Posted November 28, 201014 yr gecende yusufun yaptığı guncelleme ıle nerdeyse madenlerin %70 gıttı gm lerın ekledıklerı madenler o zmndn berı maden kazamıyoruz sholarda 5 tane maden var bı ılgılenın lutfen...
November 28, 201014 yr Hammadde giderse üretim gider üretim giderse tüketim de biter mantığı ile madenleri geri istiyoruz. Eski yerlerini hatırlamazsanız ben size tek tek söylerim sayın yöneticiler
November 28, 201014 yr şu an ki hali aslında normal olanı ama şimdiye kadar aşırı fazlaydı bu sayede çoğu kişi meslek kastı (bkz. ben) yeni başlayan kişilerin de hakkıdır bu yüzden.
November 29, 201014 yr tüm sholazar + icecrownda toplamda iki tane titanuim madenine rastladım saronite hala bol ama saronite çok kullanılan bişi değil cobalt bile daha çok kullanılıyo titaniuma gelince jwl olsun blacksmith olsun eng olsun temel ihtiyaç titanium titanium olmazsa gem falan yapamayız boş soket gezeriz
November 29, 201014 yr İcecrown un kuzeyinde argentin ordan haritanın en soluna kadar kıyı şeridi boyunca olması lzmdı
November 29, 201014 yr Tamam ek koyulan madenler silinde de, orjinaldeki ile aynı oldu derken madenlerin yerleride mi değişti. Yanlış yerlerde mi arıyoruz bu amdenleri?
November 29, 201014 yr ben bugün topladım. tüm stormpeaks + icecrown : 26 tane ore topladım. sanırım bayağı kârdayım
November 29, 201014 yr [quote name='schoolbus' timestamp='1291056956' post='281395'] Tamam ek koyulan madenler silinde de, orjinaldeki ile aynı oldu derken madenlerin yerleride mi değişti. Yanlış yerlerde mi arıyoruz bu amdenleri? [/quote] Orjinalde titanium madenlerin yeri sabit değildir random spawn olarak çıkar ama o bölgede ki tüm madenlerin spawn noktası aynıdır yani örnek vermek gibi olursa bir noktada %60 saronite, %30 rich saronite ve %10 titanium ore çıkma şansı vardır. Tam oranlar bu olmasa da mantığı bu. Tabii orjinal de oyuncu sayısına bağlı olarak veinler azalıp, çoğalıyor diye biliyorum ama titaium ore tbc nin khorium u gibidir bi haritada 2-3 tane toplanmamış bulursanız anlayın ki şanslı gününüzdesiniz.