Jump to content
Posted

Bu gün wsgta bg yaparken bi arkadaşın bana vurduğu damageyi sizlerle paylaşmak isterim.79269 Icy Touch.Bu damage normalmi yoksa arkadaşımız bug yaparak damage arttıran tiplerdenmi?Karar sizin.Eğer sonuç 2. şıksa GM lerden ricam bu adamı lütfen banlayın.Böyle tipler yüzünden bgden soğuyoz.

http://b1108.hizlire.../8/17/18458.jpg

Edited by Nohutlupilav

Featured Replies

Yollayın ssleri bana serverda kimseyi bırakmıyım :D Suç belli cezası bellidir arkadaşlar gereken yapılacaktır. Ayrıca yakında bu sorunların en azından birçogu ortadan kalkacaktır şimdiden bilgilerinize

Yollayın ssleri bana serverda kimseyi bırakmıyım :D Suç belli cezası bellidir arkadaşlar gereken yapılacaktır. Ayrıca yakında bu sorunların en azından birçogu ortadan kalkacaktır şimdiden bilgilerinize

Antony bu ss den sonra benim Apeiron'um banlandı . banlayan gm arkadasın kim oldugu belli değilmiş endoranın dediğine göre. Nasıl bir dikkat ise artık ssde sadece son target a bakılarak ban atılmış orda koskocaman combat logu görmemişler. ilgilenin lütfennn

• Author

İşte duymak istediğim laf bu.

Antony bu ss den sonra benim Apeiron'um banlandı . banlayan gm arkadasın kim oldugu belli değilmiş endoranın dediğine göre. Nasıl bir dikkat ise artık ssde sadece son target a bakılarak ban atılmış orda koskocaman combat logu görmemişler. ilgilenin lütfennn

Bi yanlışlık olmasın.Combata loga bakın.Apeiron sadece son targetımdı konuyla uzaktan yakından ilgisi yoktur.İlgisi olan şahıs combat logdaki şahıstır.Bilginize...

Edited by Nohutlupilav

• Author
Gintama bu konuyuda kapatabilirsin.Gereği yapıldığına göre bi amacı yok artık konunun.
Banı açtıgınız için teşekkürler ayrıca Gintama. gerçi banlayan gmi çok merak ediyom da neyse
frost magelerde de mi bug olmaya başladı? :S

yok yaa gayet normal vurmuş adam alın bunu izleyin orjinalden birkaç video

kondan bir haberi olmayan daha gönderdiğin videolar arcane mage videoları ve arcane blast dmgleri gayet normal iyi hoş ancak arkadaşın vurduğu dmg icy touch adlı DEATH KNIGHT spellidir esas olayı dot dur ve vurulan burst skillerin dmgini uplamaktır gözünüzü sevim azcık olaylara hakim olup cvp atın butarz hassas konulara

hep şu frost damage yapanlar :P

Edited by dementor

hep şu frost damage yapanlar :P

Konuya her sonradan giren gibi sende bir mage açılımı yaptın ama çabuk dönmüşsün :D