Posted June 27, 201015 yr Evet beyler izmir buluşması düzenliyoruz , katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. Günü ve saati gelecek kişilerle birlikte belirleyeceğiz. Gelecek kişiler ; Alemci , Tranqullity - Slyph(belirsiz) - Cck - Disgust - Dementor ve ben (porphyria) Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. ARKADAşLAR BULUşMA GÜNÜ BU PAZAR AYIN 4'ÜNDE ALSANCAK SEVİNÇ PASTANESİNDE AKşAMA DOÐRU SAAT 5'DE HERKESİ BEKLİYORUZ :) ALL - HORDE HİÇBİR ÖNEMİ YOK.. Edit By Porphyria. Edited June 29, 201015 yr by Lofty
June 29, 201015 yr gençler başınızda büyük yokken dağıtmayın 2. ankara buluşması rezilliği olmasın :D ( sabaha kadar eylenip sonra mehmet gel bizi götür gibi :D ) sonra gelip hepinizi tek tek evlere bırakmayım
June 29, 201015 yr gençler başınızda büyük yokken dağıtmayın 2. ankara buluşması rezilliği olmasın :D ( sabaha kadar eylenip sonra mehmet gel bizi götür gibi :D ) sonra gelip hepinizi tek tek evlere bırakmayımsahilde martı cıvıltısı eşliginde boyoz yer cay iceriz yav :rolleyes:
June 29, 201015 yr doomlorda göz kulak olun arada kızıp chaos atmasın sıze :) Edited June 29, 201015 yr by marvellous
June 29, 201015 yr Author Hacım bende şirinyerde oturuyorum eer işim olmazsa katılablrm size ama kimseyi tanımıom o biraz sorun olucak.dostum kimse kimseyi tanımıyor'ki :) sorun olmaz
June 29, 201015 yr Author valla yanımda kulaklarından tutup getirecegim 2 adam var manuel ile melodrama ...artık kardes kardes oturur bi çay içeriz :lol:usta akifi al kesin gel :D kesin gelin bak :P
June 29, 201015 yr Author ARKADAşLAR BULUşMA GÜNÜ BU PAZAR AYIN 4'ÜNDE ALSANCAK SEVİNÇ PASTANESİNDE AKşAMA DOÐRU SAAT 5'DE HERKESİ BEKLİYORUZ :) ALL - HORDE HİÇBİR ÖNEMİ YOK..
June 29, 201015 yr Author kesinlikle bekliyoruz. doomlord da ally bak hiç kabul edionuz mu demedi yüzsüz müdür nedir :P :Pkaç kişi gelme imkanınınz varsa toplaşın gelin dostum, ayrıca porp ve dementor ile enseye tokat.. konuştuğumuza bakmayın biz de birbirimizi tanımıyoruz :D tanışırız eğleniriz işte :) izmirde oturan gm varsa da katılmasını istiyoruz :) yaptığım bütün bugları, kullandığım hackleri itiraf edicem nasıl olsa ss de alamaz :Dhaha ogü :D koptum :D
June 29, 201015 yr Author birbirimizi nasıl tanıcaz herkez yakasına kırmızı bi gül taksın bence :Partık orada her gördüğüne wow'cumusun diye sorarız:P
June 29, 201015 yr disgust acemisiyle geliyoruz :D allylar da gelsin güzel olur bence :) bu arada ben cck
June 29, 201015 yr http://media.wow-europe.com/shared/wow-com/images/contests/fiveyear/alliance.jpghttp://media.wow-europe.com/shared/wow-com/images/contests/fiveyear/horde.jpgşunlardan birer tane takın :)Kimin geldiği belli olsun :)
June 29, 201015 yr Author ARKADAşLAR BULUşMA GÜNÜ BU PAZAR AYIN 4'ÜNDE ALSANCAK SEVİNÇ PASTANESİNDE AKşAMA DOÐRU SAAT 5'DE HERKESİ BEKLİYORUZ :) ALL - HORDE HİÇBİR ÖNEMİ YOK.. ARKADAşLAR BULUşMA GÜNÜ BU PAZAR AYIN 4'ÜNDE ALSANCAK SEVİNÇ PASTANESİNDE AKşAMA DOÐRU SAAT 5'DE HERKESİ BEKLİYORUZ :) ALL - HORDE HİÇBİR ÖNEMİ YOK..
June 29, 201015 yr ya o degilde orda bulusma noktasına gec gelenler icin 2. bulusma noktası neresi olsun :lol: iş falan erken bitmezse diye dedim gec kalacagımdan degil :P
June 29, 201015 yr Author taylan'a katılıyorum :D telefon numaramı bırakayım ben bulamayanlar için alırız ' 0507 345 39 00 ' Edit By Porpyria.
June 29, 201015 yr Pazar mı? Wt ne arar la Pazarda? şaka bir yana şimdi biz buradan(Manisa,Evet deliyiz) gelecek 2 kişiyiz haftaiçi zaten gidip geliyoruz. Haftasonu olursa 5+5 den Manisa-Bornova öğrenci kentkartıda alamadık 2+2 den de Alsancak kişi başı. E bizim pastalar nolacak :D Haftaiçi olursa zevkle katılırız,haftasonu olursa başka Pazara :)
June 29, 201015 yr Author haha :D asal abi sen gel pastayı fln dusunme yeterki gel :) Edited June 29, 201015 yr by Lofty
June 29, 201015 yr haha :D asal abi sen gel pastayı fln dusunme yeterki gel :)bıdı bıdı o diğer adam da benim bana pasta yok mu?
Evet beyler izmir buluşması düzenliyoruz , katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. Günü ve saati gelecek kişilerle birlikte belirleyeceğiz.
Gelecek kişiler ; Alemci , Tranqullity - Slyph(belirsiz) - Cck - Disgust - Dementor ve ben (porphyria)
Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.
ARKADAşLAR BULUşMA GÜNÜ BU PAZAR AYIN 4'ÜNDE ALSANCAK SEVİNÇ PASTANESİNDE AKşAMA DOÐRU SAAT 5'DE HERKESİ BEKLİYORUZ :) ALL - HORDE HİÇBİR ÖNEMİ YOK..
Edit By Porphyria.
Edited by Lofty