Jump to content
Posted
[b]Evet beyler izmir buluşması düzenliyoruz , katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. Günü ve saati gelecek kişilerle birlikte belirleyeceğiz.

Gelecek kişiler ; Alemci , Tranqullity - Slyph(belirsiz) - Cck - Disgust - Dementor ve ben (porphyria)

Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.

ARKADAşLAR BULUşMA GÜNÜ BU PAZAR AYIN 4'ÜNDE ALSANCAK SEVİNÇ PASTANESİNDE AKşAMA DOÐRU SAAT 5'DE HERKESİ BEKLİYORUZ :) ALL - HORDE HİÇBİR ÖNEMİ YOK..

Edit By Porphyria.[/b]

Edited by Lofty

• Replies 127
  • Views 14.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

gençler başınızda büyük yokken dağıtmayın 2. ankara buluşması rezilliği olmasın :D ( sabaha kadar eylenip sonra mehmet gel bizi götür gibi :D ) sonra gelip hepinizi tek tek evlere bırakmayım
[quote name='marvellous' date='29 June 2010 - 04:15 PM' timestamp='1277817331' post='269432']
gençler başınızda büyük yokken dağıtmayın 2. ankara buluşması rezilliği olmasın :D ( sabaha kadar eylenip sonra mehmet gel bizi götür gibi :D ) sonra gelip hepinizi tek tek evlere bırakmayım
[/quote]
sahilde martı cıvıltısı eşliginde boyoz yer cay iceriz yav :rolleyes:
doomlorda göz kulak olun arada kızıp chaos atmasın sıze :)

Edited by marvellous

• Author
[quote name='Nohutlupilav' date='29 June 2010 - 02:03 PM' timestamp='1277813007' post='269415']
Hacım bende şirinyerde oturuyorum eer işim olmazsa katılablrm size ama kimseyi tanımıom o biraz sorun olucak.
[/quote]
dostum kimse kimseyi tanımıyor'ki :) sorun olmaz
  • Author
[quote name='sasori' date='29 June 2010 - 02:43 PM' timestamp='1277815436' post='269429']
valla yanımda kulaklarından tutup getirecegim 2 adam var manuel ile melodrama ...artık kardes kardes oturur bi çay içeriz :lol:
[/quote]
usta akifi al kesin gel :D kesin gelin bak :P
  • Author
ARKADAşLAR BULUşMA GÜNÜ BU PAZAR AYIN 4'ÜNDE ALSANCAK SEVİNÇ PASTANESİNDE AKşAMA DOÐRU SAAT 5'DE HERKESİ BEKLİYORUZ :) ALL - HORDE HİÇBİR ÖNEMİ YOK..
  • Author
[quote name='DissAble' date='29 June 2010 - 02:37 PM' timestamp='1277815022' post='269426']
kesinlikle bekliyoruz. doomlord da ally bak hiç kabul edionuz mu demedi yüzsüz müdür nedir :P :P
kaç kişi gelme imkanınınz varsa toplaşın gelin dostum, ayrıca porp ve dementor ile enseye tokat.. konuştuğumuza bakmayın biz de birbirimizi tanımıyoruz :D tanışırız eğleniriz işte :) izmirde oturan gm varsa da katılmasını istiyoruz :) yaptığım bütün bugları, kullandığım hackleri itiraf edicem nasıl olsa ss de alamaz :D
[/quote]
haha ogü :D koptum :D
  • Author
[quote name='Antodalt' date='29 June 2010 - 03:40 PM' timestamp='1277818821' post='269439']
birbirimizi nasıl tanıcaz herkez yakasına kırmızı bi gül taksın bence :P
[/quote]
artık orada her gördüğüne wow'cumusun diye sorarız:P
[center][img]http://media.wow-europe.com/shared/wow-com/images/contests/fiveyear/alliance.jpg[/img][img]http://media.wow-europe.com/shared/wow-com/images/contests/fiveyear/horde.jpg[/img]
[/center]şunlardan birer tane takın :)
Kimin geldiği belli olsun :)
  • Author
[b]haha :D habib harika ^^[/b]
tepemde dementor of the ashen verdict yazıcak beyler namesi açın görürsünüz :P :D
o degilde ben napcam la gnome gnome dolasıyım dicem boy boy degil :lol:
  • Author

ya o degilde orda bulusma noktasına gec gelenler icin 2. bulusma noktası neresi olsun :lol: iş falan erken bitmezse diye dedim gec kalacagımdan degil :P
  • Author
taylan'a katılıyorum :D telefon numaramı bırakayım ben bulamayanlar için alırız ' 0507 345 39 00 '

Edit By Porpyria.
  • Author
zaten pazar günü :)
Pazar mı? Wt ne arar la Pazarda?

şaka bir yana şimdi biz buradan(Manisa,Evet deliyiz) gelecek 2 kişiyiz haftaiçi zaten gidip geliyoruz. Haftasonu olursa 5+5 den Manisa-Bornova öğrenci kentkartıda alamadık 2+2 den de Alsancak kişi başı. E bizim pastalar nolacak :D Haftaiçi olursa zevkle katılırız,haftasonu olursa başka Pazara :)
  • Author
haha :D asal abi sen gel pastayı fln dusunme yeterki gel :)

Edited by Lofty

[quote name='Lofty' date='29 June 2010 - 11:43 PM' timestamp='1277844232' post='269476']
haha :D asal abi sen gel pastayı fln dusunme yeterki gel :)
[/quote]
bıdı bıdı o diğer adam da benim bana pasta yok mu?