Jump to content
Posted

Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlıyacağınız gibi cataclysm'e geçme düşüncemiz var.

Konuyu detaylı anlatmaktansa başlık şeklinde özet geçicem arkadaşlar.Gerekli bilgilendirmeyi gene bu başlık altından detaylıca zaman buldukça açıklıcağım.

Cataclysm geçiş için hiç bir engelimiz bulunmamakta. Gerekli emu ve scriptler hazır tabiki bu hatasız bir geçiş olacak anlamına gelmiyor bir çok hata bug https://www.assembla.com/spaces/skyfireemu/tickets/report?page=1 bildirilmiş dc üstüne dc ler olacak kısacası geçiş sonrası özellikle başta yusuf ve biz cenerion ekibini uzun soluklu ve yoğun bir çalışma temposu bekliyor ( bizim için hiç sorun değil tabiki :) ) olacak bu sürede sizlerinde aynı şekilde sabır göstermeniz gerekiyor.

konuyu açmamdaki amaç bahsi geçen sıkıntılı süre boyunca sabretdebilecekmısınız cataclysm ile gelen map değişiklikleri sizleri bu sürede oyalar diye düşünüyorum tabi aynı zamanda lvl kasıp meslek kasabilirsiniz , konu altındaki cevaplara göre en kısa sürede net bir karar vermiş olucaz.

Edited by Kessel

• Replies 198
  • Views 30.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Cataclysm icin cıkmıs tum yazılımları inceliyorum şuanda trinty üzerinden gelıstırılmıs bır versionu denemek üzereyiz.

Planımız doğrultusunda Cataclysm icin yenir bir sunucu hazırladım. mevcut char ve accountlarımız oraya tasınmayacak.

3.3.5 ile aynı anda 4.x desteği sunmaya çalışıcaz gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz.

Yusuf şöle bişi edilemez mi peki şimdi üşengeç bir kesim dicekki hem cata oynim hem carlarım aktarılsın carlar aktarılamadıgını duyuncada burda kalcak ve ıkı sunucudakı oyuncu sayısı dusucek ama mesela cata da en azından DK mısalı klaslar dırek actıgınımızda 55 levelden baslasa bu kısılerde oraya cekılse hos olmaz mı sadece bır onerı ben car kasıcam sıfırdan sorun olmaz degerlendırıp degerlendırmemek sana kalmıs kolay gelsın
serverden bi haber vern ya 4.0.6 online dior giriorm succeste kalıor offline dior :D yapn da girelm
Hacular şu catayı nasıl kurucaz biri resimli olarak anlatabilirmi 4.0.6 no install olanı.Ha bide indirme linki atarmısınız torrentten.Cevat sağ olsun attı bi link ama indirmedi o linkten sürekli sonsuz işareti var.Varsa indirebilsiğiniz bi link atarsanız sevinirim:)

tamamdır bu neco bak bu klasör olarak inecek zaten direk tamamen inince gir wow.exe den oyna kurulum vs. yok

eyw

ben warcraft 2 ye başladım beyler gelen gelir.
catacın gelmesiyle bende oyuna dönüorum ve söle bi sorunum var suan 4.0.1 bnm sürümüm oyunu acim bakim ekran nsl die bi actım oyun lich kingin sayfası ama altta 4.0.1 sürümü yazıor yani lich king görünümlü catac olmus acc paswordu sallıom update etsin die tam oraya gelincede error cıkıor ne yapcaz:D

catacın gelmesiyle bende oyuna dönüorum ve söle bi sorunum var suan 4.0.1 bnm sürümüm oyunu acim bakim ekran nsl die bi actım oyun lich kingin sayfası ama altta 4.0.1 sürümü yazıor yani lich king görünümlü catac olmus acc paswordu sallıom update etsin die tam oraya gelincede error cıkıor ne yapcaz:D

dedigin banada olmustu 4.0.6 ya yükselttim düzeldi :D

Bence wotlk da 80 level charı olanlara 80 level char verilsin :)) biz yaparız 85 sorun değil

Edited by Jackup