Jump to content
Posted
Adından da anlaşıldıgı gibi bi pvp eventi olacak. Nasıl olacagı hakkında:

-Ally ve Horde arkadaslar ayrı ayrı arenada kapışacaklar, son kalan player diğer tarafın son kalan playerı ile 1vs1 yapacak.

-Roguelerin Druidlerin ve invisible skilleri olan class ve ırklar için arenaya rastgele olarak Hunterların [url="http://www.wowhead.com/spell=1543"]Flare[/url] skillinden atılacak. Hem arena boyunca görünmez bekleyemeyecekler hemde skillerini kullanabilecekler.

Katılım her iki taraftan max 39 kişi olacak.İlk olarak raid toplanıcak arenaya cekildikden sonra dagıtılacaktır.

Kurallar:

-Arena sırasında gruplaşma oldugu anlaşılırsa gruplaşan oyuncular diskalifiye olacaklar.
-Her zaman oldugu gibi sinirlenip argo, küfür kötü söz ve kısaltmaları kullanan oyuncular ceza yönetmeligindeki maddelerce yargılanacaktır.
-İzlemeye gelen oyuncular herhangi bi şekilde evente mudahale ederse ayrı bir ceza uygulanacaktır.

Ödüller:

-1vs1'e kalan playerlardan kazanan 10000 gold alacaktır.
-1vs1'de kaybeden player 5000 gold alacaktır.

Event 14.11.2010 tarihinde saat 20:00'da başlayacak. Kurulan raidler eventin başlamasına 20 dk kala bana whisper atıcaklar arenaya cekecegim.

Kısacası event kim kime dum duma eventi olacaktır :) son kalanlar ayrı bi duello atacaklardır.
İyi bir katılım olursa eger bu tür eventlerin devamı gelicektir :)

Featured Replies

[quote name='Kaelena' timestamp='1289671065' post='280420']

Kurallar:

-Arena sırasında gruplaşma oldugu anlaşılırsa gruplaşan oyuncular diskalifiye olacaklar.
[/quote]

bu konuda ben hakem olabilirim. ne de olsa insanın charının gözüne bakınca anlayabiliyorum gruplaşma olup olmadığını :)
o şekilde olcağına 2şerli 3erli gruplar halinde olursa daha iyi olr heallarn sona kalma olasılığını düşürür, birde daha az kargaşa olr :)
malesef ben bugun çalışıyorum ve 23:00 da online olabilirim ancak benim gibi olanlara maçlarını daha geç yapabilmeleri için bir kıyak sağlanacakmı :)

bu arada bozuk questlerim var yardımcı olursan sevinirim kaelena :)))
[quote]Kurulan raidler eventin başlamasına 20 dk kala bana whisper atıcaklar arenaya cekecegim.[/quote]

Raidleri kim kuracak? Oyuncular kuracaksa adil olmayabilir katılım.
  • Author
evente katılacak kişiler bi raidde toplanır zaten ha fazla katılım oldu bi taraftan belki iki raid de çekebiliriz ama o iki raid ayrı ayrı kapışmaz. taraf taraf olacagı için iki ayrı kapışma olacak ally-horde diye. heal spec olayına gelince ben geçipte kişinin heal specini kapattıramam başka speci yoktur itemi yoktur eglenceden mahrum bırakamam ki sona kalırsa kapışmadan kendi sorunu en sonda zaten iki tarafın birincileri kapışıcak kendi keyfi bilir :D oldu diyelim iki heal kaldı ertesi gun ben acıklarım ozaman sonuçları :D
  • Author
hızlı bişey oldu bu o yuzden biraz basit kaldı bi katılıma bakalım duruma göre. iyi bişey olursa ilerde idda bayisi bile açarız farklı eventler için :)
Ally alır bence bu eventi horde de healer yok ki, alacaksın raidin arkasına 3-4 healer al sana katliam
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1289743653' post='280462']
Ally alır bence bu eventi horde de healer yok ki, alacaksın raidin arkasına 3-4 healer al sana katliam
[/quote]
2 raid çarpışmıcak raidler oyuncuları summonlamak için kurulucak event başlarken dağıtılıcak herkes kendi başının çaresine bakıcak
Yaşamak için öldür die bi film var aynı onun gibi olucak event herkez tek kim hayatta kalırsa galip o bence çok zevkli olucak ;)
tank gelinebiliyo mu :D gerçi tank gelsem casterlar yer hemen :D

Edited by dementor

[quote name='Nohutlupilav' timestamp='1289745879' post='280465']
Yaşamak için öldür die bi film var aynı onun gibi olucak event herkez tek kim hayatta kalırsa galip o bence çok zevkli olucak ;)
[/quote]

evet bana da o filmi anımsaatı şimdi ;)
[quote name='Rokka' timestamp='1289750447' post='280471']
Condemned olsa gerek filmin adı da
[/quote]

evet haklısın
birazdan bu topic'in alacağı hali çok merak ediyorum :D

sürekli refresh edecem bakalım kim kime laf atacak :rolleyes:
başlamadımı daha yalın giremiyorum ben oyuna 2 saat sora gircem anca yer ayırt bana :)
başladı bitmek üzere oktay. ama kurallar çok çiğnenmiş duyduguma göre. birazdan allylar ve horde'lar birbirine veya kendi aralarında başlarlar burda. mısır patlatcam ben sayfayı refresh ederken yemek için :D