Jump to content
Posted

Serverı Eski Günlerine Döndürmek Için Gm Lerimiz Ellerinden Geleni Yapıyor.Şimdi Sıra Bizde Serverı Wowstatustan Sürekli Voteleyelim Ve Bulabildiğimiz Heryere Reklamını Yapalım (Forum Siteleri-Başka Private Serverlarda Aklınıza Gelen Heryerde).Bu Server Bu Rakamları Haketmiyor 500-1000 Playerlı Günleri Gösterelim Bu Servera Hep Birlikte.

12 Saatte Bir Sürekli Vote Atınız

Http://www.wowstatus...php?server=6592

• Replies 215
  • Views 57.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author

86. olmuşuz. nohut seni reklamdan sorumlu bakan yapalım :D

Tamam o zmn ben bu günden itibaren başlıyım heryerde serverın reklamını yapmaya.Acunla konuşayım Show TV ye bile çıkartalım serverı :D

• Author
Şimdilik 2 Tane elit forum sitesinde R€kl@m yaptım serverı.Biraz işim var evden çıkmam lzm akşama bununla uraşıcam paso.Nekadar siteye koyarsam kardır.44466 Kişilik Facebook sayfamda bile reklamını yaptım serverın 44bin kişinin profilinde bizim server var şu an yanlış olmasın :D

Edited by Nohutlupilav

Sana sunucu bılgılerını verelım makinemizin degerlerini falan belki daha uzman ellerden yazılmıs gıbı durur reklamların :P
  • Author

5 seneyi aşkındır kullanıcılarına bedava WoW hizmeti sunan Türkiyenin ilk ve en kaliteli Private serverı World of Turk Cataclysme geçmiş bulunmaktadır.Lag sorunu olmamakla birlikte sürekli online olan GM lerimiz her türlü yardımı size sunmaktadır.Sizide Aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Patch:4.0.6a(13623)

mob kill:10x Quest:5x

WT Forum:http://www.wturk.com/

WT Acc Register:http://wow.wturk.com/?page=register

WT Realmlist: set realmlist 62.75.224.65

Not:Oyuna girmek için WT nin kendi exe si gerekmektedir.

Patchleniş WoW.exe : 4.0.6_patched_Wow.zip

Exeyi WoW dosyasının içine atıp bu exeden oyuna giriniz.

Hepinize İyi Oyunlar

WT Team

Reklamları bu şekilde yapıyorum öneriniz varsa düzeltebilirim.Kısa ve öz bence.Tabi burda linkler çıkmıyor nedense koyduğum sitelerde direk linke tıklayabiliyosunuz :D

Edited by Nohutlupilav

Makine degerlerinide verelim sana :D birde not düşmeyi unutma neredeyse 7/24 gm destegı dıye :D hakkımızı ver üstadım :)
  • Author

8 tane Elite Forum sitesine tek tek üye olup ve Facebook taki sayfamdan serverın reklamını yaptım.Elimden gelen şu anlık bu kadar.Başka Private Serverların forumlarına girip R€kl@m yapıcaktım ama ayıp olur diye yapmadım :D Sizinde sürekli ziyaret ettiğiniz forum siteleri varsa oralara R€kl@m yapabilirsiniz.Reklamların İnşallah işe yaraması dileğiyle diyorum :)

Not:Bu arada 85. olduk Vote ye devam

Edited by Nohutlupilav

Arkdaşlar realmlisti set realmlist 62.75.224.65 olarak bilririniz. Nedenine gelince, o yazmıs oldugunuz farklı gorunumler sunucuda bır takım kasıntılara neden oluyor. Dolayısı ıle makyajsız halını kullanalım ve reklamını bu sekılde yapalım. Wow status takı realmlerıde degıstırıp bu realmı yazmakta fayda var. Gereksız kasıntılarla keyfımız kacsın ıstemeyız oyle degılmı :) uc bes kısı degıl bır cok oyuncuya hıtap etmeyı hedefledıgımız ıcın realmlerın bu yonde kasmaları kalabalıklastıkca sorun olmaya baslayabılır dıye dusunuyorum.
Amacım muhalefet olmak yada tartışa çıkartmak değil.1dk da bir votede verilse, serveren ilgi göreceğini düşünmüyorum.(vote veren birisi olarak)

Edited by hentbolcu

Sunucunun gidiş hatı 5 / 7 orandan 20/35 oranına cıkan playerları ıle belli olmuştur zaten :) Gayet sorunsuz ve güzel bir hızda iyileşiyoruz :) Önünüzde duranı görmemek zor olsa gerek :)

Sunucunun gidiş hatı 5 / 7 orandan 20/35 oranına cıkan playerları ıle belli olmuştur zaten :) Gayet sorunsuz ve güzel bir hızda iyileşiyoruz :) Önünüzde duranı görmemek zor olsa gerek :)

Sanırım 5/7 döneminde ben girmişim :D

Şu bır gercek kı bu sunucu turkıyenın world of warcraft kalesı olmaya devam edecek. Bızler tarıhte neysek günümüzdede oyuz. Bu sunucu tarıhte bır numaraydı su andada boyle olacak. world of Turk zaman zaman cokusler yasamadı degıl yasadı ama her seferınde toparlandı. Acık konusmak gerekırse burası herhangı bır sunucu olsaydı oyle bugların hılelerın acıkarın ıcınde bende bulunmazdım bu bır gercek. Lakın bu sunucu herhangı bır sunucu degıl.. Benım içinde oyuncular içinde :) Dolayısı ıle su ankı konumumuzu ozetlersek bır cok sunucudan ıyı durumdayız raıdlerımız acılıyor spellerımız duzelıyor oyun ıcı sorunlarımızda anında gm mudahalesı yapılıyor hatta neredeyse 7 /24 onlıne gm bulabılecegınız bır sunucu burası. Haklıyı savunan haksızı bertaraf eden bıri olarak ben buralarda var oldugum surece kımsenın haksızlıga ugrayacagınıda asla dusunmeyen bırıyım. Dolayısı ıle baktıgımızda gayet oynanan bır sunucumuz var su anda ve dahada saglamlasmaya devam edıyor. Gıntama sabahlara kadar raıdlerden cıkmıyor. şahsım adına ben gecenın gec saatlerıne kadar sunucuda sızler ıcın caba sarf edıyorum. Acık konusayım bu denlı ozverılı calısan bır yonetım daha once ne wt de nede baska sunucularda gordum.. Ve bızler bu sekılde sızler ıcın cok calısmaya devam edecegız. Kımse bıze herhangı bır karsılık vermıyor bu yuzden :) bununda altını cızmekte fayda var. Bızler sadece cok guzel zamanlarımızı gecırdıgımız ıyı dostluklar elde ettıgımız bu platforma gonul borcumuzu odedıgımızı dusunuyor ve ayakta kalması ıcın her seyı yapıyoruz..Su anda turkıyede wow oynayan ve bu sunucunun adını duymayan bır kısı tanımıyorum. Gayet ıddealı bır sunucuyuz arkadaşlar. Bız uzerımıze dusenı fazlası ıle yaptgımııza ınanıyoruz. Fazlası ıle dıyebılmemın nedenı işimizi gücümüzü ertelıyoruz sunucuyla ılgılenıyoruz. Daha az para kazanıyoruz işimizden zaman ayırıp sunucuyla ılgılenıyoruz. Iste bu yuzden bu sunucu degerınızı hak edıyor. Cok uzak degıl bu adımlarıımızı aynı emnlıkle atmaya devvam ettıgımız surece cok daha saglam bır sunucu olacagımızı en az benım kadar sızlerde bılıyorsunuz :)
  • Author

Bu Günkü Votenizi Attınızmı?

79. yuz

Edited by Nohutlupilav

Efsane diyince bende Tiryakihasan wtye döndü sandım heycanlandım :(

Edited by asann61