Jump to content
Posted
Evet arkadaslar lutfen herkes kendine gore tarafsız bi seklde serverin enlerini yazsın lütfen

Featured Replies

bence şöyle olsun geçtiğimiz kasım ayının ve aralık ayının en çok öne çıkan oyuncularını yazın pvpde
bence şöyle olsun geçtiğimiz kasım ayının ve aralık ayının en çok öne çıkan oyuncularını yazın pvpde
Off genemi enlerin seçildiği bi başlık :blink:

En rahatsız bu tip başlıklar açanlar bence
macerayı seven adama gözlük yapılsın, pvp'ye girmeden önce taksın, kup sesi çıksın :}
Ya şöyle playerları [color="#FF0000"]itemlerine göre[/color] sınıflandıran başlıklar açılmasın artık boşuna tartışma çıkartmak bişey kazandırmaz <_< <_<
yiğenim herkezden en enttreri ile herkeze kesiliyomuş burdan tebrik ediyorum onu :angry:
Wturku 1 sene ile ele alırsak sıralama şöyle olmalı.

Holy Paladin- ONEBE
Retri Paladin- Melancholy,Nightmare (Asal)
Prot Paladin-Howard
Warlock- Rokka
Shaman- Norra
Warrior-Torra,Zagas
Priest-Null,Delain
Death Knight-Neete,Nemrut
Hunter-Finair,Fantahigro
Mage- Zz,Thegame
Rogue-Pala,AzureDragon
Druid-Positive,Folxc
[quote name='AfterLifes' timestamp='1293100380' post='282738']
Wturku 1 sene ile ele alırsak sıralama şöyle olmalı.

Holy Paladin- ONEBE
Retri Paladin- Melancholy,Nightmare (Asal)
Prot Paladin-Howard
Warlock- Rokka
Shaman- Norra
Warrior-Torra,Zagas
Priest-Null,Delain
Death Knight-Neete,Nemrut
Hunter-Finair,Fantahigro
Mage- Zz,Thegame
Rogue-Pala,AzureDragon
Druid-Positive,Folxc
[/quote]

Bu serverin realmi ne?
[quote name='occi' timestamp='1293074839' post='282730']
macerayı seven adama gözlük yapılsın, pvp'ye girmeden önce taksın, kup sesi çıksın :}
[/quote]

haha koptum :D eet eet o gözlükten istiyorum, hatta dalaranda satılsın msa gözlükleri :D

"aha macera, kup"
[quote name='dementor' timestamp='1293105610' post='282741']
2009 yılının en iyileri onlar la
[/quote]

eet 2009 o yazılanlar, çoğu oynamıyor yada başka nicklerle oynuyorlar, hatta onların birçoğu daha sonra başka nicklerlede yazıldı enlere :)
ama şey çokhoşuma gitti paladinin tüm speclerıne ayrı en diyer clasların tek specine en yazılmış :D
[quote name='cajamanga' timestamp='1293094726' post='282735']
Ya şöyle playerları [color="#FF0000"]itemlerine göre[/color] sınıflandıran başlıklar açılmasın artık boşuna tartışma çıkartmak bişey kazandırmaz <_< <_<
[/quote]

itemler abardıkca oyunculuk yavaş yavaş 2.plana gitmeye başladı oyunda, yapacak birşey yok malesef :) tbc zamanında hatırlıyorumda yeni 80 olmus bir adam itemi olmasa dahi oyunu biliyorsa bglerde iş yapıyordu. şimdi ise birşey yapamadan tek yiyor :D

herkesi benim okuduğum gibi okumaya davet ediyorum bu başlıkları, isminiz yazılmıssa mutlu olun, yazılmamıssa saygı duyun, sonucta hür irade ile yazılan postlar :)
2009 yılının enleri la o. tam 1 sene önce işte 9 aymı ne :) şuan mesela Norra'yı oynayan kişi Wargasm ile. Nightmareyi oynayan kişi MSA'ile Nemrutu oynayan kişi. Mukadderathla vb.
[quote name='NightMare' timestamp='1293111439' post='282746']
itemler abardıkca oyunculuk yavaş yavaş 2.plana gitmeye başladı oyunda, yapacak birşey yok malesef :) tbc zamanında hatırlıyorumda yeni 80 olmus bir adam itemi olmasa dahi oyunu biliyorsa bglerde iş yapıyordu. şimdi ise birşey yapamadan tek yiyor :D

herkesi benim okuduğum gibi okumaya davet ediyorum bu başlıkları, isminiz yazılmıssa mutlu olun, yazılmamıssa saygı duyun, sonucta hür irade ile yazılan postlar :)
[/quote]
abi naaptın ya adamı tbcde 80 level yaptın :D itemi olmasa da 70 lvl epic adamı döver tabi :P :D
[quote name='AfterLifes' timestamp='1293111952' post='282747']
2009 yılının enleri la o. tam 1 sene önce işte 9 aymı ne :) şuan mesela Norra'yı oynayan kişi Wargasm ile. Nightmareyi oynayan kişi MSA'ile Nemrutu oynayan kişi. Mukadderathla vb.
[/quote]

ekleme yapim ;

Melancholy = Naaru
Zagas = Serenity
Null = Richocet
Finair = Asares
[quote name='dementor' timestamp='1293113144' post='282748']
abi naaptın ya adamı tbcde 80 level yaptın :D itemi olmasa da 70 lvl epic adamı döver tabi :P :D
[/quote]

haha tbde bile 80 olurum ben :D

dikkatsizliğin bukadar :D neyse posta edit yapmim düzeltmişsin zaten :D
[quote name='NightMare' timestamp='1293113552' post='282750']
ekleme yapim ;

Melancholy = Naaru
Zagas = Serenity
Null = Richocet
Finair = Asares
[/quote]
serenity wargams olmadı mı :huh: