Posted December 26, 201311 yr Noluyor yav WT nin helvasını yemiştik biz, şimdi tekrar bi açılır gibi olmuş falan :) O değil de yusuf, 1.12 nedir yahu :D sebebi nedir merak ettim doğrusu :)Bu arada herkese merhaba :)
December 26, 201311 yr Merhaba öyle bir heves denedik ama gerek player sayısı gerekse speed hack benzeri olaylar olan bütün hayallerin içine etmeye yetti :D
December 28, 201311 yr Author Anooommm çakma tankım da buradaymış :D Aggrosunu sevdiğim :D özledim la :D Server'ın tekrar kolay kolay ayağa kalkabileceğini sanmıyorum ya, çok büyük emek ister, yeni açılan bi serverdan daha fazla emek ister kapanmış bi serverın tekrar tutulması :) Bir de emu dünyasını takip etmediğim için bilmiyorum ama hala rabet görüyor mu private wow serverları acaba?
December 31, 201311 yr 2000+ online olan serverlar var, özelikle Bl!zz vanilla serverı açmayacağını duyurduktan sonra baya kaliteli (7/24 gm destekli, kod ekipli falan) vanilla serverları açıldı ve baya kalabalıklar. WT de bu fırsattan faydalanabilse şuan dolup taşmıştı ama açılış biraz aceleye geldi, açılışından serverın boşalışına kadar kimse ne bir gm görebildi ne forumda sorunlarla ilgili muhattap bulabildi malesef. Hayırlısı olsun diyelim :)
January 30, 201411 yr mesela sımdıler de sanırım Turk wow acmıs orda 60 kısı fılan var sıtesınden onlıne sayısı bu sekılde senın bahsettıgın kalıtelı bır sıte varsa turk guıldı olan yada pvp sı guzel bır arada molten wow vardı ordada guıld dagılmıs bırakmıslar fılan :D kalıcı bır yer varsa sole bakak lol den sıkıldım cok OP oldugum oyun sevmıyorum :D
February 1, 201411 yr Author Oralarda ben yokum diyedir olm o :D Gaza gelme hemen OP'um diye :D :D :D
February 2, 201411 yr kanka hıc mutevazı olmıcam gel dırek kesım senı :D wowda sen neysen orda ben oyum :D kucuk mage :D
Noluyor yav WT nin helvasını yemiştik biz, şimdi tekrar bi açılır gibi olmuş falan :) O değil de yusuf, 1.12 nedir yahu :D sebebi nedir merak ettim doğrusu :)
Bu arada herkese merhaba :)