Jump to content

Featured Replies

10x mob kesme para ve quest 5x diye editlendi

ya ben 4.0.6'ya nasıl düşürücem patchi oynamak çok istiyorum ama?

hazır 80 leveldada başlıyabılır açılan karakter

olsun ya yaptım valla patchi çok sağol 80 level yapta oynuyalım.Raidlere akalım :D

10x mob 5x quest bence fun server gibi olmuş kasması gayet kolay olur 80 den başlamaya gerek yok gibi geliyo bana.Çünkü hiç bilmeyen adam direk 80 den başlıyıp hangi skilleri kullanıcağını oyunu nasıl oynuyacağını tam çözemeyebilir.Ama yavaş yavaş oyunu tanıyarak kasarsa daha iyi olur diye düşünüyorum benim fikrim bu çokta kolay kasılır bu xp ratelerle hatta ben bile yeni bi char kasmayı düşünüyorum hazır xpler yükselmişken
Bende aynı fikirdeyim bu yüzden 80 lvl vermek yerine bu yontemı sectık. Ortalıga ne yapacagını bılmeyen adamlar salmak yerıne onları zorlamadan claslarını ogretmek en mantıklısı olacktır.
Bencede böyle kalması daha ıyı bir durum tbcden wrath'a geçerken yine böyle bir eventtan kasmıs druidin tekiyle 5 man hc yapıyorduk ben innervate diye yırtınıyorum adamdan gelen cevap innervate ne ? oldu heal alamayınca tank yattı :D Böylelikle en azından yeni başlayanlar classlarına biraz hakim olur.

Bende çok sorununu yasadım onun. İlk defa Wow a bu serverde başladım . Classları bilmeden sadece daha önceden olan oyun bilgilerimle char kastım :) 80 to 85 :) İlk kastıgım mage charda bile daha skillerini yeni yeni pratik kullanabiliyorum zamanlıyorum.

Keske 1 lvlden kasaydım :)