Jump to content
Posted
[b]Evet beyler izmir buluşması düzenliyoruz , katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. Günü ve saati gelecek kişilerle birlikte belirleyeceğiz.

Gelecek kişiler ; Alemci , Tranqullity - Slyph(belirsiz) - Cck - Disgust - Dementor ve ben (porphyria)

Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.

ARKADAşLAR BULUşMA GÜNÜ BU PAZAR AYIN 4'ÜNDE ALSANCAK SEVİNÇ PASTANESİNDE AKşAMA DOÐRU SAAT 5'DE HERKESİ BEKLİYORUZ :) ALL - HORDE HİÇBİR ÖNEMİ YOK..

Edit By Porphyria.[/b]

Edited by Lofty

• Replies 127
  • Views 14.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author
[quote name='Apacha' date='29 June 2010 - 10:50 PM' timestamp='1277844633' post='269477']
bıdı bıdı o diğer adam da benim bana pasta yok mu?
[/quote]
sana pasta şölen var :)
  • Author
gelin sizde pazar günü ? asal abimi seni görmüş olurum hem :)
[quote name='Lofty' date='29 June 2010 - 11:52 PM' timestamp='1277844778' post='269479']
gelin sizde pazar günü ? asal abimi seni görmüş olurum hem :)
[/quote]
Çok tuzlu olur bizim açımızdan haftaiçi olsaydı gelirdik banko :)
Siz merak etmeyin, biz ilk buluşmada hiç sıkıntı çekmedik. Birbirimizi hiç görmememize rağmen antisosyal wow oyuncusu böyle etrafı süzerken bile belli eder kendini :)

Asal olum sen gel lan parayı sıkıntı etme ben sana maille yollarım biraz =)

Tranquillity (bu benim hesap değilmiş lan yazdım öyle bama güme :D )

Edited by alkyone

[quote name='alkyone' date='30 June 2010 - 12:05 AM' timestamp='1277845540' post='269481']
Siz merak etmeyin, biz ilk buluşmada hiç sıkıntı çekmedik. Birbirimizi hiç görmememize rağmen antisosyal wow oyuncusu böyle etrafı süzerken bile belli eder kendini :)

Asal olum sen gel lan parayı sıkıntı etme ben sana maille yollarım biraz =)
[/quote]
Hehe o konuda sıkıntımız yok 1.5 yıl önce tanıştık biz Asal'la şu anda onlardayım Asal içeride Bionic Woman izliyor :D
  • Author
Nail olm sen gel ben verecegim sana 20 lira + biraver. Asal'ı zaten saymıyorum İso var ben varım gelir heralde :)

Bu arada ben alemci kardesin accountaymışız.
[quote name='Vandread' date='30 June 2010 - 12:23 AM' timestamp='1277846596' post='269484']
bizide çağıran yok arkadaş ya
[/quote]
Eğer İzmirdeysen ve "kardeşimin" bunca çabasına rağmen gelipte bir tane biramı içmeyeceksen cidden ayıp :)
[quote name='Alemci' date='30 June 2010 - 12:25 AM' timestamp='1277846759' post='269485']
Eğer İzmirdeysen ve "kardeşimin" bunca çabasına rağmen gelipte bir tane biramı içmeyeceksen cidden ayıp :)
[/quote]
ankaradayım aslında. fakat izmiri görmeyi hep istemişimdir. benimkisi şaka canım. ama gelirim belkide yeri söleyin banada :P
Ankara buluşması vardı zamanında. hayal mayal hatırlıyorum. Ercüment'ler düzenlemişti sanırım :)

İzmir? Pek görülecek bir yer degil aslında. Batıkent'e Kızılay'a deniz ekle.

Ankarada ki mevcut kadınların %83 ünü sarısın düşün. -- birazda hmm nasıl denir özenti, diger adı vardı bunun ee şey neydi o yahu? hah çakma--

Al işte İzmir.

Tabi bu benim İzmir tanımım :)
bakam para ayarlarsak geliriz, ama keşke h.içi olaydı :)

iso buarada yorumu görünce direk tahmin etmiştim sen olduğunu ayrıetten belirtmene gerek yoktu :D
[quote name='Vandread' date='30 June 2010 - 12:43 AM' timestamp='1277847789' post='269489']
Buluşmalardan birine katılmıştım fakat diğerine sınav var diye gidememiştim =) .

yok ya buranın rüzgarı bile çarpıyor. sarışın dedin beni benden aldın izmire koydun yani şuan :P
[/quote]

ankara buluşmasına sponsor olurum :D katılamam belki ama ercünün yaptıgı gibi dağıttıktan sonra evlerınıze bırakırım :D
bak sakın kavga cıkartmayin biliorum vede ekliyorum ...

eskiden Dv Uo buluşmasına giderdik kadıköyde :D order chaostan 2 kendini bilmez biribirini görür char nıck ne derler :D sonra soler (HusaMetli oldukları için o Güzel buluşma kanla biterdi :D aman diyim... (HusuMeti reele taşımayın iyi eğlenceler. :D

Edited by Doom

[quote name='Doom' date='30 June 2010 - 12:37 PM' timestamp='1277894259' post='269512']

eskiden Dv Uo buluşmasına giderdik kadıköyde :D order chaostan 2 kendini bilmez biribirini görür char nıck ne derler :D sonra soler musabetli oldukları için o Güzel buluşma kanla biterdi :D aman diyim... musubeti reele taşımayın iyi eğlenceler. :D
[/quote]
:lol: :lol: :lol: Uo bu Wow a benzemez kesiLince noLcak ya deyip geçemiyon :lol: İnsan 1 ay uğraşır item yapar invis 2 mage kaL vas fLam.. aLt f4 -bırakıyom ya oynamicam :lol:
  • Author
[quote name='Myrmidon' date='30 June 2010 - 10:44 AM' timestamp='1277887467' post='269500']
nan bende tekirdağ buluşması düzenlesem kaç kişi gelir acep ? :D
[/quote]
sanırım kimse :D
[quote name='Lofty' date='30 June 2010 - 02:34 PM' timestamp='1277897644' post='269519']
sanırım kimse :D
[/quote]

gelirde suan burada değiller O_o ama hakkaten t.dağa kim gelirki allahın dagı işte :D KumBAAAAAAAAAAAAA :D
Tüm İzmirde yaşamayan Ally alemi PAZAR GÜNÜ SAAT 5 TE TUM HORDE KRALLARI FARMA BAGLANACAKTIR BURADAN DUYURULUR :D
[quote name='Gencturk' date='30 June 2010 - 03:19 PM' timestamp='1277900358' post='269527']
Tüm İzmirde yaşamayan Ally alemi PAZAR GÜNÜ SAAT 5 TE TUM HORDE KRALLARI FARMA BAGLANACAKTIR BURADAN DUYURULUR :D
[/quote]
laptoplarınızı getirin sevinçte wireless var!! :D
[quote name='marvellous' date='30 June 2010 - 09:02 AM' timestamp='1277877741' post='269496']
ankara buluşmasına sponsor olurum :D katılamam belki ama ercünün yaptıgı gibi dağıttıktan sonra evlerınıze bırakırım :D
[/quote]
izmire bekliyoruz o zaman :D içkilerin benden, sarhoşları toplaması senden :o
[quote name='Doom' date='30 June 2010 - 01:37 PM' timestamp='1277894259' post='269512']

eskiden Dv Uo buluşmasına giderdik kadıköyde :D order chaostan 2 kendini bilmez biribirini görür char nıck ne derler :D sonra soler musabetli oldukları için o Güzel buluşma kanla biterdi :D aman diyim... musubeti reele taşımayın iyi eğlenceler. :D
[/quote]
musubet, musabet? bunlar nedir çözemedim. husumet mi? :D bildigin 10 dkdır çözemedim acaba varmı böle bir kelime diye ekşiye bile baktım yani
Normalde bu pazar istanbul'a dönmüş olacaktım ama okul sebebiyle temmuzun 20 sine kadar falan buralarda olmam gerekti... Dolayısıyla pazar günü muhtemelen ben de aranızda olurum, ama Sevinç çok pahalı yav, orada buluşup daha insancıl fiyatları olan bi yere gidelim :D

Aklıma gelmişken, bizim şevereveşi tanıyanlar varsa, pazar günü onu da ikna edebilirim gelmeye :D ama kimler tanıyor istiyor bir bilelim :D Ona göre yağ çekicem herife :D

Edited by EleCtrO

• Author
Arkadaşlar sadece buluşma yerimiz sevinç , orada toplanıp başka yere gideceğiz zaten :) Herkesi'de bekliyoruz.