Jump to content
Posted

Beyler bayanlar Gitanamadan onay geldi Kel'Thuzad ı kesmemiz lazım toplanalım hep beraber artık şu klasikden kurtulalım kesemesek bile hiç değilse bi deneme yapalım bu akşam yada yarın akşam saat 21:00 tabi herkese uyarsa bir saat ayarlıyalım herkes restomu tank m belirleyelim girelim 

SAYGILAR...

Featured Replies

:) yazık yeni lock nasıl belli :) woltkde conf glyhple immolate i silmiodu başkasının immolateine atamazsın atabilioduysan o bugdır hatadır :)

• Author

:D yapacak bişey 1v1 gel kardeş :d 

zulgrub da yeterli adamımız (classımız) yoktu trashler cok problem değil aslında 1 2 adam daha olsa ilkbossu indiricek gibiydik healler arkadaşlar sıkıntı cekti eksikten dolayı tabi birazda vanilla raidinin tecrübesizliği var (burdan sansasyona sesleniyorum tank dalmadan cc atan canım arkadaşım benim :P) ama yapılmicak gibi değil 

Ne bileyim arkadaş poly gibi çekmez diğerlerini diye düşünüyordum, mantık olarak yani. Kapalı alanda root atamama mantığı ile düz mantık düşündüm. Amma ve lâkin kestik onları. -.-

Alliance arkadaşlar Garrosh Hellscream gelene kadar kabul;P