Boss spelleri çalışmazken, stinky'i kesip kapıdan geçerek, dreamwalkerda addlerde uğraşmadan horde tarafında sindragosaya kolaylıkla gelip bossu kesenler ve shadowmourneyi alanlar oldu dedik, bize siz de bozukken kesseymişsiniz dediniz, şans yok sizde dediniz. Biz dedik ki, biz tüm bossları daha zor şartlar altında, spelleri fazlasıyla çalışırken kestik dedik, ama sindragosanın ice tomb skili normalden uzun süre stuna sokuyor dedik, tomb bitmesine ragmen stunda bırakıyor dedik. Emeğimiz boşa gitmedi mi dedik. Burda bir dengesizlik, bir adaletsizlik yok mu dedik. Siz dediniz ki, bossu fixleriz, gidin kesin..
Ben soruyorum burda biraz vicdanı olan insanlar çıkıp söylesinler bu hak mıdır? Bunu söyledik diye üstüne birde mute attınız... Size helal olsun, ally icin ugrasan insanları el birliğiyle bitirdiniz, çünkü hazmedemediniz. Yolunuz açık olsun...
Ben soruyorum burda biraz vicdanı olan insanlar çıkıp söylesinler bu hak mıdır? Bunu söyledik diye üstüne birde mute attınız... Size helal olsun, ally icin ugrasan insanları el birliğiyle bitirdiniz, çünkü hazmedemediniz. Yolunuz açık olsun...