Jump to content
Posted
[b]Evet beyler izmir buluşması düzenliyoruz , katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. Günü ve saati gelecek kişilerle birlikte belirleyeceğiz.

Gelecek kişiler ; Alemci , Tranqullity - Slyph(belirsiz) - Cck - Disgust - Dementor ve ben (porphyria)

Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.

ARKADAşLAR BULUşMA GÜNÜ BU PAZAR AYIN 4'ÜNDE ALSANCAK SEVİNÇ PASTANESİNDE AKşAMA DOÐRU SAAT 5'DE HERKESİ BEKLİYORUZ :) ALL - HORDE HİÇBİR ÖNEMİ YOK..

Edit By Porphyria.[/b]

Edited by Lofty

• Replies 127
  • Views 14.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='Gencturk' date='30 June 2010 - 03:19 PM' timestamp='1277900358' post='269527']
Tüm İzmirde yaşamayan Ally alemi PAZAR GÜNÜ SAAT 5 TE TUM HORDE KRALLARI FARMA BAGLANACAKTIR BURADAN DUYURULUR :D
[/quote]
abi sylvannasla lor'themar izmirli onlar da gelicekmiş buluşmaya :P
  • Author
[b]güzel gelsin herkes :P[/b]
[quote name='EleCtrO' date='30 June 2010 - 04:40 PM' timestamp='1277905200' post='269557']
Normalde bu pazar istanbul'a dönmüş olacaktım ama okul sebebiyle temmuzun 20 sine kadar falan buralarda olmam gerekti... Dolayısıyla pazar günü muhtemelen ben de aranızda olurum, ama Sevinç çok pahalı yav, orada buluşup daha insancıl fiyatları olan bi yere gidelim :D

Aklıma gelmişken, bizim şevereveşi tanıyanlar varsa, pazar günü onu da ikna edebilirim gelmeye :D ama kimler tanıyor istiyor bir bilelim :D Ona göre yağ çekicem herife :D
[/quote]
abi bir kaç istisna dışında burda kimse reelden henüz tanışmıyor rahat olun :D
ben kafaya taktım abi gülle gelicem :D böyle yakama kırmızı bi gül :D görür görmez lan doom diyip reel olarak dövebilirsiniz :D zaten dementordan korkuyorum :D sırf onun yüzünden kimlik bile gizleyebilirim :D Enttreri ben İzmir'e taşındık felan diyebilirim :D
herkez 5te orda olsn, en gec 5.15 felan orda oln yani yoksa sevinç bize kaktırır bişeyler:D sömürülmek istemeeeyoom :D :P
[quote name='Lofty' date='29 June 2010 - 03:36 PM' timestamp='1277818568' post='269437']
usta akifi al kesin gel :D kesin gelin bak :P
[/quote]
ALAYINAGİDERRRRR ;) BİRİ BANAMI SESLENDİ :D
  • Author
Evet herkes 5:15 de orada olsun en geç.
  • Author
[quote name='Randomize' date='01 July 2010 - 07:53 PM' timestamp='1278006815' post='269692']
herkez 5te orda olsn, en gec 5.15 felan orda oln yani yoksa sevinç bize kaktırır bişeyler:D sömürülmek istemeeeyoom :D :P
[/quote]

+++ :D
  • Author
[quote name='AKFOLN' date='01 July 2010 - 10:27 PM' timestamp='1278016049' post='269699']
ALAYINAGİDERRRRR ;) BİRİ BANAMI SESLENDİ :D
[/quote]
Akif geliyorsun dimi ?? bak kötü olur gelmessen ona göre ! :D
  • Author
[b]yarın kimse geç kalmasın :P[/b]
Lanet Qansy seyhanwow dreamcloud(muhtemelen) akarız gençlik... ally gençleride aramızda görcez :D
  • Author
[quote name='StorQ' date='03 July 2010 - 04:56 PM' timestamp='1278168961' post='269770']
Lanet Qansy seyhanwow dreamcloud(muhtemelen) akarız gençlik... ally gençleride aramızda görcez :D
[/quote]
bekliyoruz yarın hepinizi :) (dreamcloud) sametide tutun kolundan getirin :D

Edited by Lofty

bir iki resim çektik sanırım bi ara gelir resimleri işallah =)
bir iki resim vardı yaw atabilen yok mu :D
Gürkan'cım o kadar ayarlamaya uğraştın ama gelemedim kusura bakmayın bir dahakine artık umarım eğlenmişsinizdir ;)

[color="#800080"][b]Sylph[/b][/color]

Edit: kardeşiminkinden girmişim :unsure:

Edited by Nirvana

Güzel bir buluşmaydı. 13 kişi yaklasık 6 saat, 5 kişide 48 saat gecirdik

Cck; Nickini önce 'ssk' diye okumuşluğum olsada cok kral bir insan. Sağolsun laptopunu esirgemedi. Keza en erken o uyudu.

Disgust; Muhtemel yanlış yazmış olabilirim. Sigaramı mekanda unuttuktan sonra sagolsun sigarasını hiç esirgemedi. Ben uyumaya ugrasırken 5 man yapıyordu. Evinde misafir etti. Bir hatamız olduysa affola :) Ayrıca tekrar teşekkürkler.

(Kişisel not ; Laptop, sigara derken iyice beleşci konumunda oldum be ! )

Dementor ; Takside kucaklardaydı en son gördüğümde :P Pek muhabbet edemesekte Manuel'le iyi geyik yaptılar görmedim sanmasınlar.

Manuel ; Özetle tank. Herkes Sevinç'in önünde beklerken Sevinç'in içinden (sevinç pastanedir ! :)) cıkıp gelen tek şahsiyet :) Otobüsüne kadar bindirdik.

Doomlord ; hemen hemen kardesimle yasıt. Bulusmaya en erken gelen. Sagolsun oda hersey için (get data back aklımda merak etme verecegim)

Hbb ; ooo muhabbetide kendi kadar güzel. İyiki tanıştık diyorum.

Bloodofhorde ; Benim için 'abi sen mob keserek level atlıyormussun' desede cok güldürdü. cok eglendim :)

Lanet ; aralarında ki en afacan :P yüzden belli zaten.

Seyhanwow ; sakallar güzeldi. :)

Qansy ; oda benim gibi sortla rahat rahat gelmiş böyle "geniş ol rahat takıl" :P eskilerden falan epey konustuk kendisiyle.

Tranquillty ; Olm lan yine yanlış yazdım dimi nicki ? Sagolsun benim bankam rolündeydi. 3 yıldır tanırım kendisini üfff yeter olm sana yazmaya gerek yok. seviyorum olm seni.

Porphyria ; Kardeşimde sagolsun iyiki düzenlemiş.

İşte böyle. Elimde uyurken ki fotoğraflarınız mevcut tek tek aldım simdi acıklıyorum ısrar gelirse koyarım onlarıda hiç acımam.

Hepiniz çok çok sağolun.
  • Author
[quote name='Nirvana' date='05 July 2010 - 06:21 PM' timestamp='1278346903' post='269815']
Gürkan'cım o kadar ayarlamaya uğraştın ama gelemedim kusura bakmayın bir dahakine artık umarım eğlenmişsinizdir ;)

[color="#800080"][b]Sylph[/b][/color]

Edit: kardeşiminkinden girmişim :unsure:
[/quote]
Ne demek olurmu öyle şey daha çok görüşücez ne olsa :P

Edited by Lofty

• Author
[/quote]
[b]
Evet gerçektende harika geçti :) iyiki düzenlemişim en kısa zamanlarda tekrarıyla buluşmak üzere.[/b]

Edited by Lofty

[quote name='Alemci' date='05 July 2010 - 10:24 PM' timestamp='1278357856' post='269824']
Güzel bir buluşmaydı. 13 kişi yaklasık 6 saat, 5 kişide 48 saat gecirdik

Cck; Nickini önce 'ssk' diye okumuşluğum olsada cok kral bir insan. Sağolsun laptopunu esirgemedi. Keza en erken o uyudu.

Disgust; Muhtemel yanlış yazmış olabilirim. Sigaramı mekanda unuttuktan sonra sagolsun sigarasını hiç esirgemedi. Ben uyumaya ugrasırken 5 man yapıyordu. Evinde misafir etti. Bir hatamız olduysa affola :) Ayrıca tekrar teşekkürkler.

(Kişisel not ; Laptop, sigara derken iyice beleşci konumunda oldum be ! )

Dementor ; Takside kucaklardaydı en son gördüğümde :P Pek muhabbet edemesekte Manuel'le iyi geyik yaptılar görmedim sanmasınlar.

Manuel ; Özetle tank. Herkes Sevinç'in önünde beklerken Sevinç'in içinden (sevinç pastanedir ! :)) cıkıp gelen tek şahsiyet :) Otobüsüne kadar bindirdik.

Doomlord ; hemen hemen kardesimle yasıt. Bulusmaya en erken gelen. Sagolsun oda hersey için (get data back aklımda merak etme verecegim)

Hbb ; ooo muhabbetide kendi kadar güzel. İyiki tanıştık diyorum.

Bloodofhorde ; Benim için 'abi sen mob keserek level atlıyormussun' desede cok güldürdü. cok eglendim :)

Lanet ; aralarında ki en afacan :P yüzden belli zaten.

Seyhanwow ; sakallar güzeldi. :)

Qansy ; oda benim gibi sortla rahat rahat gelmiş böyle "geniş ol rahat takıl" :P eskilerden falan epey konustuk kendisiyle.

Tranquillty ; Olm lan yine yanlış yazdım dimi nicki ? Sagolsun benim bankam rolündeydi. 3 yıldır tanırım kendisini üfff yeter olm sana yazmaya gerek yok. seviyorum olm seni.

Porphyria ; Kardeşimde sagolsun iyiki düzenlemiş.

İşte böyle. Elimde uyurken ki fotoğraflarınız mevcut tek tek aldım simdi acıklıyorum ısrar gelirse koyarım onlarıda hiç acımam.

Hepiniz çok çok sağolun.
[/quote]
hahahahhaha öyle diyolardı bende duydgmu söyledm. başta bunu mert(alembeytu) söyluyodu :D su resmleri ne ara koycak cck.