Jump to content
Posted
[b]Evet beyler izmir buluşması düzenliyoruz , katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. Günü ve saati gelecek kişilerle birlikte belirleyeceğiz.

Gelecek kişiler ; Alemci , Tranqullity - Slyph(belirsiz) - Cck - Disgust - Dementor ve ben (porphyria)

Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.

ARKADAşLAR BULUşMA GÜNÜ BU PAZAR AYIN 4'ÜNDE ALSANCAK SEVİNÇ PASTANESİNDE AKşAMA DOÐRU SAAT 5'DE HERKESİ BEKLİYORUZ :) ALL - HORDE HİÇBİR ÖNEMİ YOK..

Edit By Porphyria.[/b]

Edited by Lofty

• Replies 127
  • Views 14.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author
[quote name='dementor' date='27 June 2010 - 08:40 PM' timestamp='1277664042' post='269371']
+ dps veya tank
[/quote]
[b]Taylan burda yapma be bari :P[/b]
Bloodofhorde ( ben ) ve kankam hbb, gün saat ayarlarsanz ona göre geleblrz.. oda belli degl :P
  • Author
[quote name='Randomize' date='28 June 2010 - 11:29 PM' timestamp='1277760551' post='269381']
Bloodofhorde ( ben ) ve kankam hbb, gün saat ayarlarsanz ona göre geleblrz.. oda belli degl :P
[/quote]
[b]gelen arkadaşlarımızla birlikte belirliceğiz gün ve saati ' başka gelmek isteyen arkadaşlarımız yokmu ? [/b]
Bu Shamar oğlanı (BloodofHorde)'u alır gelirim. Yer farketmez Konak Merkez - Buca civarı olursa uygun olur bana =)
olm beni niye yazdın gelcem dedim mi?
Alsancak info ona göre Bornovadan da alcak itemım yok.

Aşkım, Disgust kaçar böhühü :D
[quote name='Antodalt' date='29 June 2010 - 12:26 AM' timestamp='1277760379' post='269380']
+dps doomlord :D oyunu bıraktım ama orda olurum mekan saat gün hiç farketmez işim yok gücüm yok :D
[/quote]
oha sen izmirli misin. seni realde alayım da gör :D
Alemci geliyosa gecelere akmak lazım ayrıca :D gece gece cok cıvıttım flood yapma dis! pardon.
  • Author
[quote name='DissAble' date='29 June 2010 - 12:24 AM' timestamp='1277763864' post='269390']
olm beni niye yazdın gelcem dedim mi?
Alsancak info ona göre Bornovadan da alcak itemım yok.

Aşkım, Disgust kaçar böhühü :D
[/quote]
makaracı cocuk :D
  • Author
[quote name='hbb' date='29 June 2010 - 12:18 AM' timestamp='1277763512' post='269389']
Bu Shamar oğlanı (BloodofHorde)'u alır gelirim. Yer farketmez Konak Merkez - Buca civarı olursa uygun olur bana =)
[/quote]
biz bucada oturuyoruz ama takılcak yer değil buca :P
[quote name='Lofty' date='29 June 2010 - 01:32 AM' timestamp='1277764374' post='269395']
[/quote]
ne münasebet lan? benim kardeşim buca gençte oynuyo bu 1, orda apaçi kankalarım var bu da 2. ama bornova iyidir bence. ben oturuyorum diye demiyorum, bornovada oturmak ayrılcalıktır :D
bu arada CİDDİ bişey demeliyim. 5 temmuzdan önce yapma şansımız var mı bu buluşmayı? Cck ve ben Eskişehire gidicez Asmodean ve Highdamage'in yanına. Katılmak isteriz gerçekten biz yokken buluşmayın he :(

Yılların eskitemediği; WT ekibine de teşekkür ediyorum başta Yusuf kaptan olmak üzere, güzel arkadaşlıklara vesile oldunuz. birinci izmir buluşmasını yapmıştık 3-4 sene önce, bu da gerçekleşirse 2 olucak. ayrıca az önce dediğim gibi oyundan tanıştığımız 2 adamın yanına gidiyoruz izmirden eskişehire. (hakediyorlar mı bilmem ama :P)

@Disgust : haklıyım beyler.
5 temmuzdan önce olsun olacaksa Stajım başlayacak o tarihde :)
Doomguard'ı da yazalım. o da izmirli. Acemi ama napalım gelsin :D sesimi duyuyosan cevap yaz metecim.
  • Author
beyler yarın öğlen bulusma saatini , yerini , gününü yazıcam. :)5 temmuzdan önce olcak ama merak etmeyin
şimdi bu gece 01.33 de yazdın son mesajı :D 29 haziran.yarın öglen yazıcam dedin :D saat 12 yi geçtiğinin farkındamıydın değilmiydin :D yani bu öğlenmi yazıcan yarın öğlenmi :D neyse önemli değil ben herşekilde ordayım :D (realde ufak küçük birşeyim zaten) :D
[quote name='Lofty' date='29 June 2010 - 12:32 AM' timestamp='1277764374' post='269395']
[/quote]

Hacım bende şirinyerde oturuyorum eer işim olmazsa katılablrm size ama kimseyi tanımıom o biraz sorun olucak.
[quote name='sasori' date='29 June 2010 - 03:15 PM' timestamp='1277813713' post='269420']
allydan adam kabul ediyonuz mu guildce gelek biz =)
[/quote]
kesinlikle bekliyoruz. doomlord da ally bak hiç kabul edionuz mu demedi yüzsüz müdür nedir :P :P
kaç kişi gelme imkanınınz varsa toplaşın gelin dostum, ayrıca porp ve dementor ile enseye tokat.. konuştuğumuza bakmayın biz de birbirimizi tanımıyoruz :D tanışırız eğleniriz işte :) izmirde oturan gm varsa da katılmasını istiyoruz :) yaptığım bütün bugları, kullandığım hackleri itiraf edicem nasıl olsa ss de alamaz :D
valla yanımda kulaklarından tutup getirecegim 2 adam var manuel ile melodrama ...artık kardes kardes oturur bi çay içeriz :lol: