Jump to content
Posted
Horde kısmında bırı bunu organıze etsın Ally kısmında biri Gm lere çözene kadar biz çözelim yoksa isteksiz oyuncu sürüsü ve bunu sonucundada oyuncu sayısı dusucek tır ne dersınız bunada olumlu bakılmıcaksa yazın da daha bısı yazmım suraya
  • Replies 55
  • Views 13k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Tüm sorunlar düzeltilir elbet beyler zaman tanıyın az GM lere illada talentin kapatılmasına gerek yok sizde bilinçli olarak kullanmaya bilirsiniz hemen bırakmayın oyunu :D

demiştim bi önceki konuda işte anlatmak istediğim buydu.Sorunları çözmeye GM lerin vakti olmuyosa bizde elimizden gelenleri koyarız ortaya dimi.Tebrikler Deceased.

Şimdi bu iş olmaz geçin az önce bgye girdik bizim wariler arms hordenin alayı fury durum bole olunca haklı olarak bizde fury gircez dedi adamlar.

Yani bir kişi bile fury girse ki gircek diğer wariler zaten pekte gönüllü olmadıkları armstan hemen furrye dönecekelerdir.

Sonuç olarak bu iş gm talenti kapatmadan veya düzeltmeden olmaz.

Eeee buda olmadığına göre ne diyoruz : ''HERKES BİR GÜN WARİOR OLACAK''

Edited by asann61

Şimdi bu iş olmaz geçin az önce bgye girdik bizim wariler arms hordenin alayı fury durum bole olunca haklı olarak bizde fury gircez dedi adamlar.

Yani bir kişi bile fury girse ki gircek diğer wariler zaten pekte gönüllü olmadıkları armstan hemen furrye dönecekelerdir.

Sonuç olarak bu iş gm talenti kapatmadan veya düzeltmeden olmaz.

Eeee buda olmadığına göre ne diyoruz : ''HERKES BİR GÜN WARİOR OLACAK''

ewet çok doğru tespitler olmuş katılıyorum

Bu iş yatar...

Cünkü; Bugdan önce de Fury dim , Bugda da Fury im ve bug bittikden sonrada fury oynarım. bunun yanında fury kapatlırsa acılana kadarda oynamam diyen arkadaslar var..

ikna edileceğini dusunmuyorum..

Bide wari olarak bakmak lazım tabi olaya sonuçta bi talentinin kapatılması onlar için kötü
  • Author
o zaman ben kendı adıma en guzel olanı yapıcam cunku pvp den keyıf almıyorum bırebır kaldıgımda raıdler dıcem bosları duz bır sekılde kesıyoruz en azından bu warrıar lar duzelene kadar ben bır ara verıyorum burdan takıp edıcem duzelırse yıne gelıcem herkese kolay gelsın ;)
4.2 calısmalarından dolayı da bi süre gmlerin ve ga ların bu konuda herhangi bir adım atcagınıda dusunmuyorum
ege beyin özel isteğiyle yazıyı sildim, kendisi herşeyime karışıyor da

Edited by Jackup

Bu iş yatar...

Cünkü; Bugdan önce de Fury dim , Bugda da Fury im ve bug bittikden sonrada fury oynarım. bunun yanında fury kapatlırsa acılana kadarda oynamam diyen arkadaslar var..

ikna edileceğini dusunmuyorum..

Aynısını didim Jackup :)

Ya Arms filan diyorsunuz da. Dün gece üşenmedim arms talent yaptım pvp'de fury'nin daha eğlenceli olduğunu düşünmeme rağmen, hatta bg'lere arms girelim filan diye söyledim bazı arkadaşlara ama gel görelim ki DrDamage addon'uyla arms skill'lerinin damage'lerini kontrol edeyim dedim ve netice olarak yanlış hatırlamıyorsam Overpower sanki olması gerektiğinden biraz fazla vuruyor ama diğer bütün skill'ler diyebilirim mortal strike, execute, sanırım rend,v.s. olması gerektiğinden çok daha az vuruyor. Siz de kurun DrDamage addon'nun uygun versiyonunu ve kontrol edin. Sonuç olarak, az vuran arms ya da saçma sapan yüksek vurabilen fury. Herkes prot girsin diyecem de shield slam'de az vuruyordu enson olması gerekenin yarısı kadar filandı. En iyisi kapatın Warior'ları :P

önerim şudurki fury talend düzelene kadar kapatılsın gm yapabiliyosa tabi arms iyi durumda çünkü

pladinlerin redri tarafı orjide fena dehil ju la adamlar 20kdan aşa vurmuyo bura en babası 3k :)

Edited by huseinhan

önerim şudurki fury talend düzelene kadar kapatılsın gm yapabiliyosa tabi arms iyi durumda çünkü

pladinlerin redri tarafı orjide fena dehil ju la adamlar 20kdan aşa vurmuyo bura en babası 3k :)

Arms kötü kendim test ettim sizlere test ettiğim addon'nun da adını verdim. Overpower hariç arms'ta kullanılan saldırı skill'leri bariz az vuruyor. Bari bir tanesi az vursun tamam diyecem.

Ya aslında gereksiz böyle konuları açıp söz de ediyoruz. WTye sormuşlar neren doğru diye, gerisini biliyorsunuz. Olay aynen bu olmuş.

Not: Elbette arms girecem bg'lere ve girmeyenleri teşvik edecem. Yine de fury'nin tek atar gibi kesmeleri gibi arms'ın olması gerektiğinden az vuran skill'leri de iğrenç.

Ally'daki arkadaşlar wsg girdik arms girecez demenize rağmen fury ile fayda sağlamaya çalışan kişiler var. Kanıtlaları da buraya koyuyorum.

Xstyle,Endow ve Dede bu arkadaşların isimleri. Eğer combat log'lara iyi bakarsanız bloodthirst vurduklarını göreceksiniz.

Bu wsg'den sonra benim guild uyarıldı arms girin diye. Bakalım n'olacak.

http://img593.imageshack.us/img593/3407/wowscrnshot112811224517.jpg

http://img812.imageshack.us/img812/4674/wowscrnshot112811224414.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/812/wowscrnshot112811224414.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/593/wowscrnshot112811224517.jpg/

Gördüğümüz kadarıyla sonraki bg'lerde de Ally arkadaşlar çok güzel fury olarak wsg'lere iştirak ettiler. Aynı şekil de biz de davetlerine icabet edeceğiz.
arkadaşlar waride arms fry bilmemde ally arkadaşlar öneride bulundu fakat hiç birisi arms girmiyor nasıl bir aldatmaca oluyor bu anlayamadım en temizi bir talentimiz kapansın bakalım nolacak ...!

Ohoooo siz nerde kaldınız bu iş çoktan yattı gayet iyi hatılıyorum ben bgdeki bütün ally warilerin amrs hordenin fury olduğunu hatta bunu gördükten sonra arms olanları zorla furye döndürüyorum enayi yok karşınızda

Kırk yılın başı bi arms girip ss almışınız şaka gibi :D

Fury girin bırakın bu ayaklarıda önceki postuma bakarsanız sebepler orda var

Edited by asann61

dediğim gibi fury talannt kapansın razıyım nasılsa armsta adam keserim ben :)

Edited by huseinhan