Jump to content
Posted

Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlıyacağınız gibi cataclysm'e geçme düşüncemiz var.

Konuyu detaylı anlatmaktansa başlık şeklinde özet geçicem arkadaşlar.Gerekli bilgilendirmeyi gene bu başlık altından detaylıca zaman buldukça açıklıcağım.

Cataclysm geçiş için hiç bir engelimiz bulunmamakta. Gerekli emu ve scriptler hazır tabiki bu hatasız bir geçiş olacak anlamına gelmiyor bir çok hata bug https://www.assembla.com/spaces/skyfireemu/tickets/report?page=1 bildirilmiş dc üstüne dc ler olacak kısacası geçiş sonrası özellikle başta yusuf ve biz cenerion ekibini uzun soluklu ve yoğun bir çalışma temposu bekliyor ( bizim için hiç sorun değil tabiki :) ) olacak bu sürede sizlerinde aynı şekilde sabır göstermeniz gerekiyor.

konuyu açmamdaki amaç bahsi geçen sıkıntılı süre boyunca sabretdebilecekmısınız cataclysm ile gelen map değişiklikleri sizleri bu sürede oyalar diye düşünüyorum tabi aynı zamanda lvl kasıp meslek kasabilirsiniz , konu altındaki cevaplara göre en kısa sürede net bir karar vermiş olucaz.

Edited by Kessel

• Replies 198
  • Views 30.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Bizde bunu bekliyorduk.Çok iyi bir karar vermişsiniz.Hem server yeni oyuncular,yeni yüzler kazanır,hem eskilerde dönebilir.Benim pve'de zaten en çok zevk aldığım kısım charlara item dizmeye çalışırken tüm haritaları-dungeonları gezmek zorunda olduğumuz kısımdı.Bozukluklar fazla olsada baya bir zaman sorun olmaz.Zaten eskiden gelen bir söz vardı wtde "3 spell çalışır,gerisi yalandı" diye.Oyunla uğraşırken eğlenelim,eskisi gibi şen şakrak muhabbetler olsun.Gerisi önemli değil..
Arkadaşlar şöyle anlatayım. Aylardır cata serverlarında oynuyoruz bi kaç arkadaş beraber ve bu emulatoru kullanan bir server. İsteyenlere GM lerinde izni olursa serverı veririm incelerler bakarlar ne durumda diye ama şu kadarını söyleyeyim geçiş olduğu zaman herkesin bayağı bi hoşuna gidecek :) bazı şeyler wotlktan iyi duruma geldi, wotlkta çalışmayan şeyler bile var diyebilirim.
geçilmesi wt için gayet iyi olucak bence ve girmyen bir çok kişide bu sebeple giricektir hatta geçişle oluşucak hatalarda düzeltirse orjinale gidenler bile geri dönebilir diye düşünüyorum çünkü wt gibi ortam hiç biyerde yok :)

Edited by Rfs

İşte beklenen haber geldi sonunda.Cataclysme geçersek tekrar başlarım demiştim ve öyle olucak.Hatalar konusuna gelirsek merak etmeyin hep beraber atlatırız bu süreci bizde elimizden geldiğince bulduğumuz hataları size bildiririz.Yeter ki geçelim artık :D
cataya geçme düşüncesi süper bir fikir server dağılıyor playerler gidiyor bunu engellemenin en güzel yolu bu geçişi dört gözle beklerim kendi adıma bahsettiğin dc gibisinden sıkıntılarada sabır ederim yeterki siz 1 gün girip 4 gün girmemezlik yapmayın cenarion ekibi ile playerler olarak biz de size yardım edip üstesinden gelebilelim şimdiden kolay gelsin

kesinlikle gecisde ırk degisimi imkani olur ins böylece yeni irklarla oyalanmis oluruz birasda :))

Cataya geçersek büyük ihtimal şuan ki accountlar gider.

neden gitsinki acc ler giderse kimse kasmaz sıfırdan çarı sıokıntı olur zaten gitmesini gerektirecek bir durumda yok
üzülmeyin öyle bişi olursa zaten catacın en eğlenceli kısmı 1-60 levelingi :D
  • Author
şahsi olarak düşüncem cata ya geçince lvl1 den kasmaya başlardım yoksa onca map değişikliğini başka türlü görmek imkansız olurdu :)
benimde şahsi düşüncem lvl 1 den asla çar kasmam o kadar sabrım yok kaldığımız yerden devam edilirse bende devam ederim :D

neden gitsinki acc ler giderse kimse kasmaz sıfırdan çarı sıokıntı olur zaten gitmesini gerektirecek bir durumda yok

Önceki patchler gibi birbiriyle uyumlu değil cata.Sadece ihtimal ama şuan ki datalarla uyuşmazlık gösterebilir.Hem exp değerleride bir hayli yüksek olur ilk başlarda.Leveling sıkıntısı çekmez kimse yani merak etmeyin.

şahsi olarak düşüncem cata ya geçince lvl1 den kasmaya başlardım yoksa onca map değişikliğini başka türlü görmek imkansız olurdu :)

benim şahsi düşüncem level 1 den kasmaya başlardım ama level 80 charımın kenarda durması beni mutlu ederdi, yani level 1 den kasmaya "charlarım silindigi icin" sebebi ile degil de "keyfimden kasıyorum" sebebi ile kasmak isterdim :)

Charların siliniceğini sanmıyorum.Yani orjinaldeki hesaplar duruyosa demek ki bir yolu var wotlk den catac a charları silmeden geçmenin.Ha silinse sorun olurmu? Valla bana çok pis koyar onu söyliğim :)
  • Author
arkadaşlar bu karakterlerim gidecek meselesi sadece bir düşünce öyle birşey olmayacak bu düşünce üzerinde daha fazla yoğunlaşmayın lütfen.
charlar gitse bile dungeon finder çalışırsa kasmak çok eğlenceli olur 80 lvl itemlerini çöpe atçaz zaten sm miş filan çöp :D

arkadaşlar bu karakterlerim gidecek meselesi sadece bir düşünce öyle birşey olmayacak bu düşünce üzerinde daha fazla yoğunlaşmayın lütfen.

konuyu uzatmayalım o zaman demekki çarlar gitmeyecek :D zaten ben 1 den başlayacam diyene yapma diyen yok o zaman sorunda yok :D