Jump to content
Posted
Adından da anlaşıldıgı gibi bi pvp eventi olacak. Nasıl olacagı hakkında:

-Ally ve Horde arkadaslar ayrı ayrı arenada kapışacaklar, son kalan player diğer tarafın son kalan playerı ile 1vs1 yapacak.

-Roguelerin Druidlerin ve invisible skilleri olan class ve ırklar için arenaya rastgele olarak Hunterların [url="http://www.wowhead.com/spell=1543"]Flare[/url] skillinden atılacak. Hem arena boyunca görünmez bekleyemeyecekler hemde skillerini kullanabilecekler.

Katılım her iki taraftan max 39 kişi olacak.İlk olarak raid toplanıcak arenaya cekildikden sonra dagıtılacaktır.

Kurallar:

-Arena sırasında gruplaşma oldugu anlaşılırsa gruplaşan oyuncular diskalifiye olacaklar.
-Her zaman oldugu gibi sinirlenip argo, küfür kötü söz ve kısaltmaları kullanan oyuncular ceza yönetmeligindeki maddelerce yargılanacaktır.
-İzlemeye gelen oyuncular herhangi bi şekilde evente mudahale ederse ayrı bir ceza uygulanacaktır.

Ödüller:

-1vs1'e kalan playerlardan kazanan 10000 gold alacaktır.
-1vs1'de kaybeden player 5000 gold alacaktır.

Event 14.11.2010 tarihinde saat 20:00'da başlayacak. Kurulan raidler eventin başlamasına 20 dk kala bana whisper atıcaklar arenaya cekecegim.

Kısacası event kim kime dum duma eventi olacaktır :) son kalanlar ayrı bi duello atacaklardır.
İyi bir katılım olursa eger bu tür eventlerin devamı gelicektir :)

Featured Replies

[quote name='Rokka' timestamp='1289747596' post='280469']
ben şahsen hunter ile gelir sahaya yabancı cisim atarım :D
[/quote]
Hunter gelip Feign Dead açmak daha bi güzel olur :D
[quote name='etsw' timestamp='1289759476' post='280474']
birazdan bu topic'in alacağı hali çok merak ediyorum :D

sürekli refresh edecem bakalım kim kime laf atacak :rolleyes:
[/quote]

söylenecek bişey olmadığı için sanırım fazla refreshe ihtiyaç duymuyacaksın :)
Ahbe net gitmese ne güzel devam ediodum net gitti gg oldum :)
shadowdust katılıyorum saçmalık ötesiydi... Kaelena talents değiştirmeye nasıl izin veriyosun arenada talents değiştirebiliyonuzmu acaba?_
[quote name='EppiSodes' timestamp='1289763134' post='280482']
shadowdust katılıyorum saçmalık ötesiydi... Kaelena talents değiştirmeye nasıl izin veriyosun arenada talents değiştirebiliyonuzmu acaba?_
[/quote]
orası gurubashi arenası değiştirebiliyosan değiştirebilirsin rated arena değil
hakkımı yediler benim 1 senedir oynamıyorum diye girmeye çekindim girsem ben kazanırdım benim hakkımdı :D
[size=3][font="Georgia"]güzel uygulama olabilir :)[/font][/size]
[size=3][font="Georgia"]yine TBC zamanı dicem cünkü herşeyin güzeli ozaman yapılıyordu. tbc zamanındaki gibi [/font][/size]
[size=3][font="Georgia"]2v2 3v3 5v5 takımlar kurulup maçlar atılsa nasıl olur ?[/font][/size]
[size=3][font="Georgia"]hem bu macların sadece arena da rated olarak değilde arkadaşların izlemesinede imkan sunulsa ?[/font][/size]
[size=3][font="Georgia"]grubashi /nagrand arena gibi.[/font][/size]
[size=3][font="Georgia"]daha zevkli olur diye düşünüyorum.[/font][/size]
böyle böyle pvp eventleri olsa turnuvalar düzenlense kaananlara wrathfull falan verilse diye düşünüyorum ben sonuçta kasım ayına geldik en iyi takımların bile alabildiği şey wrathfull eldiven bot kemer :D orjinale bakıyosunuz adamlar seti tamalamış breh breh diye geziyolar ortada biz kaldık böyle ezik büzük ben şahsen furious bile giyiyorum death kngihtta :D hani set olmasa bile pvp silahları verilebilir belki çünkü pvpde pve silahı kullanımı da oldukça yaygındır pvp silahı çok bi yenilik katmaz belki rog arkadaşların üstlerinde bi pvp itemi olur en fazla :P