Jump to content
Posted
ally olarak wsg ye 5 kişi bile çıkaramıyoruz, hordedaki arkadaşlar 15 kişi yazıldılar bugün, ama bg olamadı malesef :) ricam kendi arasında bg yapılabiliosa sıkılmasınlar yapsınlar bgyi :) hem randomda olur böylece aly olarak 10 kişi çıkartmamız imkansız

Featured Replies

Benim de önerim var bg yi eşitlemek amaçlı server random olarak horde dan ally e adam atsın :D 5^15 koyuyor gerçekten :D tam dk yı keseceğim hopppp arkadan mage i birin peşpeşe 3 kere 30k koyuyor birden o an ekran kararıyor direk :D
kesinlikle katılıyorum adamlar kendi arasında bg yapabilmeli. ally ne ki gereksiz bir şey. hepimizi horde açıp halay çekelim hatta.

Asal çok güzel bir konu açmışsın. Oyuna giriyorum, 5-10 dakika sonra geri cıkıyorum. Ya hordeden birkaç arkadaşımız ally'e geçsin yada bglerde karısık olarak team kurabilelim.

Buna bir çözüm bulursak gerçekten cok güzel olacak.

• Author

5. Günün Şafağında Beni Bekleyin..Şafakta Doğuya Bakın !! Umudunuzu asla kaybetmeyin

tmm swden goldshire tarafına doğru bakarız :D

kesinlikle katılıyorum adamlar kendi arasında bg yapabilmeli. ally ne ki gereksiz bir şey. hepimizi horde açıp halay çekelim hatta.

evet evet çekelim :D

Horde bg si getirilmeli Ally bırakmaya başladı çünkü (Şekil A : Ben xD )
Oyuna fazla giremiyorum bu aralar ama şafakta gandalf gelse kesmez artık gördüğüm kadarıyla. Peki Ally'ın suçu ne? Bg'de herkes fatmagül en az 3 kişi var herkesin tepesinde :D
horde diye birşey yok aslında oradakiler benim yan charlarım