Jump to content

Featured Replies

• Author

ne kadar mı gerçekçi? işte bu kadar gerçekçi

videodaki mage lvl 83 warrior ise evet arms değil fury warrior fakat lvl 85 ve üstündeki itemler pvp itemleri

• Author
sen bi private serverın shadow prisinden falan mı bahsediyosun
  • Author
iyi ama genel anlamda frost mage veya arms warriorun önüne geçemez bence frost mage ve arms warrior kesinlikle overpowered ve halen daha bufflanmaktalar
  • Author
ya frost ve fire mageler aşağı yukarı 1 2 saldırı ile falan pvp yapıyorlar fire mageler talent sayesinde scourchu yürürken de cast edebiliyorlar arenada sürekli koşan koşarken de scourch atan critlerse instant pyro atabilen ard arda iki crit atarsa kesinlikle instant bi pyro atan yakalayınca blink atan bişi düşün frost mage ise nerdeyse sürekli sizi bi yerde dondurup sabitlemeyi başarıyo bi snare durumunda oluyosunuz en iyi ihtimalle yakaladığınızda (eğer başarırsanız) ice barrier hayatınızı absorb ediyor ve kırarsanız yine donuyorsunuz zaten o sırada size mirror imagelar ayrıca frostbolt okumakta oluyor sonunda deep freze yediğinizde frost mage arkadaş size instant cast bir spell olan ice lance ile ortalama 15k crit spamliyor ziyadesiyle ölüyor ve klavyeyi falan fırlatıyorsunuz
taylan peki orjinalde prot pala nasıl ? yani ben private de holy set giyip oynuyorum ki baya güzel dmgler çıkıyo orjinalde de öyle mi yani varmı holy set ile oynayan palalar ?
  • Author

taylan peki orjinalde prot pala nasıl ? yani ben private de holy set giyip oynuyorum ki baya güzel dmgler çıkıyo orjinalde de öyle mi yani varmı holy set ile oynayan palalar ?

Valla pek dikkat etmedim ama manası yüksek olan prot paladinler gördüm 40k 50k falan manaları vardı muhtemelen üstlerinde kısmen de olsa intellect veren bişiler varmıştır ama alliancetılar o yüzden inspect atamadım onlara 1v1 karşılaşmadığım için de savunma ve saldırıları hakkında bi fikrim yok ama tabi prot talentlar kendi canlarının %10u kadar attack power kazanabiliyolar biri onlara vurduğu sürece itemlerle de sp kasmışsa etkili hasar verebilir gibi. Genel olaraksa prot paladinler iyi tüm prot talentlar pvpde meleelere karşı oldukça sinir bozucu oluyo ama bu alanda en başarılı protlar blood dklardır heralde :D

frost mage kral da bu videodaki warrior oynamasını bilmiyor ki ? yanı gerçekten iki clasında masterlarının oldugu video olsa daha güzel olurdu
valla ben dediğim gibi holy setle saldırıyorum 70k mana var :D kanat açınca 17k 15k falan vuruyorum rahat rahat :D
vıdeoya bakamıyorum ama tahmınen warrıor mageye dokunamamıstır op olayı hakkındada sunu solıyım frost mage hakıkaten abarti ama sadece duelde bi healerla arena girdigin zaman butun o havasi sonuyor diye dusunuyorum gerci mage de 2v2 de rougla akar denilebilir ama ben feral - frost derim bakınız ; 2v2 de dunya birincileri :D

tank bi classla pvp yapilicaksa kesinikle blood dk derim

Genelde Frost Mage ile Warrior kapıştığında warri sürekli yavaşlayacağı için (videodaki gibi) Reflect açıp oynaması daha yararına olurdu, videodaki warri işi bilmiyomuş gerçekten :)
  • Author
adam bilsin bilmesin üstü resilience setli bi fury warrior ve lvl 83 bi frost mage söz konusu orda warrior evet anlamıyor açık ama anlayan warriorların durumu farklı değil. Öncelikle belirtiyim oyunda frost mageden sonra en op class arms warrior (videodaki fury) ama arms warriorun bir frost magee yapabileceği şeyler daha az çünkü arms warriorların charge ve intercept cooldownları ortak (tercihen) dolayısıyla warrior bi charge atıyo mage kaçıyo bi de heroic leap atıyo mage yine kaçıyo warrior etkisiz eleman oluyo mage karşısında (pek çok diğer melee gibi)
  • Author
reflect açması sadece bir iki spelli geri yansıtmasını sağlardı frost magein warrioru yavaşlatmanın ötesinde dondurmak için çok seçeneği var

ya frost ve fire mageler aşağı yukarı 1 2 saldırı ile falan pvp yapıyorlar fire mageler talent sayesinde scourchu yürürken de cast edebiliyorlar arenada sürekli koşan koşarken de scourch atan critlerse instant pyro atabilen ard arda iki crit atarsa kesinlikle instant bi pyro atan yakalayınca blink atan bişi düşün frost mage ise nerdeyse sürekli sizi bi yerde dondurup sabitlemeyi başarıyo bi snare durumunda oluyosunuz en iyi ihtimalle yakaladığınızda (eğer başarırsanız) ice barrier hayatınızı absorb ediyor ve kırarsanız yine donuyorsunuz zaten o sırada size mirror imagelar ayrıca frostbolt okumakta oluyor sonunda deep freze yediğinizde frost mage arkadaş size instant cast bir spell olan ice lance ile ortalama 15k crit spamliyor ziyadesiyle ölüyor ve klavyeyi falan fırlatıyorsunuz

Hayat hikayemi anlatmış..Huheheytt :=)