Posted June 16, 201114 yr red faction armageddon serial keyi bilen varsa paylaşabilirmi yada pm atabilirmi bana çıldıracam bulamadım bir türlü
June 18, 201114 yr Author hiç kuramadımki oyunu activation key istiyor skidrow un crack dosyası onada şifre koymuşlar açamıyorum ne yapacam bilemedim
June 18, 201114 yr Oyun steam üzerinden oynanıyor ancak orj serial alccaksın Orange Box bilirsin steamden alıyorsun serial 5 oyun veriyor biz öyle oynuyoruz Half life portal falan oynayamazsın bosa gitmiş paran :)
June 18, 201114 yr Oyun steam üzerinden oynanıyor ancak orj serial alccaksın Orange Box bilirsin steamden alıyorsun serial 5 oyun veriyor biz öyle oynuyoruz Half life portal falan oynayamazsın bosa gitmiş paran :) username'in ne steam'de ?
June 18, 201114 yr fazla anlamam ben bu steam den orj oyunun içinden cıkan steam mi yükledik account actık update ettik sonra oyuna girdik serverlar acıktı girdik bizde faruk daha iyi anlıyor benden. :D
June 18, 201114 yr ha yok ben orjinal oyun almadim, steam indirdim ondan sonra netten orjinal oyun aldim, yani dvd olarak almadim orjinal oyunu, internetten download ettim, o yuzden steam offical serverlarinda oynamak icin steam'in acik olmasi lazim. siz steam'i acmadan steam serverlarinda oynayamazsiniz sanirim. sadece key almak icin steam yuklemek de ilgincmis. o kadar cok nimeti varken steam'in sadece key almak... bilemiyorum :) neyse tercih meselesi tabi. steam'den valve oyunlari oynayanlar varsa burdan da sesleneyim, soylesin account name filan, (l4d2 oynayan varsa ozellikle).