Jump to content
Posted

Yaklaşık 3 gündür şu oyunu indirmek le uğraşıyorum saolsun bir kaç arkadaş ellerindne geleni yaptılar ama olmadı yinede kendilerine teşşekkür ediyorum...

asıl konuya gelelim

Oyunu yeni yüklicek arkadaşlar ilk önce aşşağıdaki link i yüklesinler

World Of Warcraft - All expansion

Yükleme bittikden sonra aşşağıdaki linkden devam etsinler

Word Of Warcraft - cataclysm

Gerisini zaten biliyorsunuz takıldığınız bir yer olursa elimden geldiğince yardımcı olurum =)

Featured Replies

• Author

Word Of Warcraft - cataclysm yüklemenize gerek yok arkadaşlar

World Of Warcraft - All expansion kurduktan sonra http://www.wturk.com...370#entry286370 da yazanları yapın olur :)

Word Of Warcraft - cataclysm yüklemenize gerek yok arkadaşlar

World Of Warcraft - All expansion kurduktan sonra http://www.wturk.com...370#entry286370 da yazanları yapın olur :)

gerek yok olurmu :S dün yaptım olmadı

• Author
ya biri başka biri başka diyo anlamadım şu anda wotlk yüklenmek üzere ve cata da iniyor :S napıcam tam olarak bir söyleyin allah aşkna :S

yükleyebildiğine sevindim

Yapabildiniz mi oyunu ? Sizin sorununuz vardı sanırım.

• Author

yok henüz yapamadım wotlk yüklendi şimdi torrentle cata yı indiriyorum ondan sonra patchları yapıcam sonra denicem :S

(pardon benden bahsettiniz sandım) :huh:

Edited by Harold

Hadi hayırlısı umarım olur. Birkaç torrent adresi vercektimde çok yavaş download ediyor orada da.
  • Author
açıkcası yüklenmek üzere 1 saat civarı kaldı cata yüklensin bütün update leri yapıcam ondan sonra 4.0.6 a düşürücem başka sorun olucağını sanmıyorum
ben denemedim ama battle net hesabı ile oyunu indirmek mümkün buradan Full Game Client Windows'u seçerek
classic+tbc+wotlk+cata olmaz ise sadece cataclysm'i setup ile yükle. cata oyunu diğer exp'ler ile bağımsız yüklenebiliyor.

inşallah eve gidince son kontrolleri yapıp patchide düşürdükten sonra gircem oyuna

• Author

inşallah eve gidince son kontrolleri yapıp patchide düşürdükten sonra gircem oyuna

cata yükledikden sonra setup - avalibe vs vs gibi birşey yükler onu yüklemedim ben oyuna giriyo sorun çıkmaz heralde