Jump to content
Posted

Merhaba arkadaşlar...İş sebebiyle birdaha wow oynayabiliceğimi sanmıyorum,bu nedenle ilk göz ağrım Ainsworth'ü satmaya karar verdim...

İlgilen olursa pm atsın veya murat.rlz@hotmail.com...

İyi eğlenceler...

Featured Replies

• Author
kardeş oyunda muhabbet ettiğimiz,iyi vakit geçirdiğimiz herkez bırakmış oyunu ve artık oyuna girebilme şansım yok...gönül isterdi devam etmek ama durum bu.
After'ı beleşe veriyom. bende varsa prot pala oynayacak genç yetenekler pm atsın tek şartım gmlere isim değiştirtmiyicekler :D
  • Author
Ben an itibariyle vazgeçtim laptop um gelir gelmez eskisi gibi online olucam inşallah...Fakat karakteri hangi saf da tutsam kararsızım...Ally olarak devam edicem sanırım..

Edited by Ains

serverda kimse kalmadı artık herkes baska serverlara gitmeye basladı 100 online olsa pve pvp sık yapılsa serverda herkes gelir oynamaya ama yapılmıyor. zaten 3 charım vardı hepsini millete verdim o kadar emek harcadım degseydi keske az online sıkıyor serverı

wotlk sıktı heralde kör topalda olsa cataya mı gecsek :D

Orda durcan işteeeee Catac dedinmi işin rengi değişir.1 dkka durmam tekrar başlarım oyuna :D

sıkılmamak için çok uğraştım hatta abartıp aynı classdan kız ve erkek 2 şer tane kastım :D ama olmadı. haftalardır '' cataya geçtik'' diye bir haber bekliyorm inşallah olur bende dönerim ozmn

çoook sıkıldım çoooooooooooooook

• Author
tek çare cata zaten şu anda...yüksek olasılıkla geçilir diye tahmin ediyorum.

sıkılmamak için çok uğraştım hatta abartıp aynı classdan kız ve erkek 2 şer tane kastım :D ama olmadı. haftalardır '' cataya geçtik'' diye bir haber bekliyorm inşallah olur bende dönerim ozmn

çoook sıkıldım çoooooooooooooook

neco çok şerefsizsin lan gel moltene

• 1 month later...