Jump to content
Posted

Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlıyacağınız gibi cataclysm'e geçme düşüncemiz var.

Konuyu detaylı anlatmaktansa başlık şeklinde özet geçicem arkadaşlar.Gerekli bilgilendirmeyi gene bu başlık altından detaylıca zaman buldukça açıklıcağım.

Cataclysm geçiş için hiç bir engelimiz bulunmamakta. Gerekli emu ve scriptler hazır tabiki bu hatasız bir geçiş olacak anlamına gelmiyor bir çok hata bug https://www.assembla.com/spaces/skyfireemu/tickets/report?page=1 bildirilmiş dc üstüne dc ler olacak kısacası geçiş sonrası özellikle başta yusuf ve biz cenerion ekibini uzun soluklu ve yoğun bir çalışma temposu bekliyor ( bizim için hiç sorun değil tabiki :) ) olacak bu sürede sizlerinde aynı şekilde sabır göstermeniz gerekiyor.

konuyu açmamdaki amaç bahsi geçen sıkıntılı süre boyunca sabretdebilecekmısınız cataclysm ile gelen map değişiklikleri sizleri bu sürede oyalar diye düşünüyorum tabi aynı zamanda lvl kasıp meslek kasabilirsiniz , konu altındaki cevaplara göre en kısa sürede net bir karar vermiş olucaz.

Edited by Kessel

• Replies 198
  • Views 30.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Herkez baştan öğrene öğrene oynasın yav, tadı kalmıyor hiç, kasmayı sevmeyen adam için, kolaya kaçan adam için karakterin ne kadar önemi olr ki ?

bu acılan 4.0.6 servur cata takılmak için mi yoksa eski carlar geciş olurmu zamanla

Sanırım geçiricekler ilerleyen zamanlarda charları.

paşam bunu bende indirmeye çalıştım ama malesef indirmio sonsuz olarak gösterio süreyi ...

Bende 900 le inidirio dostum şu an %45.9 bu gün bitecek inş :D

Yusuf, catalysm ayrı bi realmde olucak falan dedi öle olnca lk de durur charlar da geçmez die düşünüorum, bne herkezin bi oyunda baştan kasması taraftarıyım, geçilceksede 3-4 hfta snra geçirilsin acc ler, millet görsün bi yeni oyunu hemen son seviye ve dungeonları bilcek mllet sdce, orjinalde oynamamıs olanlar için söylüorum, gerçekten questler falan eskisi gibi değil, minigames seklnde q fazla eğlenceli kasmak.

Yusuf, catalysm ayrı bi realmde olucak falan dedi öle olnca lk de durur charlar da geçmez die düşünüorum, bne herkezin bi oyunda baştan kasması taraftarıyım, geçilceksede 3-4 hfta snra geçirilsin acc ler, millet görsün bi yeni oyunu hemen son seviye ve dungeonları bilcek mllet sdce, orjinalde oynamamıs olanlar için söylüorum, gerçekten questler falan eskisi gibi değil, minigames seklnde q fazla eğlenceli kasmak.

Yav zaten charlar aktarılsa bile sadece lvl kasmamış olucaz item konusunda yine 0 dan kasmak zorundayız mobdan düşen yeşil item bile SM den iyi düşünün yani :D O yüzden bencede server wotlk kalitesine ulaşana kadar baştan char kasalım hem bulduğumuz bugları falan bi başlık altında GM arkadaşlara bildiririz onlarda ellerinden geleni yaparlar.

bencede 0 dan kasmak güzel olur ama çok bug olacak yani burnumuzdan gelebilir o yüzden charlar gecırılsın :D

ha bide beyler Nvidia Gforce 7300 Gs 512MB(256 paylaşımlı) Kaldrırımı catayı? Yani kaldırırmı dediğim wotlk gibi rahat oynarmıyım kasmalar olurmu?
Witch daha geçilmedi usta, deli gibi onu beklioruz.. yusuf en son işim bittiginde realm yazıcam dedi hala bekliyoruz, inşallah önemli bi işi çıkmaz da halleder en kısa sürede :D idialıyım first druid olmak istiyorum :D
ekran kartım iyice eskimiş yav şöle bi baktımda 1Gb 256 bit almak şart olmuş artık yeni oyunlar için.Almasına alıcamda 300W lık powersupply kaldırmaz yeni power supplyda almam lzm en az 500W lık :/
vala carlar sıfırdan kasmak makul gelebilir cata cunku banbaşka kasmai bile 10 kadar car 85 lvl yaptım için cok zorlanmıcam eme servurlar dehişiklik gösteriyodu bakalm burda ne vamış :)

vala carlar sıfırdan kasmak makul gelebilir cata cunku banbaşka kasmai bile 10 kadar car 85 lvl yaptım için cok zorlanmıcam eme servurlar dehişiklik gösteriyodu bakalm burda ne vamış :)

4x olursa yine kasarız yav seri seri :)

evet o güzel olur nekadar değişik daha hecanlı olsada gene artık bayıyo

ve yakında catanın üstüne ek daha cıkcak bakalım ne olcak 90lvlmi 95mi tabi sölenti (sölentiler her zaman doru cıkmıştır :) ilerde görücez

ekran kartı alacaksan amd hd 6870 idaal ve fiyatı uygun gibi düşünürsen tabi 500w dehil 1000w lazm buzamn sonra ama pahalı baya ozz marka vardı 130tl 600w düşünürsen bibak :)

ben kelefir fiata gtx480 bulmuştum onu kulanıyom :)

Edited by huseinhan

ekran kartı alacaksan amd hd 6870 idaal ve fiyatı uygun gibi düşünürsen tabi 500w dehil 1000w lazm buzamn sonra ama pahalı baya ozz marka vardı 130tl 600w düşünürsen bibak :)

ben kelefir fiata gtx480 bulmuştum onu kulanıyom :)

o kadar yükseğe gerek yok yav geforce 9800 1Gb 256 bit düşünüyorum aslında 300W kaldırıyo bunu bnm arkta takılı ama ben yinede işimi garantiye almak istiyorum power supply konusunda

Sabahtan beri wow umu 3.3.5 ten 4.0.6 ya update etmeye çalışıyorum full kurulmus torrent indirmekten baska yolu yok sanırım 4.0.6 versionu kullanabilmenin. ?

Sabahtan beri wow umu 3.3.5 ten 4.0.6 ya update etmeye çalışıyorum full kurulmus torrent indirmekten baska yolu yok sanırım 4.0.6 versionu kullanabilmenin. ?

blizzar onunda önlemini almış Yusuf malesef bende denedim 3.3.5a dan 4.0.6 ya çekmeyi ama malesef direk 4.1.0 a upload edio o yüzden hazır kurulu olanı indirmek en mantıklısı şu an