Jump to content
Posted

Arkadaşlar benim bir teklifim var eğer WT kabul ederse bütün fedakarlıklardan ödün vermeye hazırım ancak WoW'a olan Türk oyuncu sayısı çok az. Benim beklentim 1000 üstü ama bunu bulmak bile artık şu zamanda imkansız gibi.

Yakın zamanda yeniden bir WoW sunucusu yapılsa, yani herşeye 0'dan başlansa ve level sınırı ilk wow'daki gibi 60 level olsa. 1-2 Sene sonra yeni ek paket gelir gibi TBC gelse ve böyle ilerlesek güzel olmaz mıydı? Artık WoW Suncu forumlarına baktığımda eski patch'lerde bile bug filan kalmamış benim düşündüğüm olay da ciddi ciddi ilk wow'dan başlayıp belli dönemlerde Patch getirerek güncellemek. Şahsen 20-30 kişilik bir oyuncu kitlesiyle bu zevk çıkmaz ama işin ucunda R€kl@m veya köklü kişiler olursa belki bu işi başarabiliriz diye düşünüyorum. Bilmiyorum ben burada eskiden oynardım ve çok güzel bir ortam vardı lakin artık herkes burayı alternatif wow serverlarında arkadaş bulmak için davetiye olarak kullanıyor, bu da beni üzüyor şahsen.

SadeceHosting'de barındırılan bir server'ım var, ve bu konuda bırak 1000'i 5000 kapasiteyi kaldıracak bir şekilde herşeyi ayarlayabilirim. Siz bu konuda ne dersiniz? Ben ciddi ciddi yakın zamanda tek başıma bu işe kalkışıp eski WoW oyuncularını bir araya getirmek istiyorum ama düşününce riske de girmiş oluyorum. Böyle bir işe kalkışıp altından kalkamama gibi durumlar da söz konusu sonuçta kaç kişi faaliyette kimse bilemiyor.

Featured Replies

Yek  Henüz hangi Sürümden Başlanacak Bir Açıklama Gelmedi O Yuzden Bi Dursun O :) haa bu arada Burdayız Haberiniz Olsun

yapıcak bişi yok o zmn tıpkı eski günlerdeki gibi paladinle tek tek buff basıcaz :D ama sorun şu classicte horde pala yoktu :D

Wow Wotlk Sonra benim için bitti ama class tbc ve wotlk bambaşkadır catadan sonra oynanmaz wow. çünkü batırdılar bence

o yüzden classic tbc wotlk her zaman oynanır!

yapıcak bişi yok o zmn tıpkı eski günlerdeki gibi paladinle tek tek buff basıcaz :D ama sorun şu classicte horde pala yoktu :D

Ben group bufflar classicde vardı diye hatırlıyorum? Priest shadow resist, druid thorn gibi bazı bufflar 50+ instancelardan düşüyordu. Belki blessler de öyledir, çünkü o eski 40 kişilik koca raidlerde tek tek buff atan pala olamaz, 10 dakikada bir öyle bi çılgınlık olsa aklımda kalırdı herhal.

classic daha mantıklı geliyor hem spell sayısı bakımından hemde fixlenmesi daha kolay Raid için gerekli kişi sayısı daha fazla buda yaninda birilerini getirmen gerekir anlamına gelir player sayısına katkı saglar boylece pvpde rahat nefes alır 2 bg aynı anda olsa fena olmaz çeşitlilikte sağlanmış olur 

Dipnot: Açık Görürsem Affetmem :P lütfen support a önem verelim :D

Edited by WeNy

Wt en kalabalık dönemlerinde bile 40 kişik raidleri kaldıracak durumda değildi. Eskiden olduğu gibi instancelar modifiye edilebilir. Bence zaten direk classic, direk tbc diye diretmek yerine ihtiyaca göre customa yönelmek gerek. Bütün tutan serverlarda olduğu gibi.

Edited by Canbass

evet uzun zaman sonra tekrar buradayız dün akşam duydum açılma ihtimali varmış wt nin ve şuanda buradayım en önemlisi açılmasını çokkkkk istiyorum :)) orj oynadım onda bile buradaki zevki alamıyorum :D

evet uzun zaman sonra tekrar buradayız dün akşam duydum açılma ihtimali varmış wt nin ve şuanda buradayım en önemlisi açılmasını çokkkkk istiyorum :)) orj oynadım onda bile buradaki zevki alamıyorum :D

kanka hemen veysoyada haber çak :lol:

Lütfen Face Herkez Paylaşsın arkadaşlar Wt açılıyor Hemide Clasiccccc :):)

kanka hemen veysoyada haber çak :lol:

oho çoktan söyledim gelecek oda aha kadro tamam heal+tank+dps :D

bir kaç soru sorim bari :)

• Rateler ne durumda olcak full blizzlike mı olcaz? yoksa şöyle 5x falan olsa herşey bence daha tatlı olur gibi özellikle meslekler açısından.
  • 1.12.1 de yanlış hatırlamıyorsam 5tn 40man raid var (naxx,mc,10x,bwl,aq40) bunlara 40tane adam bulabilcezmi? bence bulamicaz şöyle bir önerim var eğer sağlanmassa bu topluluk ally horde birleşik raidler yapılabilir tbc döneminde vardı hatırlıyorum bu uygulama eğlenceli olur bence
  • bide en önemli soru server ne zaman açılır :D

son olarak bi fikir daha var aklımda madem nostalji yapıyoruz raidleride sırasına göre açsak mesela eğlenceli olmazmı 1er 2şer ay arayla patch sırasına göre salsak?

Edited by Garrett

• Author

Yahu bu konuyu iyi ki açmışım diyorum şimdi. Benim gibi özleyen ne kadar çok kişi varmış vallahi buradaki mesajları okuyup da eski günleri özleyen arkadaşları görünce çok sevindim.

Lütfen Classic olarak başlayalım, tekrardan Onyxia, Zul Gurub, Ahn'Qiraj anılarımızı tazeleyelim, yeri geldiğinde forumda anlaşıp Gurabashi Arena'da Ally-Horde dayanışmasını görelim, çok güzel olur gerçekten.

Önemli olan tek şey yeterince popülasyonu yakalamamızdır, 3-5 kişi ile olmasını artık istemiyorum çünkü.

Benim fikrim belirli bir süre Classic oynayıp yeniden bir ek paket geliyormuş gibi yükselerek TBC serisine geçmemizdir, o duyguları tekrardan yaşamayı hep özlüyorum.

Boşu boşuna Pandaria ek paketini aldım diyorum çünkü artık milyonlarca can, azeroth'da uçan binek ve kolay görevleri görünce artık oynayasım gelmiyor, gerçekten talentler ile kafa yoracağımız wowu istiyorum.

Umarım lafta kalmaz da herkes tekrardan buluşur. R€kl@m için elimden geleni yaparım bende. :)

• Author

Bence kesin bir tarih verin ona göre büyük bir yapılanma olduğunu herkese iletelim, açıldığı gün herkesin kasıp arkadaş ortamını kurmasını görmek şahsen güzel olacaktır. Bende çeşitli yerlerde elimden geldiğince nostaljiyi arayan arkadaşlar için R€kl@m yapacağım.

üyelik sitesi yapılandırmada sanırım eskı üyelikler tekrar tasınıor bi denedm girdi sora kapandı düzenlenior galiba 

• Author

Keşke alelacele olmasaydı ya, herkesin beklediği bir günde dünyaya adım atmak güzel olurdu şimdi geride kalanlar olacak. :p