangi gmle konuştuysanız ve "şanssızsınız" dediyse bence haklı. "bozuk olduğu süre içerisinde kesen şanslıdır, kesemeyen şanssızdır" abi bu kadar basit, ha böyle olması mantıklı mı değil ama yapacak bişey de yok.
[/quote]
Hocam, bu dediklerine tamamen katılıyorum. Ama daha önce de dediğim gibi bu tür bir olayın şans faktörüne bağlanmış olması bizim açımızdan üzücü. Horde tabikide biz kestik artık düzeltebilirsiniz diye birşey dememiştir, böyle birşey düşündüğümü de kimse sanmasın. Büyük ihtimalle onlar o bossların normal çalışma vaziyetlerinin öyle olduğunu düşünerek kestiler, burada hordeyi niye böyle iken kestiniz diye suçlayan yok, olayı farklı bir noktaya çekmeye çalışan bazı arkadaşlar var, bunu o yüzden belirtiyorum. Dediğim gibi, herşey stabil yürümüyor o yüzden bazı rastgele başarılara göz yummak durumunda kalıyoruz, bu konuda da yapabileceğimiz birşey yok zaten. GM'lerin yapabileceği en iyi şey, hiç olmazsa Sindragosa'nın ice tomb spell'ine bir göz atmaktır. Ama bütün bu olanlar bizi baya bir yıprattı, tam anlamıyla aynı istekle devam edebilir miyiz emin değilim. Aradan belli bir süre geçmesi gerekebilir.
Wt ailesini ekranlara çivilicek yeni projemiz ''' ALLIANCENIN SUÇU NE ''' :blink:
  • Author
[quote name='Edyy' timestamp='1284800681' post='276347']
peki sindragosayı biz daha önce kesmedik die düşündünüz mü hani su bos spelleri bozukken?
[/quote]
Diğer dediklerini kale almıyorum çünkü abuk subuk şeyler yazmışsın ama buna cevap vereyim, evet speller çalışmıyor iken yani o eski dönemde sindragosayı kesmedik. Bunun nedeni guildde yaşanan sorunlar yüzünden yeterli sayı olmamasıydı. Ayrıca bir raidde sırf bize bug kullandınız denmesin diye üst katlara devam etmedik, enayilik etmişiz. Herşeyi geçtim, tam anlamıyla bozukluk abidesi olan bir sindragosa için sabahtan akşama uğraşmak bizi mental olarak yıprattı, dile getirmek istediğimizde buydu. Bundan item deliliği olarak bahsetmek, konuyu sığlaştırmaktan başka birşey değildir.
  • Author
[quote name='DissAble' timestamp='1284801493' post='276349']
sürekli bi gm ayrımını dile getiriyosunuz yok onlar kesti ben kesemedim o aldı bende yok falan. gmlere de alttan alttan laf sokmaya çalışıyorsunuz. erdi başta, hordedan allya geçen arkadaşlar horde kısmında da aynı şeylerin alliance için konuşulduğunu bilir. öyle ayrım mayrım olmadığı apaçık ortada zaten. ayrıca şu bozuk bosslar konusunda falan biraz hızlı davranmak gerekiyo "çakallık" demeyeyim de bıçkın olup açıldığı zaman ilk girenlerden olmak lazım. çünkü başlarda sorun olabiliyo boss bozuk olabiliyo o arada kesersen senin avantajına olur. ama boss negatif anlamda bozuksa zaten kesemezsin başkası da kesemez o düzeltilene kadar beklenir. oyuncuya avantaj sağlıcak bozukluklardan, önce kim görüyosa, kim giriyosa o yararlanıyo. bug değil şans burda.
[/quote]
Evet, buna da katılıyorum. Bunun ne kadar iyi veya fair olduğu tartışılır belki ama doğruluğu kesin.
[quote name='Vuagnon' timestamp='1284806136' post='276354']
Hocam, bu dediklerine tamamen katılıyorum. Ama daha önce de dediğim gibi bu tür bir olayın şans faktörüne bağlanmış olması bizim açımızdan üzücü. Horde tabikide biz kestik artık düzeltebilirsiniz diye birşey dememiştir, böyle birşey düşündüğümü de kimse sanmasın. Büyük ihtimalle onlar o bossların normal çalışma vaziyetlerinin öyle olduğunu düşünerek kestiler, burada hordeyi niye böyle iken kestiniz diye suçlayan yok, olayı farklı bir noktaya çekmeye çalışan bazı arkadaşlar var, bunu o yüzden belirtiyorum. Dediğim gibi, herşey stabil yürümüyor o yüzden bazı rastgele başarılara göz yummak durumunda kalıyoruz, bu konuda da yapabileceğimiz birşey yok zaten. GM'lerin yapabileceği en iyi şey, hiç olmazsa Sindragosa'nın ice tomb spell'ine bir göz atmaktır. Ama bütün bu olanlar bizi baya bir yıprattı, tam anlamıyla aynı istekle devam edebilir miyiz emin değilim. Aradan belli bir süre geçmesi gerekebilir.
[/quote]
şans faktörüne bağlı olması tabi ki üzücü dediğim gibi ben şikayetini haklı buluyorum bu konuda. ama benzer şeyler başka dungeonlarda, battlegroundlarda vs. yaşandı. horde veya alliance zaman zaman şans eseri diğer tarafa nazaran avantajlı durumlarda oldu. bu şey gibi : wsgde 11-10 maç yapıyoduk. bazen horde 11 oluyo bazen alliance. tartışıldı baya bu ama bug değil yazılma durumuna göre şansa falan geliyodu. bilmiyorum benzetmem ne kadar doğru ama serverdaki bazı aksaklıklardan dolayı bu tarz şeyler yaşanmasını normal karşılıyorum. yazdıklarını okudum, mantıklı ve saygılı biri olduğun belli doğru şeyleri de savunuyosun ama sadece biraz hırslısın sanırım hocam bazı göndermelerin ağır kaçıyo. bakınca kendin de farkına varcağından eminim. yakınmakta haklısın ama böyle şeyler sıkça yaşanıyo kızmak yerine eyvallah deyip geçelim eğlencemize bakalım derim. örneğin dün akşam 25 heroicte ladyden düşenin lootu yanlış verdik. ben yanlış lootların gmler tarafından düzeltildiğini duymuştum 1. ağızdan söyleyenler de olmuştu, yani sonuçta zor bişey değil ve oyuncunun oynama hevesini geri kazandırcak bi işlem :) ama ısrarlarımıza rağmen kaptan sorumluluk bizde değildir dedi eyvallah diyip geçtim. ha başkalarının yanlış dağıttığı loot düzeltildi mi gmler yardım etti mi o konuda bilmiyorum, görmedim sadece duydum. yapılıyo olsa bile bana yapmadılar diye kızmıyorum. konuyla alakasız ama sen benim anlatmak istediğimi anlamışsındır eminim
Btn W-Turk Prof'u kesmeye uğraşırken Assamite nsl olursa Sindragosayı keser bunu bana biri açıklasın (generalin ve howardın SM almadan önce)

Edited by Whitehawx