Posted December 16, 201014 yr bir soru topici de ben açiyim bakalım bglerde arenada 1v1de kısacası her türlü pvpde en çok çekindiğiniz ve en az çekindiğiniz classlar ve nedenleri
December 16, 201014 yr Oynamasını bilen her oyuncudan çekinirim ama bir warlock olarak karşısında en rahat olduğum class olarak paladini görüyorum.
December 17, 201014 yr unholy dkların düzelmesiyle çekinir oldum. artık kim unholy olursa ondan çekinmeyi düşünüyorum.
December 17, 201014 yr sadece dk - dk olsun çamurdan olsun en başta tırsıyorum ( neticede kesemediğim 2 3 dk var ama tüm dk larda korkuyorum )
December 17, 201014 yr Author İyiki sebebini de yazın dedik ha ben şu ara en çok feral druidlerden çekiniyorum her haltı dodgeluyolar (priest bile skill dodgeluyor serverda zaten) hot atıp ayı oluyolar ömrümü çürütüyolar sürekli bana göre hızlı hareket ettikleri için rune strike da çıkartamıyorum. Sanırım en az retri paladinlerden çekiniyorum 28 sn boyunca stun atmalarını engelliyebiliyorum gerçi şu an etrafta iyi paladin oynayan az baya özellikle bgde karşıma gelenler mark of bloodı silmeye tenezzül dahi etmiyolar
December 17, 201014 yr dk larsan stun gibi bir zart atıyorlar ondan tırsıyorum birde 20k heal basıyorlar
December 17, 201014 yr [quote name='dementor' timestamp='1292579619' post='282514'] İyiki sebebini de yazın dedik ha ben şu ara en çok feral druidlerden çekiniyorum her haltı dodgeluyolar (priest bile skill dodgeluyor serverda zaten) hot atıp ayı oluyolar ömrümü çürütüyolar sürekli bana göre hızlı hareket ettikleri için rune strike da çıkartamıyorum. Sanırım en az retri paladinlerden çekiniyorum 28 sn boyunca stun atmalarını engelliyebiliyorum gerçi şu an etrafta iyi paladin oynayan az baya özellikle bgde karşıma gelenler mark of bloodı silmeye tenezzül dahi etmiyolar [/quote] dodge olayında yüzde yüz haklısın bebeğim oğuzla sürekli düel atıyoruz denemeler yapıyoruz her düelde kesin bi dodge geçiyor Mark Of Blood bugda mı artık bilmiyorum ne priest ne paladin silebiliyor siliniyordu önceden dün bir unholy dky'la 2-3 sefer düel attık sağolsun bu arada hiç unholy biri karşıma çıkmadığı için biraz afalladım ama adam durdu resmen ghoul kesti 1.5k critliyor bide shadowda olmama rağmen(%15 dmg reduce dalgası)ghoul bildiğin playerdan fazla vuruyor normal değil gibi sanırım Edited December 17, 201014 yr by Edyy
December 17, 201014 yr Author [quote name='Edyy' timestamp='1292583927' post='282521'] dodge olayında yüzde yüz haklısın bebeğim oğuzla sürekli düel atıyoruz denemeler yapıyoruz her düelde kesin bi dodge geçiyor Mark Of Blood bugda mı artık bilmiyorum ne priest ne paladin silebiliyor siliniyordu önceden dün bir unholy dky'la 2-3 sefer düel attık sağolsun bu arada hiç unholy biri karşıma çıkmadığı için biraz afalladım ama adam durdu resmen ghoul kesti 1.5k critliyor bide shadowda olmama rağmen(%15 dmg reduce dalgası)ghoul bildiğin playerdan fazla vuruyor normal değil gibi sanırım [/quote] eskiden çıkan ghoullar bozuk olduğu için çok az vuruyordu sanırım şu an ghoul düzgün vuruyor çünkü karakter penceresinden bakınca oldukça iyi ap sahibi 1.5k damageı da clawla vermiştir ama resilience ile ilgili bir hata olabilir (pet damage kısmısı)
December 17, 201014 yr eet Mark Of Blood silinmiyor, tek seferde 10-15 civarı stack yapıyor sadece o stacklerden bikaçını silebiliyorz. onlada uğraşılmaz
December 17, 201014 yr [quote name='Edyy' timestamp='1292583927' post='282521'] dodge olayında yüzde yüz haklısın bebeğim oğuzla sürekli düel atıyoruz denemeler yapıyoruz her düelde kesin bi dodge geçiyor Mark Of Blood bugda mı artık bilmiyorum ne priest ne paladin silebiliyor siliniyordu önceden dün bir unholy dky'la 2-3 sefer düel attık sağolsun bu arada hiç unholy biri karşıma çıkmadığı için biraz afalladım ama adam durdu resmen ghoul kesti 1.5k critliyor bide shadowda olmama rağmen(%15 dmg reduce dalgası)ghoul bildiğin playerdan fazla vuruyor normal değil gibi sanırım [/quote] Edyy buglı 5 kombo kidney shotımı dodgelayıp duru
December 17, 201014 yr Author [quote name='DissAble' timestamp='1292592402' post='282532'] Edyy buglı 5 kombo kidney shotımı dodgelayıp duru [/quote] bence dodge olayında komple bi sorun var adamın sırtını görüyorum yine de dodgelanıyo saldırılarım
December 17, 201014 yr Sadece druid den çekinirm oda çekinmek değil kıl olurum.Yerim healler parçalarım healler.En sonunda kiss atar oturrum.Genelde base koruyan tek başına druid olduğunda böyle olur.Onun dışında çekinmediğim class diye birşey yok hiçbirinden çekinmem
December 17, 201014 yr warlock ve priestlardan kaciyorum gordugumde olabildigince, warrior veya rogue'lari cok seviyorum.
December 18, 201014 yr [quote name='Edyy' timestamp='1292583927' post='282521'] dodge olayında yüzde yüz haklısın bebeğim oğuzla sürekli düel atıyoruz denemeler yapıyoruz her düelde kesin bi dodge geçiyor Mark Of Blood bugda mı artık bilmiyorum ne priest ne paladin silebiliyor siliniyordu önceden dün bir unholy dky'la 2-3 sefer düel attık sağolsun bu arada hiç unholy biri karşıma çıkmadığı için biraz afalladım ama adam durdu resmen ghoul kesti 1.5k critliyor bide shadowda olmama rağmen(%15 dmg reduce dalgası)ghoul bildiğin playerdan fazla vuruyor normal değil gibi sanırım [/quote] Bebeğim filan biz çekilelim aradan rahatsız oluosanız.Beyler boşaltın topici yalnız bırakın gençleri.Dağılın lan !! Ben artık priestlerden çekiniom çok mesela Erdi'nin yazdığı bu cevabı okuyunca Edited December 18, 201014 yr by asan61
December 18, 201014 yr Benim tek bi tane var blood dk adam 30 snde bir % 30 can tamamlıyo o yuzden urasmayı hiç sevmiyom:D
December 18, 201014 yr [quote name='dementor' timestamp='1292579619' post='282514'] İyiki sebebini de yazın dedik ha ben şu ara en çok feral druidlerden çekiniyorum her haltı dodgeluyolar (priest bile skill dodgeluyor serverda zaten) hot atıp ayı oluyolar ömrümü çürütüyolar sürekli bana göre hızlı hareket ettikleri için rune strike da çıkartamıyorum. Sanırım en az retri paladinlerden çekiniyorum 28 sn boyunca stun atmalarını engelliyebiliyorum gerçi şu an etrafta iyi paladin oynayan az baya özellikle bgde karşıma gelenler mark of bloodı silmeye tenezzül dahi etmiyolar [/quote] update ile ne değişti bilmiyorum ama mark of blood en son silinmiyordu.
December 18, 201014 yr Warlock ve Disc priestlerden Çekinmediğimi söyleyemiyicem. cidden en zorlayan classlar bana göre bu 2si. En az çekindiğim classlarda Druid,Rogue,