Posted March 28, 201114 yr Wturk Tshirtleri Yakında Kimse bu yaz Tsirt almasın arkadaşlar Yönetici arkadaşlar Bu Konuda bi kampanya yapıcaklar....Wturk İçin biraz Duyarlı olalımHErkese Sevgiler Tasarımlardan bir tanesi http://i1103.hizliresim.com/2011/3/28/6416.jpg
March 29, 201114 yr Author yarın 2 dizayn daha yapıcam artık yönetim bi karar verirse birşeyler yaparız
March 30, 201114 yr Ama bende siyah üzerine kırmızı tonlarında olursa yazılar daha hoş olur kanaatindeyim :) B) B) siyah kırmızı candır ESES imin renkleri B) B)
March 30, 201114 yr Bence şöyle olsun önde kalbin üstünde küçük ally ya da horde amblemi arkada da komacan horde ya da ally amblemi olabilir diye düşünüyorum :D
March 31, 201114 yr bende alırım birden fazla olmak üzere :D . Ayrıcada bir önerim var her class'a ve ally yada horde tarafına ait olabilecek çeşitli baskılar hazırlanmalıbelli tarih aralıklarıyla belli sayıda siparişler alınmalı ( örneğin: 1 hafta boyunca tüm siparişler class ve tarafa göre siparişler toplanmalı öyle baskıya verilmeli yada bunun gibi). Böylece hem baskı çeşitleri elde kalmaz hemde herkesin istediği şekil t-shirt olur. Site adıda arkada altta olursa daha iyi olur bence. çift taraflı baskıda daha göz alıcı olur.
March 31, 201114 yr arkadaslar benim bu işe cok hevesim war aslında kendime tşort almak adına :D ama yusufla bi oturup dogru durust konusamadık. bu iş yapılcak o kesinde nasıl yapılcağına dair bi konusamadık. aslında konu cok ozgun fikirleriniz warsa yada calısmalarınız onlarıda koyabilirsiniz. burdan hepbirlikte bakar karar veririz. sonucda alıcak olanda sizsiniz. nasıl bi konsept de olsun bilemedim şahsen ben . işin acıkcası wturk.com yazısının tşortlerde olmasına bile gerek yok olursa guzel olur ama istemeyen de cıkabilir. kimisi cok daha şaşalı şeyler isterken bazısı daha basit olsun isteye bilir. bu konuda nası bir şekle sokcaz bilemiyorum ama sanırım en kotu 3-5 ceşit olur onların arasından secebiliriz. Edited March 31, 201114 yr by Gintama
Wturk Tshirtleri Yakında Kimse bu yaz Tsirt almasın arkadaşlar Yönetici arkadaşlar Bu Konuda bi kampanya yapıcaklar....
Wturk İçin biraz Duyarlı olalım
HErkese Sevgiler
Tasarımlardan bir tanesi
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/28/6416.jpg