Posted August 12, 201113 yr Yaklaşık 3 gündür şu oyunu indirmek le uğraşıyorum saolsun bir kaç arkadaş ellerindne geleni yaptılar ama olmadı yinede kendilerine teşşekkür ediyorum... asıl konuya gelelim Oyunu yeni yüklicek arkadaşlar ilk önce aşşağıdaki link i yüklesinler World Of Warcraft - All expansion Yükleme bittikden sonra aşşağıdaki linkden devam etsinler Word Of Warcraft - cataclysm Gerisini zaten biliyorsunuz takıldığınız bir yer olursa elimden geldiğince yardımcı olurum =)
August 12, 201113 yr Word Of Warcraft - cataclysm yüklemenize gerek yok arkadaşlar World Of Warcraft - All expansion kurduktan sonra http://www.wturk.com/topic/68514-cata-420-dan-406-ya/page__p__286370?do=findComment&comment=286370 da yazanları yapın olur :)
August 12, 201113 yr Author Word Of Warcraft - cataclysm yüklemenize gerek yok arkadaşlarWorld Of Warcraft - All expansion kurduktan sonra http://www.wturk.com...370#entry286370 da yazanları yapın olur :) Word Of Warcraft - cataclysm yüklemenize gerek yok arkadaşlarWorld Of Warcraft - All expansion kurduktan sonra http://www.wturk.com...370#entry286370 da yazanları yapın olur :) gerek yok olurmu :S dün yaptım olmadı
August 12, 201113 yr Author ya biri başka biri başka diyo anlamadım şu anda wotlk yüklenmek üzere ve cata da iniyor :S napıcam tam olarak bir söyleyin allah aşkna :S
August 12, 201113 yr yükleyebildiğine sevindim Yapabildiniz mi oyunu ? Sizin sorununuz vardı sanırım.
August 12, 201113 yr Author Yapabildiniz mi oyunu ? Sizin sorununuz vardı sanırım. Yapabildiniz mi oyunu ? Sizin sorununuz vardı sanırım. yok henüz yapamadım wotlk yüklendi şimdi torrentle cata yı indiriyorum ondan sonra patchları yapıcam sonra denicem :S (pardon benden bahsettiniz sandım) :huh: Edited August 12, 201113 yr by Harold
August 12, 201113 yr Hadi hayırlısı umarım olur. Birkaç torrent adresi vercektimde çok yavaş download ediyor orada da.
August 12, 201113 yr Author açıkcası yüklenmek üzere 1 saat civarı kaldı cata yüklensin bütün update leri yapıcam ondan sonra 4.0.6 a düşürücem başka sorun olucağını sanmıyorum
August 12, 201113 yr ben denemedim ama battle net hesabı ile oyunu indirmek mümkün buradan Full Game Client Windows'u seçerek
August 12, 201113 yr classic+tbc+wotlk+cata olmaz ise sadece cataclysm'i setup ile yükle. cata oyunu diğer exp'ler ile bağımsız yüklenebiliyor.
August 12, 201113 yr Author evet arkadaşlar gösterdiğim yol doğru ben şu an oyundayım denedim oluyor =))
August 12, 201113 yr Yapabildiniz mi oyunu ? Sizin sorununuz vardı sanırım. inşallah eve gidince son kontrolleri yapıp patchide düşürdükten sonra gircem oyuna
August 12, 201113 yr Author inşallah eve gidince son kontrolleri yapıp patchide düşürdükten sonra gircem oyuna cata yükledikden sonra setup - avalibe vs vs gibi birşey yükler onu yüklemedim ben oyuna giriyo sorun çıkmaz heralde
Yaklaşık 3 gündür şu oyunu indirmek le uğraşıyorum saolsun bir kaç arkadaş ellerindne geleni yaptılar ama olmadı yinede kendilerine teşşekkür ediyorum...
asıl konuya gelelim
Oyunu yeni yüklicek arkadaşlar ilk önce aşşağıdaki link i yüklesinler
World Of Warcraft - All expansion
Yükleme bittikden sonra aşşağıdaki linkden devam etsinler
Word Of Warcraft - cataclysm
Gerisini zaten biliyorsunuz takıldığınız bir yer olursa elimden geldiğince yardımcı olurum =)