Posted June 1, 201114 yr Merhaba arkadaşlar...İş sebebiyle birdaha wow oynayabiliceğimi sanmıyorum,bu nedenle ilk göz ağrım Ainsworth'ü satmaya karar verdim... İlgilen olursa pm atsın veya murat.rlz@hotmail.com... İyi eğlenceler...
June 1, 201114 yr Author kardeş oyunda muhabbet ettiğimiz,iyi vakit geçirdiğimiz herkez bırakmış oyunu ve artık oyuna girebilme şansım yok...gönül isterdi devam etmek ama durum bu.
June 1, 201114 yr After'ı beleşe veriyom. bende varsa prot pala oynayacak genç yetenekler pm atsın tek şartım gmlere isim değiştirtmiyicekler :D
June 3, 201114 yr alayım ben afteri en genç benim 15 :) pala rot iyi oynarım isim deiştirmem bile ismin güzel htta
June 6, 201114 yr Author Ben an itibariyle vazgeçtim laptop um gelir gelmez eskisi gibi online olucam inşallah...Fakat karakteri hangi saf da tutsam kararsızım...Ally olarak devam edicem sanırım.. Edited June 6, 201114 yr by Ains
June 7, 201114 yr serverda kimse kalmadı artık herkes baska serverlara gitmeye basladı 100 online olsa pve pvp sık yapılsa serverda herkes gelir oynamaya ama yapılmıyor. zaten 3 charım vardı hepsini millete verdim o kadar emek harcadım degseydi keske az online sıkıyor serverı
June 8, 201114 yr wotlk sıktı heralde kör topalda olsa cataya mı gecsek :DOrda durcan işteeeee Catac dedinmi işin rengi değişir.1 dkka durmam tekrar başlarım oyuna :D
June 14, 201114 yr sıkılmamak için çok uğraştım hatta abartıp aynı classdan kız ve erkek 2 şer tane kastım :D ama olmadı. haftalardır '' cataya geçtik'' diye bir haber bekliyorm inşallah olur bende dönerim ozmn çoook sıkıldım çoooooooooooooook
June 14, 201114 yr Author tek çare cata zaten şu anda...yüksek olasılıkla geçilir diye tahmin ediyorum.
June 14, 201114 yr sıkılmamak için çok uğraştım hatta abartıp aynı classdan kız ve erkek 2 şer tane kastım :D ama olmadı. haftalardır '' cataya geçtik'' diye bir haber bekliyorm inşallah olur bende dönerim ozmn çoook sıkıldım çoooooooooooooook neco çok şerefsizsin lan gel moltene
Merhaba arkadaşlar...İş sebebiyle birdaha wow oynayabiliceğimi sanmıyorum,bu nedenle ilk göz ağrım Ainsworth'ü satmaya karar verdim...
İlgilen olursa pm atsın veya murat.rlz@hotmail.com...
İyi eğlenceler...