Posted June 27, 201015 yr Evet beyler izmir buluşması düzenliyoruz , katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. Günü ve saati gelecek kişilerle birlikte belirleyeceğiz. Gelecek kişiler ; Alemci , Tranqullity - Slyph(belirsiz) - Cck - Disgust - Dementor ve ben (porphyria) Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. ARKADAşLAR BULUşMA GÜNÜ BU PAZAR AYIN 4'ÜNDE ALSANCAK SEVİNÇ PASTANESİNDE AKşAMA DOÐRU SAAT 5'DE HERKESİ BEKLİYORUZ :) ALL - HORDE HİÇBİR ÖNEMİ YOK.. Edit By Porphyria. Edited June 29, 201015 yr by Lofty
August 16, 201015 yr az önce sınav çıkışı kampüste dementoru görür gibi oldum elinde kuru pasta vardı nereye gidiyosa :D
Evet beyler izmir buluşması düzenliyoruz , katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. Günü ve saati gelecek kişilerle birlikte belirleyeceğiz.
Gelecek kişiler ; Alemci , Tranqullity - Slyph(belirsiz) - Cck - Disgust - Dementor ve ben (porphyria)
Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.
ARKADAşLAR BULUşMA GÜNÜ BU PAZAR AYIN 4'ÜNDE ALSANCAK SEVİNÇ PASTANESİNDE AKşAMA DOÐRU SAAT 5'DE HERKESİ BEKLİYORUZ :) ALL - HORDE HİÇBİR ÖNEMİ YOK..
Edit By Porphyria.
Edited by Lofty