Jump to content
Posted

Serverı Eski Günlerine Döndürmek Için Gm Lerimiz Ellerinden Geleni Yapıyor.Şimdi Sıra Bizde Serverı Wowstatustan Sürekli Voteleyelim Ve Bulabildiğimiz Heryere Reklamını Yapalım (Forum Siteleri-Başka Private Serverlarda Aklınıza Gelen Heryerde).Bu Server Bu Rakamları Haketmiyor 500-1000 Playerlı Günleri Gösterelim Bu Servera Hep Birlikte.

12 Saatte Bir Sürekli Vote Atınız

Http://www.wowstatus...php?server=6592

• Replies 215
  • Views 57.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Vote işe yarayacak uygulamalardan biri lakin tam destek gerekli, ancak bu şekilde vote ile bır yere gelebılırız status sıralamasında..
Ne kadar uğraşan olur bilmiyorum ama bu tunnellerle 1 den fazla vote atabiliyorsunuz.
  • Author

Ne kadar uğraşan olur bilmiyorum ama bu tunnellerle 1 den fazla vote atabiliyorsunuz.

Uğraşayım belki yaparım :)

• Author
Bu günkü Votenizi attınızmı? Şu an 89. yuz Votelemeye devam.
  • Author
Nedemek sizin yaptıklarınıza karşı her gün 1 dakikamızı ayırıp Vote atmışız çokmu :) Server sürekli üst sıralarda kalırsa player sayısınında artıcağını düşünüyorum tabiki reklamıda bi kenara atmamak lazım o yüzden her gün bu Topiken ''Bu günkü Votenizi attınızmı?'' yazıcam Voteyi hatırlatmak için :)
hala sunucu bilgileri düzeltilmemiş durumda :( bence büyük bir eksiklik oluyor o bilgilerin düzeltilmemesi server ı kontrol eden yeni oyuncular görüp yanlış bilgiden dolayı tercih etmeme sebebi olabilir ...
  • Author
Bilgiler derken? 4.0.6a Blizzlike pvp yazıyor realmlist ve account sayfaları doğru tek yanlışlık 3.3.5a ve 4.1.0a yazması onlarda o kadar önmli değil girmek isteyen girecektir bence ;)