Jump to content
Posted

Bu gün wsgta bg yaparken bi arkadaşın bana vurduğu damageyi sizlerle paylaşmak isterim.79269 Icy Touch.Bu damage normalmi yoksa arkadaşımız bug yaparak damage arttıran tiplerdenmi?Karar sizin.Eğer sonuç 2. şıksa GM lerden ricam bu adamı lütfen banlayın.Böyle tipler yüzünden bgden soğuyoz.

http://b1108.hizlire.../8/17/18458.jpg

Edited by Nohutlupilav

Featured Replies

• Author
GM varsa bakabilirmi?Şu SSlere gereği yapılsın

Edited by Nohutlupilav

Şuan o şahıs bu ssten sonra silmiştir charı belkim. İp' sinden bulmak gerek :) Bu damage normal değil.
bizdemi hata var bende dk oynuyorum ice touch 1k 1k tickliyor O_o

Edited by Garrett

Bir topikte belirtmiştim. Meslek ve tol baraddaki trinketten kaynaklanıyo olabilir. Benim gözlemim sadece. Üzerine başka neler var bilmiyorum. İc Touch frost ile max 4k gördüm :). Resistlemese 120k yiyeceksin nohut :).
DK mı bu damage ı vermıs :D kesın hack la ben en fazla 2k vuruyorum vallahı ısyandayım electroda dıyor adamlar 50k crıtlıyor dıye :D hack gnome hack :D
Cidden hoş damage :D Sanırım bu ve benzeri topicleri daha uzun süreler görmeye devam edeceğiz :)

Bariz bugdır bu, kullanıcının da bunu önüne gelene attığını düşünürsek kasten ve fiilen bug kullanımıdır bu. Kaleminin kırılmasını talep ediyoruz, son söz sayın hakimde =)

Musti sen sus nan sen eziksin :D

yav bırak ne ezıgı ya :D bu damagelerı vuranları gorup benım ustume gelmen hıc hos degıl gnomelerı severım ama bır yere kadar :D
Olm senin ezikliğinin diğer olaylarla bi alakası yok ki, racial passive ability o sende :D
apeiron'um çıkmış kıyıdan köşeden canım benim :F

apeiron'um çıkmış kıyıdan köşeden canım benim :F

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay şöhret oldun kızzzzzz:D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay şöhret oldun kızzzzzz:D

Kuşum Aydın koktu buralar :D

• Author

Resistlemese 120k yiyeceksin nohut :).

He ya allahtan resistlemiş 120k yemekte vardı :D

He ya allahtan resistlemiş 120k yemekte vardı :D

Kısmet işi artık bende baya resistlemişim :D

Mage De ignite Skilide bozuk Attıldığı gibi Direk 40k 30k yiyosun bazıları bunlardan yararlanıyor...
bu tarz sorunlar ölüyken logout olma yoluyla elde edilen warlocklardada bulunan bilinçli yapılan buglardır. en azından biz boyle bakıyoruz olaya biliçsizce yanlışlıkla yaptım olayı varsa gelsin suclanan arkadaslar acıkalsın mantıklıysa cozeriz durumu değilse ban cezası vardır ss alın.
Ban Bi çüzüm Dil ban ban nereye kadar Kapatılsın maden gecici o skill
Magelerde bozuk olan bu skılı kullanmıyan hatta kendısı bızzat kullanmamak ıcın skıll bardan kaldırmıs olan magelerde var yanı skılı kapatmasalar bıle eger adamın ıcınde yoksa kullanmaz ss alındıgı zaman bu adam 1 kere hata edebılır ama 2 cı kez bunu yapıyorsa cezası ban ıse bandır .
Powerofspell arkadaşımız Kastılı kullanmıştır. farklı ssleri mevcut ama banlanmasını istemiyorum.. bu bi çözüm 2 hafta uzaklaştırabilir serverden dil 3 kişiye bilerek ignite attı!