Jump to content

Featured Replies

Ben bu oyunu bitirdim hacı cidden cok gerilim dolu ve zeka istiyen bilmecelerle doldurulmuş bir oyun. karşınızdaki düşmanlara bile tek bir silahınız olmadan hayatta kalmaya calısıyorsunuz baya sürükleyici.
abi gözümden yaşlar geliyor karnıma Ağrılar çöktü... adamın yüreği patladı asdhuasdgbasvdaüsdasüd
Yav bu oyun nedir böle :D İndirdim oyunu 3 nokta 5 ata ata 2 bölüm geçtim kapattım girmiom dahada :D Hayatta oynanmaz her gelen sesle tırsıyon sürekli diken üstündesin 5 yaş attım valla stresten:D
Oyunda npc diye tabir ettiğimiz şeyler cok az. oyunu kısaca bahsedeyim bak size. bi eleman var arkeolog gibi bişe. bi kale var prusyada orada sersem bi halde doğuyor baseden. sonra bakıyoruzki sürekli biyerlere notlar kaydetmişiz. okuduğumuzda cok şaşırıyoruz cünkü herşeyi bilen biz hafızamızı bi icecekle silmişiz. hiç bişi hatırlamıyoruz ve diyorki ben senin önceki halinim eğerki bu mesajı aldıysan yürü git inner sanctum denen yerdeki elemanı öldür. alexandra diye tabi biz 3.5 ata ata kaçtığımız icin inner sanctuma gitmeyi akıl bile erdiremiyoruz. heryer karanlık bu adamlar nasıl korkutulucagını iyi biliyor
Yahu Hocam bitireli cok oldu bunuda. advanture tarzı oyunlar sarmıyo fazla. yani korkmadım heç cok abartılmış :). ama cidden bazen bi anda önünüzde belirliyen yaratıklar olunca küfür etmemek elde deil hasss die :D

Yahu Hocam bitireli cok oldu bunuda. advanture tarzı oyunlar sarmıyo fazla. yani korkmadım heç cok abartılmış :). ama cidden bazen bi anda önünüzde belirliyen yaratıklar olunca küfür etmemek elde deil hasss die :D

Yav sen nedion yaratığı ilk görüşümden sonraki 30 saniye ne yaptığımı hatırlamıom :D 100 metre rekoru kırmışımdır koşmakla :D

Yav sen nedion yaratığı ilk görüşümden sonraki 30 saniye ne yaptığımı hatırlamıom :D 100 metre rekoru kırmışımdır koşmakla :D

işte saldırıcak bişi yok yaratığa bide elemanın sürekli zihni gidip geliyo ekran dönüyo felan filan :D kafayı yiyorum hayata bakış açım değişiyo bi 15 dakka ekran ters olunca

Vallahi gaz tankı ile kibritleri hep biriktirdim bi kafa ters düz olunca kullanıyorum :) sana tavsiye vereyim her geçtiğin odanın kapısını kapat yoksa rüzgar bi anda ateşi söndürüyor

Vallahi gaz tankı ile kibritleri hep biriktirdim bi kafa ters düz olunca kullanıyorum :) sana tavsiye vereyim her geçtiğin odanın kapısını kapat yoksa rüzgar bi anda ateşi söndürüyor

evet farkettim onu :D