Jump to content
Posted

Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlıyacağınız gibi cataclysm'e geçme düşüncemiz var.

Konuyu detaylı anlatmaktansa başlık şeklinde özet geçicem arkadaşlar.Gerekli bilgilendirmeyi gene bu başlık altından detaylıca zaman buldukça açıklıcağım.

Cataclysm geçiş için hiç bir engelimiz bulunmamakta. Gerekli emu ve scriptler hazır tabiki bu hatasız bir geçiş olacak anlamına gelmiyor bir çok hata bug https://www.assembla.com/spaces/skyfireemu/tickets/report?page=1 bildirilmiş dc üstüne dc ler olacak kısacası geçiş sonrası özellikle başta yusuf ve biz cenerion ekibini uzun soluklu ve yoğun bir çalışma temposu bekliyor ( bizim için hiç sorun değil tabiki :) ) olacak bu sürede sizlerinde aynı şekilde sabır göstermeniz gerekiyor.

konuyu açmamdaki amaç bahsi geçen sıkıntılı süre boyunca sabretdebilecekmısınız cataclysm ile gelen map değişiklikleri sizleri bu sürede oyalar diye düşünüyorum tabi aynı zamanda lvl kasıp meslek kasabilirsiniz , konu altındaki cevaplara göre en kısa sürede net bir karar vermiş olucaz.

Edited by Kessel

• Replies 198
  • Views 30.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

bu cata servuru ofmu yaw ölegözüküyo

4.0.6 nın realmlisti belli oldumu?

blizzar onunda önlemini almış Yusuf malesef bende denedim 3.3.5a dan 4.0.6 ya çekmeyi ama malesef direk 4.1.0 a upload edio o yüzden hazır kurulu olanı indirmek en mantıklısı şu an

4.1.0 ada değil direk 4.2.0 a guncelliyor :) Aslında .exe seklındekı patchlerde sorun olmuyorda .mpq şeklindekileri yuklemeye calısınca yine 4.2 yi download etmeye calısıyor. ben simdi gonderdıgınız linkteki torrenti indiriyorum.

4.1.0 ada değil direk 4.2.0 a guncelliyor :) Aslında .exe seklındekı patchlerde sorun olmuyorda .mpq şeklindekileri yuklemeye calısınca yine 4.2 yi download etmeye calısıyor. ben simdi gonderdıgınız linkteki torrenti indiriyorum.

İndirmesine indirde indirirken sıkıntı oluyor ya mesela bnm internet 8mb ama bazen 983 le indiriyo bazen 20 le indiriyo bazen 300 le indiriyo sabahtan beri açık PC şu an 76.1 de bu gün açık bırakıcam sabaha kadar iner inş.Başka hiçbi torrentte hız farkı olmuyo direk 983 le indiriyo hepsini ama bu torrentte niye sürekli hız bi düşüp bi yükseliyo anlamadım.Yani demek istediğim sende açık bırak PC ni bu gün sabaha %50 yi geçmiş olur (eğer sende de hız farkı oluyosa)

100 mgb net mevcut :P Seri bir şekilde indirin ayarlayın haber verin bana her yol paris :)

Wowu özledim zaten

100 mgb net mevcut :P Seri bir şekilde indirin ayarlayın haber verin bana her yol paris :)

Wowu özledim zaten

bas yarım saate insin işte :D:D Kesin olarak bunu kullanıcaz gibi duruyo.

İzmir :)Reklama girebilir x bir kuruluşun bayisiyiz :P Onun avatajları var.. Fibernet.

Abi o degil de benim alette 4.2.0 yüklü.. Ne yapmalı? beklemeli mi 2.0? Yoksa en baştan mı kurmalı ?

Edited by Alemci

* 4.0.6 serverına geçtiysek açıldımı?

* charlar silindi mi?

* 1-2güne incek gibi bu 22.5gb

ben kıyamate kadar giremiycem bende 4.2.0 yüklü birde kota :D patladım resmen vede 3.3.5 yüklü ama diğerine 4.0.1 pach var kuramıyorum olaya bak

ben kıyamate kadar giremiycem bende 4.2.0 yüklü birde kota :D patladım resmen vede 3.3.5 yüklü ama diğerine 4.0.1 pach var kuramıyorum olaya bak

Restore at.Launcherı aç 4.06 116 tarzı bişey gördüğün an kapat.

CATA CIKTI 1 HAFTA İÇİNDE ELİMDE OLDU 4.0.6 sürmde yim şuan offgözüküyo yaw servur

set realmlist 62.75.224.65 REALMLİST MI CATANINKİDE ?

Edited by huseinhan

CATA CIKTI 1 HAFTA İÇİNDE ELİMDE OLDU 4.0.6 sürmde yim şuan offgözüküyo yaw servur

set realmlist 62.75.224.65 REALMLİST MI CATANINKİDE ?

abi yusuf catayı hallettiği zaman farklı bi realmlist verecek, o zamana kadar oynayamayız. sen buraları takip et yine, yakında geçeriz gibi duruyo.

beni şu 4.0.6 onli göüküyoya ondan deneme süreci acıldı filan sansım

merete 23,6gb canım indir indir bitmez o

Edited by huseinhan

bu açılaacak olan cataclysm realmı, inşallah 4x exp rate olur, hem daha rahat kasarız ,hemde bizim için daha kolay olur

İzmir :)Reklama girebilir x bir kuruluşun bayisiyiz :P Onun avatajları var.. Fibernet.

Abi o degil de benim alette 4.2.0 yüklü.. Ne yapmalı? beklemeli mi 2.0? Yoksa en baştan mı kurmalı ?

sen yanına bi masa daha aç sandalyemi ve pc yi kapıp geliyorum :)

Yusuf ben 4.2.0 dan 4.0.6a ya ındırdım bir site yardımıyla ıstersen post atabılırım ?

Onion yaptığın işlemleri, resimlerle anlatarak bir konu acarsan cok iyi olacaktır :)

Onion yaptığın işlemleri, resimlerle anlatarak bir konu acarsan cok iyi olacaktır :)

ya bi sitede adam cok guzel acıklamıs belırttıgı dosyalar var onları sılıyosn sonra wowun ıcındekı klasorler harıc butun seylerı sılıyosn sonra bı lınk vermıs onu rar dosyası onu alp wowun ıcıne atıyosn ama o lınk calısmıyodu dün ben arkadastan aldm msnden atabılrm ısteyene sitenin adını verıcem ama reklamdan ban yemekten korkuyorm cata ustu :D

ya bi sitede adam cok guzel acıklamıs belırttıgı dosyalar var onları sılıyosn sonra wowun ıcındekı klasorler harıc butun seylerı sılıyosn sonra bı lınk vermıs onu rar dosyası onu alp wowun ıcıne atıyosn ama o lınk calısmıyodu dün ben arkadastan aldm msnden atabılrm ısteyene sitenin adını verıcem ama reklamdan ban yemekten korkuyorm cata ustu :D

yusuf da dio ver die daha km banlıcak .d

yusuf da dio ver die daha km banlıcak .d

WoW Destek bölümüne actım konuuyu