Jump to content
Posted

Serverı Eski Günlerine Döndürmek Için Gm Lerimiz Ellerinden Geleni Yapıyor.Şimdi Sıra Bizde Serverı Wowstatustan Sürekli Voteleyelim Ve Bulabildiğimiz Heryere Reklamını Yapalım (Forum Siteleri-Başka Private Serverlarda Aklınıza Gelen Heryerde).Bu Server Bu Rakamları Haketmiyor 500-1000 Playerlı Günleri Gösterelim Bu Servera Hep Birlikte.

12 Saatte Bir Sürekli Vote Atınız

Http://www.wowstatus...php?server=6592

• Replies 215
  • Views 57.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

wow statusun sorunları var heralde 75 gorunuyor bende şimdi voteladım :D
  • Author
Yahu oy attım 75 diyo bu wowstatus kafası güzel galiba yada bu vote işini baya boşladınız :)
wowstatusde en sağda in/out kısmı var ordaki puanlar sıfırlanmış eskiden çokdu bizde şuan çok az iyicene voteye asılırsak serveri ilk 25 e sokarız şimdi öyle geliyo bana herkezinki sıfırlanmış anladığım kadarıyla hade beyler voteye asılalım :)
  • 2 weeks later...

Güzel bir çalışma olmuş, emeği geçen arkadaşların eline sağlık,

wturk'u bırakılı iki seneyi geçmiş olmasına rağmen bende sizin bu çalışmanıza destek veriyorum ve oylarım WT için diyorum :)

• 3 weeks later...
  • Author
@Endora:Vote Durumu Duzelmıs Arkadaşlar Fakat Bu Durumdan Sonra 110. Sırada Gorunuyoruz. Asılalım Bıraz.

Efsane diyince bende Tiryakihasan wtye döndü sandım heycanlandım :(

ah canım benim ya! ben zaten burdayım :D

ah canım benim ya! ben zaten burdayım :D

sen burdaysan ben de geri başlarım wow a :rolleyes:

• 1 month later...
  • Author
Birileri vote dedi sanırım yine :D Rank 114 beyler hiç yakışmıyo bize abanında ilk 50 ye girelim.

Edited by Nohutlupilav