Posted November 3, 201015 yr WOW hayatıma girel 7 sene olmuş dilek olay strateji serisini saymıyom bile bu zamana kadar elimize ne geçti peki .....?hadi cevaplayın ve düşüncelerinizi söleyin.not:bunu iş olsun diye yaptım:) Edited November 3, 201015 yr by huseinhan
November 3, 201015 yr WOW hayatıma girel 7 sene olmuş dilek olay strateji serisini saymıyom bile bu zamana kadar elimize ne geçti peki .....?hadi cevaplayın ve düşüncelerinizi söleyin.not:bunu iş olsun diye yaptım:)ya bırakın böyle konuları , ölümlü fani dünya eğlenmene bak :) Edited November 3, 201015 yr by Lofty
November 3, 201015 yr amac zaten nedeni örenmek terapi gibi düşün :)hmm oda doğru bu tarz şeylerde neden koltuğa uzandırdıklarını şimdi anladım :P
November 3, 201015 yr hmm oda doğru bu tarz şeylerde neden koltuğa uzandırdıklarını şimdi anladım :P sen ally olmadınmı deişsene imzanı artık
November 3, 201015 yr sen ally olmadınmı deişsene imzanı artıkya evet değişmek istiyorum ama link yok :( yardımcı olacak varsa bu konu hakkında söylerse sevinirim
November 3, 201015 yr Hayatımı kararttı ocagıma incir agacı dikti akademik hayatamı geç başlamama sebep oldu vs... :lol: :lol: Daha sayardımda içiniz kararmasın ;)
November 3, 201015 yr Hayatımı kararttı ocagıma incir agacı dikti akademik hayatamı geç başlamama sebep oldu vs... :lol: :lol: Daha sayardımda içiniz kararmasın ;)ahahaha Emin abi :D :D
November 3, 201015 yr Hayatımı kararttı ocagıma incir agacı dikti akademik hayatamı geç başlamama sebep oldu vs... :lol: :lol: Daha sayardımda içiniz kararmasın ;) Ama Wt imba bir tank kazandı. En azında diğer bağımlılara bi faydan var. :lol:
WOW hayatıma girel 7 sene olmuş dilek olay strateji serisini saymıyom bile bu zamana kadar elimize ne geçti peki .....?
hadi cevaplayın ve düşüncelerinizi söleyin.
not:bunu iş olsun diye yaptım:)
Edited by huseinhan