Jump to content
Posted

Serverı Eski Günlerine Döndürmek Için Gm Lerimiz Ellerinden Geleni Yapıyor.Şimdi Sıra Bizde Serverı Wowstatustan Sürekli Voteleyelim Ve Bulabildiğimiz Heryere Reklamını Yapalım (Forum Siteleri-Başka Private Serverlarda Aklınıza Gelen Heryerde).Bu Server Bu Rakamları Haketmiyor 500-1000 Playerlı Günleri Gösterelim Bu Servera Hep Birlikte.

12 Saatte Bir Sürekli Vote Atınız

Http://www.wowstatus...php?server=6592

• Replies 215
  • Views 57.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

bence de güzel olmuş fakat R€kl@m genel olarak yapılcağı için world of turk yerine yeni isim kullanılmalı. yabancılar için çekici gelceğini sanmıyorum turk isminin

bence de güzel olmuş fakat R€kl@m genel olarak yapılcağı için world of turk yerine yeni isim kullanılmalı. yabancılar için çekici gelceğini sanmıyorum turk isminin

Server'imizin ismi mi değişti, yeni isim ne ki?

• Author

Biz yine World of turk diyelim ama reklamlarda kesinlikle daha global herkeze hitap eden bi isim bulunmalı.

EuroBattleWowServer gibi mesela yada şu an akıma geldi bi server ismi Archangel WoW (kullanılıyormu bilmiyorum :) )

Edited by Nohutlupilav

private de oynayıp bu serverdan haberdar olmayan turkler gelse de yeter :)
  • Author

www.ebattle.net

arkadaslar bu yeni adımız olucak yeni adresimizde bu olucak su an için burdan diablo 2 serverimiz hizmet veriyor

Ebattlenet bence güzel

• Author

Bu günden itibaren dersler nedeniyle oyuna bir süre ara vermek zorundayım (uzunca bir süre) ama telefondan girip yinede Votelemeye devam edicem merak etmeyin

Not:Kesinlikle bırakmıyorum oyunu geri dönücem ortam rahatlayınca

• Author
Eeeee gençler 2 gün foruma giremedim konu aşağılara düşmüş o zmn napıyoruz Votelemeye devam
57 Up :) Ben baglantımı kesıp yenıden baglandıgımda defalarca vote atabılıryorum :) Haberiniz olsun bir kasarsak bır ıkı gune ılk 10 da oluruz :)
  • Author

up demiceniz bnm dediğimi diceniz lütfen ama :D

Bu günkü Votenizi attınızmı?

Nohutcum ben onları geride bıraktım bir günde defalarca vote atıyorum sadece up demek yeterlı gelio artık:D
  • Author
Bnmde evde internet yok telden atıyorum vireless buldukça bide buraya giriyorum işte şu an olduğu gibi :)
ben mobıl baglantı kullanıyorum ve baglantı programımdakı baglantıyı kes butonuna bastıgımda yenıden baglanınca bır vote daha atabılıyorum. Bu ıslemı tekrarladıkca voteleyebılıyorum :D