Jump to content
Posted
Boss spelleri çalışmazken, stinky'i kesip kapıdan geçerek, dreamwalkerda addlerde uğraşmadan horde tarafında sindragosaya kolaylıkla gelip bossu kesenler ve shadowmourneyi alanlar oldu dedik, bize siz de bozukken kesseymişsiniz dediniz, şans yok sizde dediniz. Biz dedik ki, biz tüm bossları daha zor şartlar altında, spelleri fazlasıyla çalışırken kestik dedik, ama sindragosanın ice tomb skili normalden uzun süre stuna sokuyor dedik, tomb bitmesine ragmen stunda bırakıyor dedik. Emeğimiz boşa gitmedi mi dedik. Burda bir dengesizlik, bir adaletsizlik yok mu dedik. Siz dediniz ki, bossu fixleriz, gidin kesin..

Ben soruyorum burda biraz vicdanı olan insanlar çıkıp söylesinler bu hak mıdır? Bunu söyledik diye üstüne birde mute attınız... Size helal olsun, ally icin ugrasan insanları el birliğiyle bitirdiniz, çünkü hazmedemediniz. Yolunuz açık olsun...
  • Replies 67
  • Views 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='Whitehawx' timestamp='1284830012' post='276392']
o zmn bizde Zz'nin yaptığını yaparız ally avlarız
[/quote]

bütün ally ı rehin alır dalaranda saklarım :)
[quote name='Whitehawx' timestamp='1284830297' post='276394']
Dalaranıda Yakarız nan :D
[/quote]

Yangın çıkarmak ban sebebidir bilmiyonmu :)
[quote name='Whitehawx' timestamp='1284830012' post='276392']
o zmn bizde Zz'nin yaptığını yaparız ally avlarız
[/quote]
bnm yaptımı yapamazsınız hıhıhıh :D
[quote name='Cuqqa' timestamp='1284830572' post='276397']
bnm yaptımı yapamazsınız hıhıhıh :D
[/quote]

Sana helal olsun o zaman :P
Bir ally olarak Zz ye saygım sonsuz Her kestiginde sövsemde her kestiginde eglenirdm :D ,Zz gibi playerler az kaldı nexus diyince aklıma Zz gelir hep :D neyseki Zz bıraktı diye üzülemiyorm bende bıraktm :D
[quote name='boraeken' timestamp='1284822111' post='276383']
selam ben General vaugen haklısın sıngrosa suan cok cok bozuk fazla stunda tutmasını gectım 5-6 kısılık grubu cıkarmıoda stunda öle ce kalıolar kesılmesıne ragmen fakat şöle bişide var shadowmourne aldılar bozukken kestıler dıosun ben olsam ben de öle şüphe duyardım haklısın fakat sen bızım raıddemıydın de bılıosun bozukken kesıp kesmedıgımız ? yada nasıl bı kadro ıle nasıl ugrastıgımızı bılıomusun? hayır bılmıosun sana şunuda dıyım speller bozukken kesen kesmıstır dorudur bunu bılemeyız ama speller bozukken bız gıremedık ıcc cunku saat geç olmustu ve duyduk kı speller bozukmus hatta bende dedım kı o sıra sıngrosa kesmek ıcın ıyı bı andı yazık oldu neyse bı sekılde keserız ıns dedım ertesı gun oldugunda speller calısır hatta fazla calısır duruma geldı 1. boss delırmıstı hatta adete bılırsınız ve bız speller calısır durumda kestık o sıngrosayı he speller bozukken kesmıs olsaydık derdım evet bozukken kestık dıye cunku bende bırakıorum oyunu askerlık dolayısıyla fakat acıklama yapayım dedım senın ıcın gonlun rahat olsun speller calısıodu kısacası bız kestıgımız de bilgin olsun.

iyi oyunlar...
[/quote]

+ katılıyorum

gecenın bılmem kacında o bossu kesmek ıcın en ıyı adamlarımızla kac kere deneyıp kestığımızı sız bılmıyosunuz tabı sızlere basıt gelıyo şu bunu yaptı bu bunu yaptı şu boss bozuk bu boss bozuk demek

vuagnom sana bı konuda katılıyorum şuan bozuklar ama uygun dıller anlatsan daha ıyı olurdu...

kastığımız ıtemlerı boşa kasmadık kesılmezı zor bossların karşısına daha guclu cıkabılmek ıcın gecemızı gunduzumuze verıp kastık...
bu sevdalar boşuna le bu sevdalar boşuna :)))... İnsanoğludur arkadaş şu serverde tek iki (2) tane oyuncu bile kalsa ( biri ally biri horde ) die.. yine de birbirlerine sataşırlar doğamızda var bu.. ben wt nin çok daha kötü günlerini hatırlıyorum ama o zamanlar hiç böyle oyuncular yokdu yahu.. Serkancım bu arada attığın postları büyük bir zevkle okuyorum lütfen beni bu zevkden mahrum etme :lol:
Bak güzel kardeşim ilgili olanlar git desin demişsin diyor işte gintama :) daha zorun ne kim için buradasın gitsene sen artık :)
Wow hakkatten :D az biraz okumaya kalktım da başım kaldırmadı baya hararetli tartışmalar olmuş, ben konu hakkında bir yorum yapmak için değil de wow yüzünden sinirleri gerilen arkadaşlara ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum :) Bu kadar kendinizi yıprattığınıza değmez az biraz ara verin, unutun oyunda yaşanan tüm olayları, valla ben kendi açımdan konuşayım oyun artık sanallığını aşmaya başlıyor bir süre sonra, kavga etmek dert edinmek neredeyse nefes alıp vermek kadar ihtiyaç halini alıyor,
1 ay oldu ben oyunu bırakalı, kimseye kalkıp oyunu bırakın da demicem tabiki, herkesin kendi kararı nasılsa da, 1 hafta ara vermek inanın çok iyi gelicektir.Saygılar :)

Marvellous says : Wt ailesini ekranlara çivilicek yeni projemiz ''' ALLIANCENIN SUÇU NE ''' :blink: Buda kopardı beni :D
[quote name='AzuredragonS' timestamp='1284841358' post='276404']
bu sevdalar boşuna le bu sevdalar boşuna :)))... İnsanoğludur arkadaş şu serverde tek iki (2) tane oyuncu bile kalsa ( biri ally biri horde ) die.. yine de birbirlerine sataşırlar doğamızda var bu.. ben wt nin çok daha kötü günlerini hatırlıyorum ama o zamanlar hiç böyle oyuncular yokdu yahu.. Serkancım bu arada attığın postları büyük bir zevkle okuyorum lütfen beni bu zevkden mahrum etme :lol:
[/quote]

Nightmare bunu beğendi :)
[quote name='NightMare' timestamp='1284930387' post='276459']
Nightmare bunu beğendi :)
[/quote]

Eyv. Asalım :) Azure de bunu beğendi ve yorumun hakkında yorum yaptı :P
[quote name='boraeken' timestamp='1284822111' post='276383']
selam ben General vaugen haklısın sıngrosa suan cok cok bozuk fazla stunda tutmasını gectım 5-6 kısılık grubu cıkarmıoda stunda öle ce kalıolar kesılmesıne ragmen fakat şöle bişide var shadowmourne aldılar bozukken kestıler dıosun ben olsam ben de öle şüphe duyardım haklısın fakat sen bızım raıddemıydın de bılıosun bozukken kesıp kesmedıgımız ? yada nasıl bı kadro ıle nasıl ugrastıgımızı bılıomusun? hayır bılmıosun sana şunuda dıyım speller bozukken kesen kesmıstır dorudur bunu bılemeyız ama speller bozukken bız gıremedık ıcc cunku saat geç olmustu ve duyduk kı speller bozukmus hatta bende dedım kı o sıra sıngrosa kesmek ıcın ıyı bı andı yazık oldu neyse bı sekılde keserız ıns dedım ertesı gun oldugunda speller calısır hatta fazla calısır duruma geldı 1. boss delırmıstı hatta adete bılırsınız ve bız speller calısır durumda kestık o sıngrosayı he speller bozukken kesmıs olsaydık derdım evet bozukken kestık dıye cunku bende bırakıorum oyunu askerlık dolayısıyla fakat acıklama yapayım dedım senın ıcın gonlun rahat olsun speller calısıodu kısacası bız kestıgımız de bilgin olsun.

iyi oyunlar...
[/quote]

bora hala singrosa diyosun şuna ya :D ne zman doğru söylediğini duyacam ya :)