Jump to content
Posted
Evet arkadaşlar böyle bişey varmıydı forumda bilmiyorum ama yoksa güzel bi çalışmaydı yapayım dedim :D oyunda amaç üstte yazı yazan üyeye bakıp onunla ilgili bişey söylemektir.

benden sonra yazacak kişi örneğin:

Pislickin teki kendisi

şeklinde yazabilir onun altına yazanda o kişi ile ilgili yorum yapacaktır bu sıra ile gidecek böyle hadi başlayın :)
  • Replies 104
  • Views 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='hates' timestamp='1280426106' post='270868']
zaten wt nın kasarı olduk :)
[/quote]

zauahah :D:D çok güldüm buna sırf çok güldüğümü bildirmek için kırk yılda bir girdiğim forum account'uma login oldum.. Yanii.. kötü manada değil öyle olduğunu iddia etmiyorum :] just.. fun..

Bloodfrozen.

Edited by niqhtmaree

[quote name='Lofty' timestamp='1280425954' post='270866']
Bütün skilleri atıp cloak acmam yokmu o an bitiriyordur onu işte =) Priest gördüğüm zaman arkasına yapısırım ama :)

Kaybolmamın sebebini bilki hatun oldugun içindir :)
[/quote]

iyi bilirim iyi kadın erkek ayırt etmeden kaçmasına bitiyorum zaten :) ( saygıdan olsa gerek :D )
[quote name='Cincihoca' timestamp='1280487094' post='270976']
entreri yerim seni :D

by joy
[/quote]

öncelikle çok sinsi :)

necmi sen varya ah sen :D üstad iyi güzelde bi 1vs1 karşılaşamıyoz ki bg lerde randomlarda :D ben adama dalıyom sen zıplıyon ee tabi yemiş oluyon ( çok göze batıyosss ellam :D ) he pala yida unutmayalım oda aynı :D

Edited by marvellous

[quote name='marvellous' timestamp='1280487682' post='270978']
öncelikle çok sinsi :)

necmi sen varya ah sen :D üstad iyi güzelde bi 1vs1 karşılaşamıyoz ki bg lerde randomlarda :D ben adama dalıyom sen zıplıyon ee tabi yemiş oluyon ( çok göze batıyosss ellam :D ) he pala yida unutmayalım oda aynı :D
[/quote]
kendisini çok severim cok eskiden beri :D ama eskileri pek hatırlamıyor :) oyunda ona olan saygım başka kimsede yok , her ne kadar 1-2 taktik vermiş olsa bile Acımam o bile olsa uygularım ! :D

By Porphyria
[quote name='Lofty' timestamp='1280488614' post='270982']
kendisini çok severim cok eskiden beri :D ama eskileri pek hatırlamıyor :) oyunda ona olan saygım başka kimsede yok , her ne kadar 1-2 taktik vermiş olsa bile Acımam o bile olsa uygularım ! :D

By Porphyria
[/quote]

gürkan kime acımıyon insan abi dediğini kesermi hiç :)
Üstteki mi mount ları vardır :D epey fazla dünden ötürü kırgınım sana violette yaptıgın için :D

[b]Invincible.[/b]
[quote name='marvellous' timestamp='1280488792' post='270983']
gürkan kime acımıyon insan abi dediğini kesermi hiç :)
[/quote]
kesmez dimi pardon :( :)
[quote name='TS61' timestamp='1280489334' post='270986']
Üstteki mi mount ları vardır :D epey fazla dünden ötürü kırgınım sana violette yaptıgın için :D

[b]Invincible.[/b]
[/quote]

üstteki iyi birisi :) lakin bana kırgın ( can sıkıntısı güncelleme test edilirken violette bi kaç şımarıklık yaptım kusura bakma lütfen :) )
[quote name='marvellous' timestamp='1280490319' post='270988']
üstteki iyi birisi :) lakin bana kırgın ( can sıkıntısı güncelleme test edilirken violette bi kaç şımarıklık yaptım kusura bakma lütfen :) )
[/quote]
Mehmet iyi bir arkadaşımız, yazdığı hikayeler var az biraz, yazar olmaya aday :D Rouge da iyi oynar zaten elindeki silahlarla oynamazsa ayıp :D illidan kesmen lazım senin :P
[quote name='AssasiN' timestamp='1280490742' post='270990']
Mehmet iyi bir arkadaşımız, yazdığı hikayeler var az biraz, yazar olmaya aday :D Rouge da iyi oynar zaten elindeki silahlarla oynamazsa ayıp :D illidan kesmen lazım senin :P
[/quote]

enver çok iyi bi dost ama enteresan bi oyuncu heali başka başka şekillerde atıyor :D el yüz felan anladın artık -- illidan kesmem ya başımızda bi büyük var onuda kesmiyelim
[quote name='marvellous' timestamp='1280491850' post='270991']
enver çok iyi bi dost ama enteresan bi oyuncu heali başka başka şekillerde atıyor :D el yüz felan anladın artık -- illidan kesmem ya başımızda bi büyük var onuda kesmiyelim
[/quote]
Acımam ağız burun heal atarım :D
[quote name='AssasiN' timestamp='1280493096' post='270992']
Acımam ağız burun heal atarım :D
[/quote]
Bu xero varya tam bir ks ci :D Druidde sevmiyorum ama hunterde güzel oynuyor yada çok ks attıgı ıcın güzel gözüküyor :P ama cok iyidir kendisi :) son dönemdeki kırgınlıgımı sayarak söylüyorm:)
[quote name='Lofty' timestamp='1280507285' post='271009']
Bu xero varya tam bir ks ci :D Druidde sevmiyorum ama hunterde güzel oynuyor yada çok ks attıgı ıcın güzel gözüküyor :P ama cok iyidir kendisi :) son dönemdeki kırgınlıgımı sayarak söylüyorm:)
[/quote]

uu xero ve lakotor bir araya qelince konusamaya baslayınca durdura bilene ask olsun
[quote name='Fatalfighter' timestamp='1280518888' post='271025']
uu xero ve lakotor bir araya qelince konusamaya baslayınca durdura bilene ask olsun
[/quote]
bu fatal hep uyukluyor :D kendi halinde ruhsuz pvp de kendini göstermemiş ama sağlam itemli bi warlock oynayısını görmedim aylardır :D

EDİT : bazen şüphe duyuyorum aynı guilddemiyiz diye :P

Edited by Lofty

Bu adama fear i yasaklıyorum warlocku yasaklıyorum :D şaka bir yana fatal iyi birisidir kardeşimdir kendisi

[b]Invincible[/b]
adam dementor işte neyini bilcen daha
[quote name='Lofty' timestamp='1280531995' post='271036']
adam dementor işte neyini bilcen daha
[/quote]
lofty kız olsam bilion .d adam dementor istedigi qüzel bi dps carının olması ama wturk onun tank olmasını istiyor :D
[quote name='Fatalfighter' timestamp='1280532351' post='271038']
lofty kız olsam bilion .d adam dementor istedigi qüzel bi dps carının olması ama wturk onun tank olmasını istiyor :D
[/quote]
fatalcık ! lofty değil Porphyria ! :D
[quote name='Lofty' timestamp='1280532550' post='271039']
fatalcık ! lofty değil Porphyria ! :D
[/quote]

içerde enaz 6 ay yatmış :P ( dedim o avtarı koyma diye :D )

not : bu topicin forum oyunlarında olması gerekmiyor mu?
[quote name='NightMare' timestamp='1280538230' post='271042']
içerde enaz 6 ay yatmış :P ( dedim o avtarı koyma diye :D )

not : bu topicin forum oyunlarında olması gerekmiyor mu?
[/quote]
Oyunu bırakmasına en çok üzüldüklerimden biri, kaç defa dedim gelin tekrar diye de dinlemiyo bu eskiler artık beni :D İyi çocuktur Asal elimde büyüdü :P
[quote name='AssasiN' timestamp='1280539228' post='271043']
Oyunu bırakmasına en çok üzüldüklerimden biri, kaç defa dedim gelin tekrar diye de dinlemiyo bu eskiler artık beni :D İyi çocuktur Asal elimde büyüdü :P
[/quote]

bu adam hep üstte ya :D