Posted April 9, 201114 yr Evet arkadaşlar server açıldıktan sonra gözünüzde iyi oynayan oyuncuları yazalım hangi oyuncu classına hakim öğrenelim (Çok gereksiz başlık) :P
May 3, 201114 yr arkadaş hangi nickimi düzgün yazazcaksınız çok mrk ediyorum daha eddy yazamıyolardı bu nickini nasıl yazsınlar ERDİ
May 3, 201114 yr daha eddy yazamıyolardı bu nickini nasıl yazsınlar ERDİ evet senin gibi eddy değil Edyy kanka:D
May 4, 201114 yr en iyi warrior : nomearan en iyi paladin : cck vaybe cck en iyi warloktu ne oldu sana pladin oldun yada holy güçünde warlokmu desek karanlık yerine ışık gücüen iyi dk : asmodeanen iyi rogue : quansy tauren rogda ilk defa gördüm :)en iyi priest : rjalk tabi kalkan takan pri en iyi lock : darkmann en iyi hunter : disgust vala 3.3.5a da undead huter yok en iyi shaman : yalwariom en iyi mage : ryuu plate giyen ilk mage bu harelde enterasan not:bu arkadaşa tebriklerimi sunarım servura yeni soluk getirmiş
May 4, 201114 yr klişe olmuş bir konuyu biraz eğlendirmeye çalışmıştım arkadaşlar sadece okadar :) saydığım oyuncuların asıl classlarını çok iyi biliyorum aslında tartışma yaratmayın lütfen :)
May 7, 201114 yr herkesi karışık yazmasından geyik yaptığını anlamadınız mı abi :D fikir hoş baya güldüm ben +rep kessele gelsin