Jump to content
Posted

Serverı Eski Günlerine Döndürmek Için Gm Lerimiz Ellerinden Geleni Yapıyor.Şimdi Sıra Bizde Serverı Wowstatustan Sürekli Voteleyelim Ve Bulabildiğimiz Heryere Reklamını Yapalım (Forum Siteleri-Başka Private Serverlarda Aklınıza Gelen Heryerde).Bu Server Bu Rakamları Haketmiyor 500-1000 Playerlı Günleri Gösterelim Bu Servera Hep Birlikte.

12 Saatte Bir Sürekli Vote Atınız

Http://www.wowstatus...php?server=6592

• Replies 215
  • Views 57.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author
Hmm o iyi olur işte bak.Photoshop işinden iyi anlayan birileri yapıversin şu bannerı

Ben Photoshop kullanmayı biraz biliyorum, arzu ederseniz bişyler karalamayı denerim

Banner olması için ".gif" gibi bir format gerekli sanırım, yanı sıra istediğiniz görseli hafiften tarif ederseniz daha rahat oluştururz bişyleri

Bişeyler yapıveririm, beğenilirse kullanılır felan (hafiften gaza geldim) WowStatus'te benim yaptığm logo kullanılıyo diye övünürüm artık :)

..ne dersiniz??

• Author

Ben Photoshop kullanmayı biraz biliyorum, arzu ederseniz bişyler karalamayı denerim

Banner olması için ".gif" gibi bir format gerekli sanırım, yanı sıra istediğiniz görseli hafiften tarif ederseniz daha rahat oluştururz bişyleri

Bişeyler yapıveririm, beğenilirse kullanılır felan (hafiften gaza geldim) WowStatus'te benim yaptığm logo kullanılıyo diye övünürüm artık :)

..ne dersiniz??

yapabiliyosan neden olmasın

gidiceksin adekse bütün pcşerden vote lasan 2 günde 1. olur server :D bu azimle gidersek 2 haftaya en geç ilk 25 te server :P

1 haftaya kadar yeni başlık açıp o başlık altından yapabildiklerimi gösteririm,

içinden seçeriz, seçtiğimizi eleştiririz, yeniden düzenleriz vs. derken

adam akıllı 1-2 banner ortaya çıkar diye ümit ediyorum. Hade bakalım gazam mübarek olsun :D

Edited by Juniour

oh bu da aradan çıktı iyi oldu :D

juniour bi bak şu diğer bannerlara falan imzamdaki sitelerde bol banner war. 3-5 kelam ediyor millet şu xp oranı şole dungeon şu sistem falan diye orda işde oyunucuyu çekcek bişiler yaz :D en yazsa sen gelirsin gibi :D

birde şoyle birşey isticem senden haberin olsun yaptığın her banner bi wturk serveri için bide ebattle.net serveri için yapmanı isticem. direk ilk yapıcağın wturk için olsunda ben senden isticem haberin olsun

aslında bakma 1 2 gune yukselırızde sıkıntı yaratır mı bılmem :D cunku modem ac kapa sureklı edılır 1 saat ayırsak tamadır :D
  • Author
Fazla açıp kapamayın modemi anlıcaklar yoksa günde 10 oy yeter kişi başı :P

oh bu da aradan çıktı iyi oldu :D

birde şoyle birşey isticem senden haberin olsun yaptığın her banner bi wturk serveri için bide ebattle.net serveri için yapmanı isticem. direk ilk yapıcağın wturk için olsunda ben senden isticem haberin olsun

Banner'da görünmesini istediğiniz server bilgilerini bana PM atın onları özellikle ekleyim. Okulda düşünürken çok acayip bişy geldi aklıma onu bi deneyecem bakalım tepkiler nasıl olacak (biraz Cataclysm serveri olduğumz yönünde bişyler) bakalım, deneyelim, görelim..

juniour banner da server makinesine dair bir bilgi zaten paylaşmak garip olur, o çalışıo bu çalışıo gibi bi mantık daha iyi olur. bak ben buraya karalıyım bişiler sen aradan sec

7 years of experience for running private server.

Great server with high bandwith no lag, no down time.

Mob kill 10x, quests 5x xp not fun not hard to lvl.

All working spells, talents no unbalanced classes.

All working arena, bg to fullfil your pvp hunger.

All working raids with fully scripted bosses and even trash mobs scripted.

no custom made ridiculous donate items.

All systems active and working AH,Reforge etc.

gibi :D

Edited by Gintama

modemi açıp kapamayla yapmıyorum ben açıkçası hide ip ile gayet basit :) yada tor :)
  • Author

nohut bugun izinli :D

İzinle alakası yok yahu okuldaydım telden giriyorum internete sitenin tüm fonksiyonlarını %100 oranla kullanabiliyorum ama bi türlü sign in kısmını açmadı giremedim yani girsem yorum yazıcaktım :D

Not:Bu günkü Votenizi attınızmı?

• Author
Belki yeni üyelere belli bir süre gold memberlık veriyolardır kendilerini tanıtabilmeleri için?