Jump to content
Posted
Son Aldığı haberlere göre Yusuf ( yani serverımızın " tükan sahibi " ) evlenmiş ama bizi ( wturk oyuncuları olarak ) davet etmedi... olsun biz yine de kendisine mutluluklar dileriz allah bi yastıkta kocatsın... :D

Not: Dalaran da bi Roman Düğünü İsteriz :)

not2: valla biri böyle bişi dedi ama kim did hatırlamıyorum dogruysa aldırın deilse gelecekte evleneceği zaman geçerli olsun :)

Featured Replies

Haberi Ben Verdim Kaynak Saglam Yani Oda Saglam Degilse Dahada Kimseye Güvenmem :)
oo Allah analı babalı büyütsün
  • Author
valla hacı bilmiyom da ben bunu yusuftan beklerdim soylesin die gucendim sankilim az bişi :D neyse artık dalran da dugun yapacaz roman havalarıylan :D bi edirne karsılaması calınsın isterim :D mustafa abi de soylesin sarkıyı tam olur :D

hakaten len yapılması lazım boyle bişiyin ally horde hep kardes herkes dalaranda dans ediyo falan noldu die soran olursa server sahibi evlendi deruk :)
  • Author
bu arada yasini cagırmayın ( Zz ) sonra ally horde kardesliğini bozar dugunde kavga cıkartır... gider bi elf kızına mızına sarkan mazallah :)
Adam Belki Duyulmasin IStedi Ama Benim hatam Senin Gibi Tellal'a Bunu Soyledim Yusuf tan Burdan Özür Dİliyorum
  • Author
haydaaa :D olm kotu bişi mi evlenmek ne guzel işte adam yuva kuruyo coluk cocuga karısıyo :D da sen neden bu kadar kızdın olm :D evlenemiyon demi ? askere gidiyon diye yapıyon bunları hep :D git olm git te kurtulak senden :D 15 ay kafamızı dinleyek :D
lol murat seni kandırmıslar yegen :D
Valla Evli Dedigi Icin Oyle Aktardim Yeni Evlendi Ibaresi bana Ait Degil :)
  • Author
murat kıvırma hacı senb dedi,n evlenmiş te ondan server ı askıya almıslar 1 aylıgına falan die :D olm seni keklemişler bi de beni de keklediler arada :D zaaaaaaaaaaaaaa gülesim geldi kendime :D