Jump to content
Posted

Beyler bayanlar Gitanamadan onay geldi Kel'Thuzad ı kesmemiz lazım toplanalım hep beraber artık şu klasikden kurtulalım kesemesek bile hiç değilse bi deneme yapalım bu akşam yada yarın akşam saat 21:00 tabi herkese uyarsa bir saat ayarlıyalım herkes restomu tank m belirleyelim girelim 

SAYGILAR...

Featured Replies

I was cast out by my comrades. Exiled. Forced to wander the frozen wastes...but I was not alone. Not entirely. The voice, now my only companion, guided me to my destination. Strange, nightmarish creatures awaited me at the entrance. I felt my blood run cold, as cold as Icecrown itself.
Inside, I bore witness to horrific acts, demonstrations of power, power that could be mine for the asking. Terrified, I ran...but did not get far. All too soon, my choice was made. Too late did I realize that such power does not come...without a price.

Now, the world shall pay a far greater toll, for I have returned.

I am Kel'Thuzad...

Your curiosity will be the death of you.

Illidan'ın TBC opening konuşmasından sonra bu favorimdir...

Klasikten kurtulmak derken 1-2 kişinin istemesiyle oluyorsa işimiz var.Herkezde epic 60 lvl itemler, setler olmadan bütün 60 lvl boslarını birkaç kez kesmeden yani klasikten sıkılana kadar geçmeyelim diyorum

• Author

valla belki seni baymadı ama beni cok baydı hemende tbc ye geçelim demiyorum zaten deneyelim diyorum serverda sor bakalım kaç kişi tbc ye geçmek istiyomus 

TBc başkadır ama Nax'a girmak o kadar kolay dil :) tabi biriler yardım eli uzatıra o ayrı 40 kişi olmadık daha 20 geçtik mi ?

• Author

Benim demek istediğim o serverda 40 kişi yok 40manleri nasıl yapıcaz 

bende tbc yanlısı biriyim ama dersenizki klasikte 1 2 ay oynamadan geçmeyelim bana uyar :D klasikte güzel hem daha 40 lv ım. epic itemlarımı dizmeden sizlerle boss kesmeye gelmeden ben klasikten çıkmayalım derim :D:D

Kel thuzadı hedef koydum; amma velakin kel thuzad da çıtır çerez değil, oyunda oyuncular belli bir yere gelmeden kel thuzadı geç zaten da kel tuzaddan önceki ejderi (adını unuttum) kesemezsiniz.(ah dan toplanan itemlerle  end game bosslar olmaz gibi geliyor bana :D)

raidler içinde aklınızda bulunsun arkadaşlar serverdaki mobların damageleri 1x yani normal Bl!zz deki gibi değil raid girmeye başlayınca anlıyacaksınız. şu anda bosslar, moblar bütün yaratıklar server açıldığında vurduğunun neredeyse yarısını vuruyor. buda 40 man raid bosunun damage inin 20 man civarına inmiş olması demek değil ama bence yeterli olacaktır.

siz bir raid denemesine hiç olmasa trasha  başlayın durumumuzu daha iyi anlarız.

Dün Zulgrupda bir grup vardı gerçi, sonuçları ne oldu bilmiyorum ama :) en azından bu iş olur yada olmaz gibi bir fikir oluşturmuştur bu deneyimleri.

Zul grup girenler bi söz alın bakalım raidler ne durumda.

zulgrub da yeterli adamımız (classımız) yoktu trashler cok problem değil aslında 1 2 adam daha olsa ilkbossu indiricek gibiydik healler arkadaşlar sıkıntı cekti eksikten dolayı tabi birazda vanilla raidinin tecrübesizliği var (burdan sansasyona sesleniyorum tank dalmadan cc atan canım arkadaşım benim :P) ama yapılmicak gibi değil 

Raidler olması gerekenden kolay gibi gelmişti zaten bana. Dün ZG'ye (20man) 13 kişi girdik ve 4 yerine sadece 2 healerdık. Trashlarda hiçbir sorun yaşamadık, hatta kendimize güvenimiz gelince boss da denedik. 2 Healer 5 dps eksik olmasına ve ilk daldığımız anda 2dpsin yatmasına rağmen bosslardan birini %50nin altına indirdik. 3 heal, 2 tank ile 15 kişi rahat temizlenir bence.

Bu arada boss fazlarının ve spellerinin çalıştığını görmek güzel, wipe bile zevkliydi :)

Ha bu arada; Argent repu kasmadan, frost resist gearı tamamlamadan değil kesmek Kel amcanın yüzünü bile göremeyiz. Şuan ilk kattaki trashlara kafa tutacak ekibin bile çıkacağını sanmıyorum herşey düzgün çalışıyorsa.

ben asıl 40 man raidleri merak ediyorum. şu an ahdan alınan itemlerle 13 kişi zul gurub a ilk girişde kötümser konuşmuyorusunuz. naxx  değil de, asıl merakım bwl nasıl olacak. bwl halledilebilir bir durumdaysa, naxx da halledilir,  olurda halledilemezse de resist sorunun dan kaynaklanır bence. wt de ilk günden beri resist set pek sevilmez :D

bu arada ilk gelen konsept maraudon degilmiydi lo ben 60 olabilirsem bi el atcam :)

Sadece AH gear ile girmedik aslında. Main healer olarak 400 healing bonusum (vanilla için WTF) ve ciddi heal critim var şuan. Hergün en az 1 tane 5man organize ediyorum ve iyi kötü ekipman yapmıştık ZG için.

Resist; boss spelleri çalıştığı sürece illaki kasılacak. Resist set sevmeyenler tek yiyince fikrini değiştirir ondan eminim :D Tai/Bs/Lw kasmak kaçınılmaz oldu.

tüm raid bu dediğin şekildeyse o zaman başa baş gelmiş. ama aranızda 3-5 kişi dediğin şekilde itemlenmiş ise , ise zul gurubu bir süre sonra düz edersiniz.

Edited by Gintama

Yok çoğunluk yeni 60dı, hatta diğer healer raidden yarım saat önce resto olup ne bulduysa onu giydi. Tahmini ZG farm için 2 hafta falan var  :rolleyes:

• Author

Ally horde party kuruluyor daha önce ottomanlarla çok party kurup dire maul vs.. girdik sıkıntı yok onda

Party kurmakta sorun yok ama benim farkettiğim chain heal allylarda bi tuhaf çalışıyor. Heale ihtiyacı olan adam varken daha yakında bile olsa canı ful olandan falan geçiyor büyü. Aynı sorunu full horde olan grupta yaşamıyorum. Bunun gibi başka büyülerde de sorun olabilir.

• Author

hı şey var bide o versiyondan kaynaklı galiba bilmiyorum ama başka bir warlcokun immosuna ben conf atamıyorum conf dotlarımızda moblarda stacklenmiyor versiyodan dolayı galiba ? 

başkasının imosuna atamassın conf zaten. Dotlar en azından kendi kullandım rend başka warriorlardada stacklenior ama denemek lazım.

• Author

wolt atabiliyodun wolt da bide conf attıkdan sonra immo da bozulmuyodu :D o sıkıntı değilde keşge atabilsek :d