Jump to content
Posted

Sözüm size Yusuf kaptanım :D Wt sitesi ve server ı aktif ama şu an içinde in cin çift kale maç yapıyo.LK bile onu kesmeye gelen yok diye bıraktı kötü işleri westfall den çiftlik aldı kendine sebze yetiştiriyo emekliliğin tadını çıkarıyo. Artık yeni bir şeyler yapma vakti gelmedi mi? Bu sadece WoW olmak zorunda değil yine eski ortama benzer bir ortam yaratabilecek herhangi bir şey olabilir.Gelişmeleri bekleyin güzel şeyler olacak dedin biz beklemedeyiz sorun yok ama artık bir şeyler yapalım :) 

Not:Bu arada buda server ın son hali: http://e1301.hizliresim.com/15/k/j0wws.jpg

Saygılarımla...

Featured Replies

takipteyız  lakın bi gelişme yok sürekli girip cıkıyorum bi insan kalıntısı icin ama  malesef .... 

• Author

bi icc yapacak kadar horde oynasın ben dönerim sıkıntı yok :P

5 dk önce oyundaydım o çoooook eski de kalan günler aklıma geldi duygulandım ya.eskisi gibi oynamak istiyorum

Cata 4.0.6 ve 4.3.4 ü indirdim. Stabil çalışan çok cata server varmış, umarım wturk bunlardan faydalanıp bizlere de bunu sunabilir.

Wrathı indirdim bende ama server bombos eskisi gibi bişeyler yapsak diyorum..? Ama cogumuz orjinale gectik.. Sorun o.

• Author

Doktorunda dediği gibi 4.3.4 çok iyi çalışan stabil serverlar var. Belki böyle birşey düşünülürse çok iyi olur.

Abi Cata Diyoruzda Bu Serwere Bu Hale Getirende Cata Zaten Cata Gelmeden Önce Horde Olarak Ben Biz Ally Olarak Çoğu İnsan Onlineydi Cata Geçiş Yapıldında Bu Sıkıntıdan Dolayı Oyun İflas Etmedimi Zaten Playerlar Bu Yüzden Kaçtı Bu Serverdan Bu Saatten Sonrada O Eski Ortamı Yakalamakta Zor Gibime Geliyor Ama Özlüyorum O Günleri Nohutlu Sizin Raidlerde Komedi Muhabbeti Özledim Wipe Guildindeki Wipe Yiyip Sinir Olmiyan Tek Guilddi Be :D 

wturkün ortam özlenmez m be :D 

Arkadaslar oyunu versiyonu 335mi? wt cataya gecti mi anlayamadım biri yardımcı olabilirmi.. oyuna tekrar geri döneyim dedim ama in cin top oynuyor hiç kimse olmazmı ya noldu wtde???

şöyle oldu; şu 3 ü gitsede birşey olamz, bu 2 si gitsin daha iyi derken, 50 online ın olduğu cata da 30 online lı guild gitsede birşey olmaz dediler :) oldu. çok duydum kimler gitti biz devam ettik diyenleri, ama bir sınırı var, herkesi kaçırırsan serverın bu halinide normal görmek gerek. herkes kendi düzenini kurmuş artık, yarısı orj da, gerisi kaliteli private larda, dönüş olması için ciddi iyi durumda bir cata açılmalı. Ve çoluk çocuğa emanet edilmeyen bir yönetim.

Selamlar, wt unutulrmu hiç. 2006 da üye olduğumdan beri bir çok maceraya yelken açmışımdır burda değerli dostlarla. Sevgiler, saygılar...

-Hakansiyah repini verdim.

Server yöneticilerinin böyle bir server olduğunu, unuttuklarını düşünmeye başladım bu arada.

Bundan 1 ay önce tesadüfen bi gm ile karşılaştım bana serverın durumu kötü olduğunu 10 kişi girince dc vericek halde olduğunu söyledi o yüzden pek ümitlenmeyin derim bu server için

• 1 month later...

Auch... Bende Yeni Geçtim Sayılır Ama Beklerim :) Tanıdık Birini Görmek Güzel Olur

• 1 month later...

bugun itibari ile inş ben hep online olucam eski ortamımı cok özledim herzamanki gibi gene horde vede doombringer olarak herkesi beklerim....