Jump to content
Posted

Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlıyacağınız gibi cataclysm'e geçme düşüncemiz var.

Konuyu detaylı anlatmaktansa başlık şeklinde özet geçicem arkadaşlar.Gerekli bilgilendirmeyi gene bu başlık altından detaylıca zaman buldukça açıklıcağım.

Cataclysm geçiş için hiç bir engelimiz bulunmamakta. Gerekli emu ve scriptler hazır tabiki bu hatasız bir geçiş olacak anlamına gelmiyor bir çok hata bug https://www.assembla.com/spaces/skyfireemu/tickets/report?page=1 bildirilmiş dc üstüne dc ler olacak kısacası geçiş sonrası özellikle başta yusuf ve biz cenerion ekibini uzun soluklu ve yoğun bir çalışma temposu bekliyor ( bizim için hiç sorun değil tabiki :) ) olacak bu sürede sizlerinde aynı şekilde sabır göstermeniz gerekiyor.

konuyu açmamdaki amaç bahsi geçen sıkıntılı süre boyunca sabretdebilecekmısınız cataclysm ile gelen map değişiklikleri sizleri bu sürede oyalar diye düşünüyorum tabi aynı zamanda lvl kasıp meslek kasabilirsiniz , konu altındaki cevaplara göre en kısa sürede net bir karar vermiş olucaz.

Edited by Kessel

• Replies 198
  • Views 30.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

seneye evlenirim aga.kurtuluş yok gibi zaaa :D cata gelsin wt ye evlencem :D

yusuftan isteriz artık :) Guild olarak masamızı ayırırsın artık düğünde :P

hocam en iyisi vanillaya dönelim yavaş yavaş yükseltiriz çıtayı millet sfk-uldaman bilmeden 80-85 oluyo, bc 10-25m leri gören adam bulunmuyo hazmede hazmede yükseltelim çıtayı =p
hangi emuya hangi sürüme geçtiğimiz farketmez hepsinde oynarım, charlarıma birşey olmadığı sürece :)
Şahsen ben, charlar aktarılmadan yapılan her türlü cata geçişine karşıyım. O kadar uğraştığımız charları bırakıp bizden yeniden başlamamızı istemeyin lütfen.
ben hertürlü razıyım charlar olsun olmasın yeniden kasarız ne olcak server bu haliyle yani az player varken hiç sarmıyo
Bu gün bi private serverda cataclysm oynadım yok böle bişey yav hasta kaldım
armor penet yok be catada sırf bu bıle wotlk tercıh sebebı...

Edited by Fluu

Bırak armor peneti ya Goblin Female akar :D

• Author
geçişle igili olumlu bir gelişme var arkadaşlar ama tam tarih verilmesi doğru olmaz ama heran oldu olacak gözüyle bakılabilir.Farklı bir düşüncemiz var :)

armor penete ihtiyacı olan mı var :D

geçişle igili olumlu bir gelişme var arkadaşlar ama tam tarih verilmesi doğru olmaz ama heran oldu olacak gözüyle bakılabilir.Farklı bir düşüncemiz var :)

Tmm o zmn bastım catac a kuruyom 4.0.0 da bırakırım :D:D

evetttttttttt şu an patchim 4.0.0 deathwing sw nin üstünde oturmuş acc name password yazmamı beklio e artık geçsek catac ada yazsam acc bilgilerimi :D :D
ha bide benm catac almanca oyunda bi sorun çıkarmaz dimi?oyun yine ingilizce olarak kullanabilirmiyim?
abi gözünüzü seviyim gelecek olan cataclysm questleriyle ilgilenin ilk lore hakkında olanlar özellikle.